Vil du spille sammen med os i Sankt Povls Kirke?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Sankt Povls Kirke søger en fagligt dygtig organist med ansættelse 1. november 2024 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Vi søger en engageret organist, der har sans for traditionerne og samtidig lyst og evner til at arbejde med rytmisk musik og nye salmer. Med din musikalske kunnen og engagement vil du kunne være med at sætte dit præg på gudstjenester, kirkelige handlinger og andre aktiviteter i kirken og i sognehuset. Du vil være en del af en meget aktiv kirke med mange forskelligartede kirkelige og kulturelle arrangementer. Ud over gudstjeneste hver søndag og på helligdage, gennemføres der gudstjenester på det nærtliggende plejehjem og gudstjenester under åben himmel i forbindelse med byens aktiviteter. Kirken er meget synlig i byens liv og nyder megen goodwill. Kirken tager aktivt del i byens kulturelle liv, med bl.a. City-Evening, Maritime Kulturdage og samarbejder med bl.a. FDF, kunst- og kulturforeninger og lokalhistoriske foreninger. Sankt Povls Kirke er derfor et sted med mange muligheder.

Sankt Povls Sogn rummer en stor bykirke med mange kirkelige handlinger, et højt aktivitetsniveau og et stort sognehus, Sankt Gertruds Hus. Sognet har 7.294 indbyggere, heraf 5.771 folkekirkemedlemmer.

Sankt Povls Sogn driver i fællesskab med Halskov Sogn Korsør Kirkegård. Kirkegården, der også omfatter kapel, ligger tæt på Sankt Povls Kirke. Langt størstedelen af sognets begravelseshandlinger sker fra kapellet, som kirkens organist også betjener.

Som kirkens nye organist bliver du en del af et fællesskab med 2,25 præst, 1 kordegn, 2 kirketjenere, 2 kirkesangere samt 10 menighedsrådsmedlemmer. Herudover medvirker et stort antal frivillige aktivt ved gudstjenester, kirkelige handlinger og andre aktiviteter i og omkring kirken. Sankt Povls Kirke kommunikerer aktivt på de sociale medier, gennem lokale aviser og en månedlig folder med nyt fra kirken.

Vi tilbyder dig:

  • Et fællesskab i form af en stor og bredtfavnende menighed
  • Engagerede kolleger der brænder for opgaverne
  • En arbejdsplads med en uformel omgangstone og godt humør
  • Høj grad af selvstændighed
  • Et engageret menighedsråd, som er åben over for nye tiltag

Vi ønsker en organist, som kan:

  • Varetage den instrumentale musikledsagelse ved gudstjenester, øvrige kirkelige handlinger og arrangementer i sognet samt Korsør Kirkegårds kapel
  • Spille såvel traditionel kirkemusik som rytmisk musik
  • Tage engageret og aktiv del i kirkens liv
  • Bidrage og indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med kollegaer og menighedsråd og derigennem styrke kirkelivet.
  • Bidrage til og videreudvikle arbejdet det frivillige sognekor og igangsætte musikalske aktiviteter for børn og unge
  • Arrangere koncerter i samarbejde med
  • Sørge for tilsyn (vedligeholdelse) med kirkens instrumenter: orgel, klaver og flygel

Menighedsrådet lægger vægt på, at du har:

  • En god fornemmelse for folkekirkens gudstjeneste og ritualer samt salmesangsledsagelse i og uden for kirkerummet
  • Kendskab til og interesse for både nye og gamle salmer
  • Et godt forhold til både klassisk og rytmisk musik og vil inddrage rytmisk musik og benytte klaver under såvel gudstjenester som møder
  • Erfaring med korledelse og pædagogisk formidlingsevne i mødet med konfirmander, minikonfirmander, babysalmesang og ved børnegudstjenester.
  • Gode samarbejdsevner og vil indgå i et tæt og frugtbart samarbejde med kirkens præster, medarbejdere og menighedsråd.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos menighedsrådets formand, Markvard Hovmøller, tlf.: 2069 1600 eller på mail til [email protected].

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Sankt Povls Sogns menighedsråd på mail [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest 20. september 2024 kl. 12.00 Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted hurtigst muligt derefter.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer samt børneattest.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 –

Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til AC-overenskomsten. Det vil sige en bruttoløn mellem 350.293,83kr. – 426.840,48 kr. årligt (nutidskroner).

Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 45.070,06 kr. og 69.999,82 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg.

Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker med uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere PO-organister) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Kirkemusiker, LG1 bund udgør kr. 313.868 kr. årligt (nutidskroner) og kirkemusiker, LG1 top, udgør kr. 458.730 kr. årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 24.192,92 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 1 kirke.

Kirkens instrumenter

Orglet i Sankt Povls Kirke er bygget i 1962, ombygget i 2003. Begge gange af Th. Frobenius & Sønner, det har 3 manualer samt pedal og 26 stemmer + 1 transmission.

I kirkerummet er der desuden et nyere flygel, Yamaha C5.

I sognehuset, Skt. Gertruds Hus, findes et Kawai babyflygel, i korlokalet på 1 sal et Yamaha DGX-660 workstation med 88 tangenter. Foruden et Roland BK-9 keyboard med ld system 28 højtaler til udendørs gudstjenester eller ekstra tjenester i kirken.

Korsør Kirkegård

Kapellets orgel er et fire stemmers orgel uden pedal fra Th. Frobenius & Sønner 1969

Der er ligeledes tilknyttet to kirkesangere til kapellet. De medvirker også ved bisættelser/begravelser i Sankt Povls Kirke.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 13.09.2024
  • Kreativ medarbejder
  • Korsør
  • Fredag den 20. september 2024

Lignende jobs

  • Bartist

    Bartist er egnet til dig som f.eks. studerer. Timerne ligger om aftenen i hverdagene og i weekenderne. En bartist laver milkshakes, kaffe, desserter, håndterer tak..
    • Kreativ medarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Højmessesanger (alt) søges til Roskilde Domkirke

    Højmessesanger (alt) søges til DomkoretDomkoret er et ungt og dynamisk kor..Kirkekorsangeren medvirker som medlem af kirkens kor til, at gudstjenester og kirkelige handlinger forløber så værdi..
    • Kreativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Holbæk

    Sjællands Teater søger dramaunderviser for børn og unge Sjællands Teater søger en deltidsmedarbejder til teatrets afdeling for workshops- og undervisningstilbud.Stillingen forventes besat pr..
    • Kreativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Kirkesanger (10 timer om ugen) i Skuldelev og Sels...

    En stilling som kirkesanger ved Skuldelev-Selsø Kirker, Skuldelev-Selsø Sogne er ledig pr. 1. november 2024. Stillingen er på 10 timer pr. uge. Kirkesangerens opgave er at synge ved gudst..
    • Kreativ medarbejder
    • Skibby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
31. august 2024 1