Organist ved Errindlev-Fuglse pastorat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Har du lyst til at lade musikken være med til at åbne kirkerne for sognebørnene i vores landsogne, så læs videre her. Vi ønsker en organist med engagement og gode samarbejdsevner. Befolkningen slider ikke på kirkebænkene, men er positive over for, hvad kirken har at byde på også musikalsk.

Stillingen, der er en fast stilling på 16 timer pr. uge, er ledig til besættelse den 1. januar 2022, eller snarest muligt derefter.

Vi vil gerne holde fast på traditioner omkring gudstjenesterne, og vi er samtidig interesserede i nye tiltag. Vi ønsker en organist, som tager del i fællesskabet i samarbejde med præsten, menighedsrådene og de øvrige ansatte.

Opgaver i stillingen er:

  • Spille ved gudstjenester, normalt med 2 gudstjenester pr. søndag, samt ved kirkelige handlinger på hverdage i alle pastoratets 6 kirker,
  • Spille på helligdage og nogle få aftengudstjenester på hverdage.
  • Spille ved gudstjenester på plejehjem og lignende.
  • Spille ved sognearrangementer og lignende.

Vi forventer at du:

  • har godt kendskab til kirkens liturgi og gudstjeneste
  • har en musisk baggrund
  • har erfaring med orgelspil
  • har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et godt arbejdsfællesskab med de øvrige ansatte og pastoratets 2 menighedsråd
  • har en fleksibel tilgang til arbejdet som organist i et 6 sogns pastorat.

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til formand Birgitte Flensburg, Errindlev - Olstrup – Tågerup Menighedsråd, tlf. 30911443

Ansøgning med relevante bilag sendes til [email protected] senest 27. oktober 2021 kl. 12.

Samtale og prøvespil vil finde sted i Tågerup Kirke i uge 44.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkens-personale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 284.800,88 kr. – 416.246,84 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 292.103,12 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 21.952,42 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 947,19 kr. (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i

henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 317.853,20 kr. – 387.310,88 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen.

Rådighedstillægget udgør årligt mellem 40.896,13 kr. – 63.517,15 kr.

(nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basisløntrin 1 udgør kr. 306.708,73 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 322.247,03 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. Rådighedstillægget udgør årligt 36.995,96 (nutidskroner) for tjeneste ved 4 eller flere kirker.

Løn, OK-tillæg samt rådighedstillæg er oplyst i nutidskroner pr. 1.10.2021 for en fuldtidsstilling og kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk, her kvoteres det aktuelle lønniveau med 16 / 37, hvorefter årslønnen udregnes. Menighedsrådet kan oplyse, at der er 3 måneders prøvetid, og der vil blive indhentet referencer og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Rødby
  • Tirsdag den 26. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Rødby over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1