Visuel troldmand til en helt unik arbejdsplads

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Kan du kort, præcist og meget skarpt beskrive de mange gode opgaver, vores engagerede frivillige hjemmeværnssoldater udfører? Og er du kreativ og visuelt tænkende? Så vil vi meget gerne høre fra dig

Om os

Landsdelsregion Vest, med domicil på Skive Kaserne, er en selvstændig operativ myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Vi har fokus på nationale operationer, og vores geografiske ansvarsområde dækker Jylland og Fyn. Regionens primære opgave er, at støtte Forsvaret, samt løse og varetage militære opgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde, og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Ligeledes koordinerer vi den samlede militære støtte til samfundet i forbindelse med f.eks. naturkatastrofer, ekstremt vejrlig og terroranslag.

Vi er 45 civile og militære medarbejdere, og består af et Stabselementet med en Oberst som regionschef og en Oberstløjtnant som stabschef. Derudover har vi fire sektioner, en Operations- og Planlægningssektion, en Uddannelses- og Efterretningssektion, en Kommunikationssektion og en Logistiksektion.

Om stillingen

Du vil blive en del af Kommunikationssektionen. Vi varetager primært markedsføring og ekstern kommunikation for regionen. Du kommer til at indgå i et lille kommunikationsteam med regionens kommunikationsrådgiver og en journalist.

Dine primære opgaver bliver at:
Tilrettelægge og producere levende billeder og små reklamefilm til sociale medier (primært Facebook). Udtænke visuelle løsninger til Facebook, når der skal formidles øvelser etc..
Undervise frivillige i brug af sociale medier, og produktion af levende billeder.

Derudover skal du løse en masse ad hoc opgaver som tilgår Kommunikationssektionen løbende.

Vi forventer, at du er kreativ, initiativrig og har styr på din faglighed. Til gengæld betragter vi dig som eksperten på dit felt, og vil give dig meget frie hænder i forhold til din egen opgaveløsning og stor medindflydelse i udviklingen af regionens kommunikationskanaler.

Du skal påregne en del arbejde udenfor normal arbejdstid, da vores frivillige primært mødes om aftenen og i weekenden. Du får helt sikkert en masse unikke oplevelser, når du rykker ud af huset for at producere.

Vi er en levende arbejdsplads med gode kolleger og en fri og afslappet omgangstone. Vi har også et tæt samarbejde med Hjemmeværnskommandoens kommunikationsafdeling, som vi støtter med forskellige journalistiske produkter.

Om dig

Vi går ikke så meget op i hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har (du er muligvis uddannet journalist, TV- og medietilrettelægger eller har taget Film- og tv-produktions-uddannelsen), men du har dokumenteret erfaring i produktion af levende billeder og implementering på sociale medier.
Du har styr på dit kameraarbejde, og du klipper hurtigt og hjemmevant i f.eks. Final Cut eller Premiere. Du ved alt om de aktuelle tendenser, når det gælder video til sociale medier, og tør godt eksperimentere med form og formater.

Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver. Du er god til at tale med alle slags mennesker, og er ikke bange for at få mudder på støvlerne, når du er i felten med vores soldater.

Du har kørekort.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat, og aflønnet efter gældende overenskomst i henhold til din uddannelsesmæssige og erfaringsmæssige baggrund. Ved ansættelse er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for kommunikationssektionen ved Landsdelsregion Vest, Rune Kronenberg på 72 42 16 05 eller på mail [email protected].
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Lars Holte Sandgaard på tlf.72 81 91 58.

Ansøgningsfristen er den 15. maj 2020, og vi forventer at holder ansættelsessamtaler løbende. Stillingen er til besættelse 1.juni 2020 eller snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Vi opfordrer til, at man som ansøger sender et link til sin portefølje, eller på anden måde sikrer, at den kan blive en del af den samlede ansøgning.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Landsdelsregion Vest har kommandoen over seks hærhjemmeværnsdistrikter og råder over ca. 20.000 frivillige hjemmeværnssoldater.
Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland er placeret i Aalborg, Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland er placeret i Skive, Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland er placeret i Aarhus, Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland er placeret i Vejle, Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland er placeret i Søgaardlejren og Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn placeret i Odense.

Regionen har et tæt samarbejde med Landsdelsregion Øst (Sjælland), Forsvarskommando og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Skive
  • Fredag den 15. maj 2020

Lignende jobs

  • CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATOR

    CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORCREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORAre you a passionate storyteller who knows how to grab people’s attention with interesting content and exciting stories? ICHI, .
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    AARHUS SYMFONIORKESTERChefdirigent: Dmitry MatvienkoMusikchef: Jesper Nordin 1. Koncertmester Konkurrencen afvikles: 31. oktober og 1. november 2024 1. runde:W.A.Mozart: Concerto .
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Construction and Development Assistant

    Kan du tegne i SolidWorks og skabe grundlag for vedligeholdelse og udvikling af produkter? Hos [xxxxx] søger vi en struktureret, detaljeorienteret Teknisk Designer eller lignende med et solidt udga..
    • Kreativ medarbejder
    • Skive
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    Fra efterårssæsonen 2024 og frem har Aarhus-koret Walk and Roll brug for en engageret korleder.Oprigtigt talt har du afgørende betydning for vores eksistens. Ikke alene er vi vilde med at synge. .
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1