Rekrutteringsfirma

Director of Programmatic (Display & Video)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Dept søger en Director of Programmatic (Display & Video) til sit kontor i København. Du skal have gode skills inden for Display og Video annoncering (DV 360), programmatic, god forretningsforståelse og ambitioner om at skabe gode resultater med Paid Media. Hvis du har det rette potentiale til at udvikle forretningsområdet i Danmark vil du kunne blive team lead og director for området Display & Video.

Jobbet består i at udvikle Depts position i markedet for denne kanal. Dept er et performance marketing bureau med rødder inden for search marketing. Ambitionen er at tilbyde kunderne en løsning inden for video & display, der har samme fokus på transparens og resultater. Din opgave vil være at bygge bro mellem denne ambition og en ydelse, der traditionelt har været mere fokuseret på kreativitet. Dept vil rumme begge dele.

Udover at indgå i det danske team, som du skal hjælpe med at opbygge, vil du internationalt arbejde sammen med +15 video & display specialister. Der er desuden et stort team af kreative ressourcer.

Job beskrivelse:

Jobbet består i at udvikle og implementere video og display kampagner for større danske kunder med internationalt salg. Display & Video afdelingen udvikler og implementerer Paid Media strategier for et udvalg af vores kunder. Konsulenterne er ansvarlige for den daglige kontakt med deres kunder og udfører det relevante arbejde på kundernes konti i samarbejde med andre relevante konsulenter.

Dept administrerer optimeringer af hele processen omkring display & video platforme og systemer. Det omfatter 1) fastlægge strategisk retning og udvikling for kanalerne 2) daglige performance optimeringer 3) konsulent arbejde med kreative optimeringer og 4) etablere performance rapporter.

Vi forventer også, at du bliver involveret i udarbejdelse af Display & Video-tilbud til vores kunder. Vores ambition er at udvikle denne kanal meget i løbet af det næste år, og der vil være gode karriere- og udviklingsmuligheder i denne rolle. Du bliver en del af vores hurtigt voksende hold i København, hvor vi lige nu sidder omkring 60 mand.

Vi tilbyder:

  • Muligheden for at arbejde i et af de stærkeste (datadrevne, analytiske og forretningsmindede) bureauer i Europa
  • At arbejde med store internationale kunder, der ofte er markedsledere i deres segment
  • Et job i en veletableret, men stadig meget iværksætter orienteret virksomhed, med hurtigt voksende teams, hvor der er mulighed for at få yderligere ansvar hurtigt
  • At deltage aktivt i vores interne vidensdeling via interne og eksterne events
  • En lækker, sund og varieret frokost
  • En masse sjove sociale arrangementer såsom fredagsbar, firmafester og meget mere
  • En arbejdsplads i et nyt moderne kontor med balkoner mod Christianshavn Kanal
  • Samarbejde med international display & video specialister
  • Gode karriere muligheder

Din løn vil være baseret på dine erfaringer og kompetencer.

Om dig:

Kriterierne for at få succes i jobbet er et godt kendskab til hele universet omkring Display & Video, herunder indkøb og audience data. Desuden skal du være solid bruger af Google Marketing Platform (DV360) samt også gerne Google Ads til YouTube indkøb. Det er væsentligt du har en god forretningsforståelse og kan relatere marketing indsats til konverteringer og indtjening.

Du skal have dyb viden inden for Display og video (YouTube-annoncering) eller i det mindste inden for et af medierne. Du skal være bekendt med udtryk som DSP, DMP, CPV og view rates. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med platforme som Google Marketing Platform (tidligere DoubleClick), Adform, Facebook Ads Manager og LinkedIn Campaign Manager.

  • Mindst 1-2 års erfaring med Display og Video (DV 360) via DSP som Google Marketing Platform (tidligere DoubleClick) eller Adform
  • Erfaring i at udvikle Paid Media strategier og medieplaner
  • Resultatorienteret og KPI-drevet
  • Lyst og gå-på-mod til at lære mere
  • Analytisk og forretningsorienteret samt stærke kommunikationsevner
  • Høj kvalitetsstandard og evne til at levere til tiden
  • Brænder for digital marketing, annoncering og teknologi
  • Har højt drive, positiv attitude og viljen til at gøre en ekstra indsats
  • Har en kandidat i business eller et andet analytisk område
  • Er flydende i dansk og engelsk

Ansøgningsproces:

Hvis du vil med ombord hos Dept, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Du søger via knappen nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen, på tel. 42 78 42 78 eller [email protected]. Tiltrædelse snarest.

Om Dept:

Dept er et internationalt digitalt marketing bureau med kontorer i København og en række andre europæiske byer. På kontoret i København hjælper vi eCommerce spillere med at vækste online salg og forbedre deres ROI. Vi gør dette ved at kombinere dyb digital marketing forståelse med en solid forretningsforståelse og data-analyse. Vores team i København består af 60 forretningsstærke og professionelle medarbejdere. Vi taler 25+ sprog flydende. Dept er en af Europas førende digitale marketing bureauer med over 1.000 medarbejdere. Se mere: www.deptagency.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0