Teaterleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

ODSHERRED TEATER SØGER NY TEATERLEDER Odsherred Teater søger en ambitiøs og kunstnerisk stærk teaterleder til at stå i spidsen for fremtidens Odsherred Teater – og til at gøre et godt teater endnu bedre Det er du måske lige den rette til – i samarbejde med de dygtige kolleger på teatret og samarbejdspartnere i dit og teatrets netværk.

Nogle af de første opgaver du skal tage fat på bliver:

  • At præsentere en smuk nybygget teatersal for publikum
  • Sammen med teatrets bestyrelse og personale at udvikle en vision og en strategi for fremtidens Odsherred Teater
  • At ansætte en ny administrator/producent på teatret. Du opfordres til at komme med et konkret bud på en sådan person/profil

Odsherred Teater står i sensommeren 2021 med en smuk nybygget teatersal, som du skal være med til at definere fremtiden for. Den nye teatersal får en kapacitet på op mod 250 publikummer.

Odsherred Teater er stærkt forankret i det lokale miljø og samarbejder ofte med områdets kulturinstitutioner, erhvervsliv og skoler samt inddrager lokalbefolkningen i produktioner. Vi forventer en leder, der er nysgerrig og med engagement vil interessere sig for områdets egenart, og som ser det som en fornem kunstnerisk udfordring at bruge det som inspiration.

Teatret har to fastansatte skuespillere, hvoraf den ene også er dramatiker og skriver de fleste af teatrets produktioner - ofte med udgangspunkt i lokale historier.

Teatret er veldrevet, med en dygtig og loyal stab af kunstneriske og administrative kolleger og har en sund økonomi. Med den øgede kapacitet forventes fremover også øget aktivitet, og der vil på sigt blive behov for at tilføre teatret flere ressourcer, som skal findes primært gennem fundraising.

Samarbejdspartnere

Teatercaféen er en integreret del af teatret. Den er forpagtet ud, men er en tæt samarbejdspartner, da den bistår med bl.a. værtsopgaver og billetsalg. Teatret huser desuden en meget aktiv teaterforening, som også er en nær samarbejdspartner. Teatret har en mindre egnsteateraftale med Kalundborg kommune. Teatret samarbejder også gerne med andre teatre både nationalt og internationalt.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Odsherred Teater er et anmelderrost egnsteater med 25 år på bagen. I 2016 flyttede teatret fra det gamle sindssygehospital udenfor byen til en placering midt på gågaden i Nykøbing Sj., der er hovedby i Danmarks største sommerhuskommune, Odsherred.

Således stiger befolkningstallet i kommunen fra ca. 30.000 i vinterhalvåret til ca. 130.000 i sommerhalvåret. I takt med at flere og flere også benytter deres sommerhus i vinterhalvåret, har teatret her et klart udviklingspotentiale.

Det betyder også at teatret ikke kun lever i teatersæsonen, men året rundt. Det er et levende hus, fuldt af mennesker, god energi og kunstnerisk kreativitet.

Jobprofil

Du er kunstnerisk ambitiøs og visionær samt har erfaring med ledelse af et teater og/eller scenekunstneriske processer. Du er en positiv og involverende leder såvel kunstnerisk, administrativt og i forhold til personalet og teatrets samarbejdspartnere.

Som teaterleder skal du:

  • have det overordnede kunstneriske og administrative ansvar
  • stå i spidsen for teatret både indadtil og udadtil
  • kunne drive en professionel virksomhed/kunstinstitution
  • være en empatisk og involverende personaleleder
  • fungere som en del af produktionen og nogle af de kunstneriske processer
  • skabe et tæt og konstruktivt samarbejde med Odsherred kommune - både politisk og forvaltningsmæssigt
  • deltage aktivt i kommunens Kulturledernetværk sammen med andre ledere fra kulturlivet.

Kompetenceprofil

Som kommende teaterleder, kan du have en baggrund fra scenekunstnerisk aktivitet. Væsentligst er det, at du har erfaring med at skabe og drive kunstneriske ambitioner og er stærk i kommunikation og samarbejde.

Som teaterleder skal du matche hovedparten af de følgende kompetencer:

  • Besidde en klar kunstnerisk nerve
  • Have gennemslagskraft og synlighed
  • Være god til at udvikle og pleje relationer og netværk, både politisk, teaterfagligt og i forhold til samarbejdspartnere
  • Være udviklingsorienteret og driftssikker
  • Være både en holdspiller og erfaren i at arbejde kunstnerisk selvstændigt
  • Have erfaring med økonomistyring og fundraising

Teaterlederen refererer til teatrets bestyrelse. Ansættelse sker efter nærmere aftale dog senest 1. januar 2022. Stillingen er fuld tid, som regel ujævnt fordelt.

Løn efter kvalifikationer.

Ansættelsesudvalget består af teatrets bestyrelse samt tre eksterne.

Ansættelsesprocessen vil bestå af to samtaler samt gennemførsel af en personlighedstest mellem de to samtaler. Ansættelsesprocessen foregår i fortrolighed.

Vi forbeholder os ret til at indhente referencer om kandidaterne.

Du kan læse mere om teatret på www.odsherredteater.dk, hvor du også kan hente yderligere information som inspiration til din ansøgning. Du kan kontakte Eva Ormstrup Bentsen i fortrolighed vedr. spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: 19. april 2021

1. samtale: ml. 10. og 12. maj 2021

2. samtale: 18. eller 21. maj 2021

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Odsherred Teater

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

  • Bartist

    Bartist er egnet til dig som f.eks. studerer. Timerne ligger om aftenen i hverdagene og i weekenderne. En bartist laver milkshakes, kaffe, desserter, håndterer tak..
    • Kreativ medarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Video Editor & Screencast Specialist

    Video Editor & Screencast Specialist Niimblr Remote FreelanceFull-time Salary Competitive Join us at Niimblr!At Niimblr, .
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Holbæk

    Sjællands Teater søger dramaunderviser for børn og unge Sjællands Teater søger en deltidsmedarbejder til teatrets afdeling for workshops- og undervisningstilbud.Stillingen forventes besat pr..
    • Kreativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Senior Video Editor

    Senior Video Editor CoHo - The Content House Remote Part-time Salary Competitive We are a fast growing content studio ba..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Nykøbing Sjælland over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0