VJ/tilrettelægger til [xxxxx] Ung

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

DR Ung søger en VJ (VideoJournalist), der har erfaring med tv-produktion til de yngre danskere. DR Ung er en afdeling i DR, der primært producerer tv-programmer til DR3, men af og til også til DR2 og DR1. Programmer der handler om og er produceret til den yngre del af befolkningen (15-31 år). Som VJ og tilrettelægger indgår du i en redaktion hvor rollerne er defineret forskelligt men samarbejdet på tværs er essentielt. Du vil være rigtig meget ude i marken på egen hånd og følge de medvirkende i programmerne med dit kamera.

Du er fagligt og kreativt fuldstændig på hjemmebane ifht tv-produktion, og er dygtig til at løse en produktion indenfor den aftalte præmis, men også til at tænke nye gode ideer til de næste produktioner. Og så skal du brænde for at føre afdelingen ind i fremtiden med hvad hertil hører af nye medievaner hos målgruppen.

Genremæssigt favner vi bredt men vores spidskompetence er reportage, dokumentar og formateret fakta. Vi vil gerne arbejde med det krævende cast og vise den ufortalte historie. Ambitionen er konstant at skabe nybrud ifht, hvordan tv kan laves i dag og kan se ud. Både hvad angår indhold og den visuelle og produktionelle side. Du er klar til at løfte arven fra afdelingens tidligere tv-produktioner og succeser som ”Prinsesser fra blokken”, ”Alt for kliken”, ”Petra får en baby”, ”Mere voksen end Bjerrehuus”, ”Mig mig mig”, ”Tværs på DR3” og ”Hugo og Helmig”.

Stillingen kræver:

- Stor og bred indholdserfaring

- Lyst og evne til konstant at udforDRe og nytænke tv-mediet

- Et godt overblik på både den korte og lange bane

- Sans for at videreudvikle og nytænke afdelingens produktioner

- At du arbejder på et højt teknisk niveau med et kamera

Vi ønsker en person med:

- Empati

- Integritet

- Ambitioner

- Idérigdom og originalitet

- Humor

Vi tilbyder:

- En central stilling i en afdeling med ca. 35 medarbejdere, der fortsat skal udvikle og producere landets mest modige og originale tv

- En arbejdsplads, hvor dine kolleger er nogle af Danmarks dygtigste tv-talenter

- En stilling hvor du har stor indflydelse på dine arbejdsopgaver

- En dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone

Stillingen er tidsbegrænset til 2 år.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opforDRer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit indendørs miljø og metro lige til døren. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte ledende redaktionschef Kasper Tøstesen, [email protected]. Stillinger i DR søges elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er torsdag den 29. august 2019 kl. 12.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • København S
  • Torsdag den 29. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
28. august 2024 1
21. august 2024 1