[xxxxx] søger kampagnekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Dyrenes Beskyttelses ti internater fik sidste år over 9.000 familiedyr ud i nye hjem. Inden har dyrene modtaget dyrlægehjælp, pleje og træning. For at sikre midler til at hjælpe dyrene er det vigtigt at fortælle dyreglade danskere om internaternes store arbejde og give dem mulighed for at hjælpe dyrene på internaterne.

Vi søger en nyuddannet kandidat, evt. med et par års erfaring, indenfor marketing eller kommunikation til at bistå med kampagner inden for familiedyr og lokal fundraising.

Din hverdag hos os
Du bliver en del af Engagement og fundraisingafdelingen, som gennem fundraisingkampagner, engagementsnyhedsbreve og andre loyalitetstiltag sikre det økonomiske grundlag for Dyrenes Beskyttelses arbejde for bedre dyrevelfærd. Du vil referere til den kampagneansvarlige for familiedyr og arbejde med at

  • øge antallet af lokale fundraising-kampagner ved at bistå internater og andre lokale enheder med lokal fundraising
  • versionere indhold i landsdækkende kampagner til lokalt indhold
  • bistå og koordinere kampagner på familiedyrsområdet.

I praksis betyder det, at du

  • har tæt kontakt til internaternes kommunikations- og fundraisingmedarbejdere og hjælper dem i forbindelse med planlægning af lokale fundraising-aktiviteter, herunder sikre erfa-udveksling og uddannelse indenfor fundraising
  • udarbejder engagementsnyhedsbreve
  • koordinerer og bistår med gennemførsel af fundraisingindsatser ved lokale dyreværnssager
  • udvikler lokale fundraising-værktøjer, herunder fundraising-foldere, brug af indsamlingsbøtter, posters mv
  • samarbejder med internaterne ved afvikling af lokale events, så disse events også bidrager til fundraising, herunder udvikle vejledninger, komme med idéer, lave tjeklister mv.
  • er projektleder på mindre kampagner som f.eks. den årlige event Valentinsgåtur.

Derudover bliver du ansvarligt for peer-to-peer indsamlingsplatformen BetterNow, som internaterne f.eks. bruger til mindre, lokale fundraising kampagner og for brug af gamification gennem it-værktøjet Playable.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du:

  • er nyuddannet på kandidatniveau eller evt. har et par års erfaring indenfor marketing eller kommunikation, hvor du forstår at sætte dig ind i modtagergruppers behov mv.
  • er dygtig til at formulere dig på dansk, og selvstændigt kan skrive fundraising eller marketing tekster indenfor Dyrenes Beskyttelses tone-of-voice
  • har en sund forretningsforståelse, da alle aktiviteter indenfor fundraising skal generere et overskud til hjælp til dyrene
  • har en interesse i at forstå segmentering, data og CRM på brugerniveau, samt har god IT-forståelse bla. Excel.
  • er god til at organiserer arbejdet selvstændigt, opsøger den nødvendige information til at løse dine opgaver og selv kan tage initiativ, herunder at du arbejder struktureret med projekt- og tidsplaner, briefinger og andre projekt- og kampagneværktøjer
  • løser opgaver med forståelse for balancen mellem effektivitet og kvalitet
  • er god til at samarbejde med andre, da vi lægger stor vægt på tværfagligt samarbejde.

Vi tilbyder
Vi forventer ikke, at du er fundraisingekspert, når du starter, men vi tilbyder en uddannelsesplads, hvor du gennem støtte og selvstændigt arbejde kan blive en dygtig fundraiser. Vi vil sikre, at du får relevante uddannelsesmuligheder, samt dygtige og engagerede kolleger, der udfordrer og støtter dig.

Vi er en NGO med et højt arbejdstempo, humor og godt tværgående samarbejde, som vi forventer, at du også bidrage til. Vi er en ambitiøs organisation, der konstant arbejder på at optimere engagement og fundraising, bla. gennem metoder, test og digitalisering, for at sikre flere midler til redning af dyr i nød og skabe bedre dyrevelfærd.

Du vil indgå i et stærkt fællesskab bygget op omkring vores værdier, hvor du vil være med til at præge hvordan opgaver og hverdag skal planlægges. Vi er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement. Vi prioriterer godt samarbejde både internt og eksternt, klar kommunikation og ansvarlig ledelse. Generelt er Dyrenes Beskyttelse kendetegnet ved en uformel omgangstone med vægt på sparring samt åbne døre på alle niveauer.

Om ansættelsen
Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost.

Arbejdssted er på vores kontor i Søborg, tæt på Buddinge Station.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1