Video Producer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Elsker du at skabe kreative visuelle fortællinger, er du en ferm instruktør, god bag kameraet og kan animere så tårerne triller?

Drømmer du samtidig om at arbejde i en ung, international anerkendt virksomhed, hvor hele verden er din legeplads, og hvor du er på forkanten med digital udvikling?
Så kom og leg med os!

En dansk verdenssucces!

Hvis du elsker data, så kender du os sikkert allerede. Vi gør det komplicerede simpelt, ved at visualisere forretningsdata for virksomheder og teams i mere end 75 forskellige lande - indtil videre! Plecto er et dashboard software, der engagerer tusindvis af virksomheder og teams, ved at give dem bedre indsigt i deres data, KPI’er og performance. Sagt på en anden måde; Plecto kan visualisere stort set alt den data, der er i en virksomhed, og gøre den nem at overskue, og reagere på i realtid.

Du bliver...

… en del af marketing-teamet, som ud over dig, også består af en Content Manager, en marketingkonsulent, en Partner Manager, en Online Marketing Manager og en CMO. Vi samarbejder tæt med vores eksterne marketing-bureauer og interne UX’ere, samt vores kollegaer i inbound, outbound, backend, frontend, customer succes og økonomi.

Din rolle handler om at skabe inspirerende fortællinger, explainers og illustrationer, som fortæller hvordan Plector fungerer og gør en forskel. Du får en spændende rolle, hvor du bliver ansvarlig for at producere, directe, filme, redigere og animere professionelt video content til brug i alle vores marketingkanaler. Du får brug for alle dine skills, og kun dine fantasi sætter grænser for de ting, du kommer til at arbejde med.

Om dig

  • Du er en erfaren og bred digital profil, måske med erfaring fra bureau-verdenen. Planlægning, idégeneration og eksekvering af content produktion ligger allerede i rygmarven på dig
  • Du kan håndtere explainerprojekter fra start til slut og både konceptualisere, filme, redigere og animere professionelle videoer. Vi har alt udstyr inhouse, men mangler vi noget, så skaffer vi det!
  • Du er en haj i Adobe Premiere, Final Cut eller lignende, og du håndterer AfterEffects og Photoshop i søvne
  • Du kan skabe engagerende og gennemtænkte storylines. Du er kreativ, har øje for æstetik og detalje, og kan fortælle historier, som både engagerer og konverterer
  • Du tager ansvar og ejerskab omkring dine ansvarsområder og sikrer, at der ikke er noget, der falder mellem stolene
  • Du er en teamplayer, og har en sprudlende personlighed som vi vil elske at arbejde og feste med. Samtidig befinder du dig godt i en high-performance kultur, hvor man dagligt bliver udfordret og rykker sig fagligt og personligt

Om jobbet

  • Producere, optage og redigere video
  • Producere animeret content
  • Udvikling og produktion af content til daglig brug på de sociale medier
  • Skabe content til annoncering
  • Samarbejde tæt med hele organisationen


Om Plecto

Vi er en dansk SaaS virksomhed, med base i Aarhus, og kontorer i London og Warszawa. Vi er ca. 45 medarbejdere, fra 12 forskellige nationaliteter, i alderen 19 til 43. Nogle af os har lange uddannelser og international erfaringer. Andre er nyudklækkede, og har lært at programmere, mens de har arbejdet med os. Vi tror på, at alt er muligt, hvis man har den rette tilgang og indstilling. Derfor passer vi godt på hinanden, mens vi er her. Vi arbejder hårdt, og har det sjovt.

Vi afholder (under normale omstændigheder) fantastiske fester hver måned, og hvert år (igen, under normale omstændigheder) rykker hele virksomheden sydpå, for at snakke strategi, hygge og lære hinanden bedre at kende. Vi får serveret friske croissanter og juice hver morgen, og nyder godt af en lækker frokostordning. Vi får gratis snacks og sodavand, har vores egen gaming klub, spiller PS4 i køkkenet, og har vores eget disco set-up. What’s not to like? Vi elsker det, og det lover vi dig, at du også vil.

Yderligere oplysninger

Arbejdsstedets beliggenhed er på Plectos hovedkontor i Viby J, Aarhus.

Interesseret? Så send en ansøgning, ellers ring til CMO Lars Nielsen på tlf.: 7199 1869 hvis du har spørgsmål.

Samtaler afholdes løbende. Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
17. september 2024 1