Organist ved Skive og Vor Frue Kirker, Skive Provsti, Viborg Stift.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

En stilling som organist ved Skive og Vor Frue Kirke, Skive Sogn er ledig pr. 1. august 2022. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Vi ønsker en organist med god forståelse for dansk gudstjenestetradition og erfaring med korarbejde. Skive sogn værdsætter musik af høj kvalitet og er meget åbne for genrer, så der vil være mulighed for at sætte sit eget musikalske præg.

Organisten skal i samarbejde med organistassistenten varetage gudstjenester, kirkelige handlinger i begge kirker, koncerter, tjenester på plejehjem og i sundhedshuset. Organisterne indgår sammen i et tæt samarbejde med præster og kirkekulturmedarbejder om udvikling af aktiviteter i sognet.

Skive Sogn har 10.500 indbyggere, 8 ansatte i sognet samt 3 præster tilknyttet. Sognet er kendetegnet som et levende bysogn med god kirkegang og stor interesse for korsang og musik. Til kirkerne er der knyttet junior- ungdomskor og voksenkor. Assistenten leder kirkens junior- ungdomskor. Begrænset deltagelse i arbejdet med konfirmander og minikonfirmander. Der er gensidig vikarforpligtelse organisterne imellem.

Skive har musikskole og et velfungerende musikliv i byen. Kirken indgår aktivt i musiklivet bla. sammen med Jazzklubben, ligesom en del kormedlemmer er aktive på MGK.

Orglet i Skive kirke: P. Bruhn & Søn 1985; 43 stemmer

Orglet i Vor Frue kirke: Poul-Gerhard Andersen 1965; 19 stemmer

Der er flygel i Skive Kirke og i Skive Sognegaard. Der er ligeledes et klokkespil i Skive Kirke med 25 klokker. Klokkerne er automatiske og styres fra program på computer.

Ansættelsen er omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, Akademikere i Staten (AC) og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister med tilhørende protokollater. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen. Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn-AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 323.492 kr. – 394.182 kr. årligt (nutidskroner).

Der er knyttet rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 41.621,62 kr. – 64.643,93 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet. Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg.

Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker med uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere PO-organister) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 312.150 kr. årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 327.964 kr. årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 31.641,50 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 2 kirker.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådsformand Lisbeth Luckow tlf. 5127 0771.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Skive Sogns Menighedsråd på mail til [email protected]. Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde

senest onsdag den 1. juni 2022 kl. 12.

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted den 8. juni 2022. Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Skive
  • Onsdag den 01. juni 2022

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    SKØDSTRUP-LØGTEN KORET søger Korleder for den kommende efterårs- og forårssæson 2024/2025 og fremover.Koret består pt af 21 sangere fordelt på 1. og 2. sopran og alt. Aldersmæssigt er vi meget st..
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder (vikar) i Herning

    Kreativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • Kreativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Ikast

    CREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORCREATIVE CONTENT & VIDEO CREATORAre you a passionate storyteller who knows how to grab people’s attention with interesting content and exciting stories? ICHI, .
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    AARHUS SYMFONIORKESTERChefdirigent: Dmitry MatvienkoMusikchef: Jesper Nordin 1. Koncertmester Konkurrencen afvikles: 31. oktober og 1. november 2024 1. runde:W.A.Mozart: Concerto .
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1