Kreativ Elev - med øje for videoproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Elev - Herning

Er du igang med en uddannelse som mediegrafiker eller anden relevant uddannelse? Er du interesseret i at afprøve dine teoretiske færdigheder i en international virksomhed?

Vi søger en kreativ Elev, til at hjælpe med at håndtere vores videomateriale og dets tilstedeværelse på vores forskellige sociale kanaler, med opstart primo August.

Om dig

Dine spidskompetencer er teknisk flair, detalje-nørderi og er kreativ med idéer på de digitale kanaler. Du har erfaring med følgende:

- Videooptagelse og Videoredigering (Premiere Pro)

- Photoshop / Illustrator / InDesign

- Ad hoc

Som person er du er ikke bange for at opsøge viden og udfordre normerne. Du er god til at bevare overblikket, da der er mange både større og mindre opgaver, hvor det er vigtigt at holde styr på detaljerne, både når der skal planlægges og eksekveres. Du er desuden ansvarlig og pligtopfyldende samt bidrager med godt humør

Vi tilbyder

Opgaverne er mange, men hovedfokus ligger på produktion af videoer, herunder opsætning og redigering til website og sociale medier.

Har vi fanget din interesse?

Så send en ansøgning hurtigst muligt til [email protected] mærk emnefeltet: Elev - ACO FUNKI

Vi kalder løbende kandidater til samtale.

Kontaktinformation

Har du behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Daniel Reetz, Marketingkoordinator, på mobil +45 23 72 23 61 eller e-mail: [email protected].

ACO FUNKI specialiserer sig i udvikling og produktion af staldsystemer til svineproducenter i hele verden. ACO FUNKI er en professionel virksomhed inden for gennemførte staldprojekter og har medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. Vi er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 4300 medarbejdere på verdensplan. I 2014 overtog vi Egebjerg International A/S, og dermed gjorde vi vores produktprogram endnu stærkere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Herning
  • Tirsdag den 20. juli 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: DK Company Vejle søger en Make-up A...

    DK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariatDK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariat Til vores fotoafdeling søger vi en make-up artist/styl..
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATOR

    CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORCREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORAre you a passionate storyteller who knows how to grab people’s attention with interesting content and exciting stories? ICHI, .
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Senior Video Editor

    Senior Video Editor CoHo - The Content House Remote Part-time Salary Competitive We are a fast growing content studio ba..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    Fra efterårssæsonen 2024 og frem har Aarhus-koret Walk and Roll brug for en engageret korleder.Oprigtigt talt har du afgørende betydning for vores eksistens. Ikke alene er vi vilde med at synge. .
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
2. oktober 2024 1
19. september 2024 1