Den Jyske Sangskole søger uddannede kontratenorer, tenorer og basser til Herning Kirkes Drengekor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Om Den Jyske Sangskole: Den Jyske Sangskole er en selvejende kulturinstitution, som blev etableret i 1999. På Sangskolen arbejder vi ud fra overbevisningen om, at talent findes overalt, og vi tror på, at miljø betyder mere end arv, når det handler om, hvor langt man kan nå med sit talent. Alle har et sangligt potentiale, som kan udfoldes – uanset alder og niveau. Vi huser til dagligt et helt særligt talentmiljø med 200 sangere fordelt på fire forskellige kor, heraf to elitekor. Dette gør Den Jyske Sangskole til en stabil leverandør af sangere til konservatorier, Operaakademiet, Musicalakademiet og universiteternes musikinstitutter. Sideløbende skaber vi en lang række udviklingsprojekter og events på tværs af fagligheder, kommunegrænser og sektorer, som alle har til formål at styrke sangens rolle i samfundet.

Om Herning Kirkes Drengekor: Herning Kirkes Drengekor er grundlagt i 1949 og har i 2020 indtaget pladsen som Nordens andet professionelle drenge-mandskor. Missionen for Herning Kirkes Drengekor er at udføre kirkelig korsang på et højt kunstnerisk niveau ved gudstjenester og koncerter med forankring i kirkeårets gang og den lutherske gudstjeneste. Det er en ambition, at Herning Kirkes Drengekor bliver et af Europas bedste drenge-mandskor og opnår en stærkere forankring i danskernes bevidsthed.

Koret har i de senere år sunget i blandt andet Stephansdom i Wien, Sydney Operahus og Carnegie Hall, New York. Korets aktiviteter i 2021 indbefatter bl.a. opførelser af hhv. Faurés Requiem og Händels Messias samt en række samarbejdsprojekter med bl.a. Copenhagen Phil.

Om stillingen: I forlængelse af en større strategisk indsats for Herning Kirkes Drengekor, har Den Jyske Sangskole valgt at ansætte en kerne af professionelle kontratenorer, tenorer og basser, for at styrke korets mandsgruppe og den fortsatte udvikling af korets musikalske ambitioner.

Som professionel sanger på Den Jyske Sangskole, vil din primære funktion være at synge i Herning Kirkes Drengekor. Her vil du skulle deltage i ugentlige korprøver, kor camps, koncerter, turnéer og indspilninger mm. Herudover er der mulighed for, at blive tilknyttet nogle af sangskolens andre aktiviteter, eks. undervisning eller eksterne/interne projekter.

Du vil blive ansat under Den Jyske Sangskole med aflønning på timebasis til på 284,4 kr./t +12,5% feriepenge. Ansættelsen er estimeret til 360 timer årligt, men timetallet vil variere.

Din profil: Du skal have erfaring med både korsang på professionelt niveau og formå at have evnen til at indgå i et ungt, ambitiøst læringsmiljø, som involverer sangere fra 10 år og op til 25 år. Vi har brug for sangere, som prioriterer at klinge sammen med stemmegruppen og samtidig viser initiativ og evner at tage ansvar for den fælles læring både musikalsk og socialt. Af faste sangere forventes derfor interesse i og aktiv indsats for gruppens fortsatte positive udvikling.

Foresyngning: afholdes tirsdag d. 25. maj 2021 på Den Jyske Sangskole i Herning. Du vil blive prøvet i korsang sammen med medlemmer af Herning Kirkes Drengekor og du vil blive prøvet i prima vista korstemme. Du bedes desuden forberede to sange eller arier (ikke opera) varieret i stil og sprog, der viser din stemmes kvaliteter.

Ansøgning: Hvis du er interesseret i stillingen, så send os din ansøgning med tilhørende CV og foto til [email protected] med dit navn og stemmetype i emnefeltet. Du vil modtage svar, om du er inviteret til foresyngningen hurtigst muligt efter vi har modtaget din ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 11. maj 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Line Nordentoft for yderligere information på mail [email protected] eller tlf. 22704663

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Herning
  • Tirsdag den 11. maj 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: DK Company Vejle søger en Make-up A...

    DK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariatDK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariat Til vores fotoafdeling søger vi en make-up artist/styl..
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATOR

    CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORCREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORAre you a passionate storyteller who knows how to grab people’s attention with interesting content and exciting stories? ICHI, .
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Senior Video Editor

    Senior Video Editor CoHo - The Content House Remote Part-time Salary Competitive We are a fast growing content studio ba..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    Fra efterårssæsonen 2024 og frem har Aarhus-koret Walk and Roll brug for en engageret korleder.Oprigtigt talt har du afgørende betydning for vores eksistens. Ikke alene er vi vilde med at synge. .
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
19. september 2024 1