Organist til Gl. Holte Kirke

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vedbæk

Stillingen som organist ved Gl. Holte Kirke er ledig til besættelse pr. 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Sognets menighedsråd søger en organist, der ser sin fremmeste rolle som kirkemusiker i kirkens gudstjenesteliv. Vi ønsker en organist, der har interesse for den kirkemusikalske arv, sætter en ære i høj faglig standard og mestrer det klassiske med et twist.

Gl. Holte Kirke er et sted med mange aktiviteter og gudstjenester for folk i alle aldre, derfor er det vigtigt, at musikken både henvender sig til ung og gammel, til dem der færdes hjemmevant i kirken, og dem der nysgerrigt lægger vejen forbi.

Organisten forventes:

  • at have erfaring med både den ældre og den nyere, rytmiske, kirkemusik.
  • at tage aktivt del i menighedens og kirkens liv og bidrage til et levende arbejdsfællesskab med kollegaer og menighedsråd.
  • at lede og inspirere kirkens professionelle kor.
  • at arrangere kirkens koncertprogram og selv optræde ved egne koncerter.
  • at opbygge korvirksomhed i kirken.
  • at medvirke ved babysalmesang, kirkerytmik, konfirmandforberedelse, plejehjemsgudstjenester, sangaftener og foredragsaftener.

Ansættelsesområdet er Rudersdal Provsti

Kirkens vidunderlige orgel er bygget af Th. Frobenius & Sønner i 1978. Instrumentet har 17 stemmer fordelt på to manualer og pedal. Der er sveller og tremulanter for de to manualer, mekanisk traktur og registratur samt sløjfevindlader. I kirken er der desuden et Steinwayflygel, og i kirkens foredragssal findes et klaver af fabrikatet Schimmel.

Kirken har to præster, en kordegn, to kirketjenere, en sognehusværtinde samt en rengøringsassistent. Menighedsrådet består af i alt otte medlemmer.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk til Gl. Holte Sogns Menighedsråd v. formand Anne Minor Christensen på mail: [email protected]. Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 1. november kl. 12.00.

Prøvespil forventes afholdt den 21. november og den 22. november.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sognepræst Jannik Theilgaard på tlf.: 5185 5228 eller til sognepræst Signe Ahlburg på tlf.: 2151 3618.

Ansættelsen af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisation af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det dertilhørende protokollat for kirkemusikere. For flere oplysninger se www.folkekirkenspersonale.dk.

Ansættelsen af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisation af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister. Ved ansættelse efter overenskomst i en DOKS-stilling aflønnes i henhold til overenskomstens protokollat 1. Der aflønnes efter basislønskala (nyløn) for akademikere i staten (pt. 316.910 kr. til 386.161 kr., nutidskroner). Der ydes et rådighedstillæg svarende til det, som gælder for fuldmægtige i staten (pt. 40.774,76 kr. til 63.328,65 kr., nutidskroner). Indplacering både hvad angår basisløn og rådighedstillæg sker efter anciennitet. For flere oplysninger se www.folkekirkenspersonale.dk.

Er man tjenestemand, og ansættes man i opslået stilling uden ophold fra tidligere stilling, fastholder man sin tjenestemandsstatus, og ansættes i henhold til stillingens hidtidige klassificering, DOKS-lønramme 34.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 305.798,51 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 321.290,70 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet.

Rådighedstillægget udgør årligt 23.776,02 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 1 kirke / 30.997,71 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 2-3 kirke / 36.886,16 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 4 eller flere kirker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vedbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Vedbæk
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Sopran søges til Lundtofte Kirke

    En stilling som sopran ved Lundtofte sogn, er ledig til besættelse pr. 13. oktober 2024 eller snarest derefter. Ansøgningsfristen er d. 30.9.Til vores kirkekor, der består af 5 sangere (SSATB), s..
    • Kreativ medarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Børnekorleder søges til Blovstrød Kirke

    Børnekorleder søges til Blovstrød Kirke Er du en passioneret og favnende korleder og har du et bankende hjerte for at formidle musik til og med børn?Så er en stilling som korleder ved Blovstrød..
    • Kreativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Tenor søges til Søllerød Kirke

    En stilling som tenor er ledig ved Søllerød Kirke, med tiltrædelse d. 1. november eller snarest derefter.Søllerød Kirke er en stemningsfuld middelalderkirke, smukt beliggende i Rudersdal Provsti,.
    • Kreativ medarbejder
    • Holte
    Få mere info
  • Konstruktør - til SOFIE SCHNOOR

    SOFIE SCHNOOR er en ung og meget dynamisk fashionvirksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi er en kreativ virksomhed, med en uformel tone og med masser af gå på mod og god stemning. Vores unikke d..
    • Kreativ medarbejder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Vedbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Vedbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Vedbæk over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1