Eventkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Eventkoordinator til Group Marketing


Vi er på udkig efter en eventkoordinator, der med sikker hånd kan tage ansvaret for vores seminarer, webinarer og andre kundearrangementer. Du bliver en del af et stærkt og engageret marketingteam, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Tonen er livlig, konstruktiv og bunder i en dyb faglighed. I teamet spiller vi hinanden gode, og her vil du kunne udvikle og udfolde dig. Så er du klar til at smøge ærmerne op og skabe inspirerende events til vores målgrupper - så læs gerne videre, for vi har brug for dig!

Kort om os
Itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services, og vi er på en yderst ambitiøs vækstrejse. Vi er repræsenteret på en række lokationer i både Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Som koncern har vi en stærk markedsposition i Danmark via aktiviteter i vores 10 individuelle og unikke selskaber, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen.

Vi er på alle mulige måder en moderne arbejdsplads – her er der mulighed for at arbejde hjemmefra, vi har seriøst lækre kantineordninger (på nogle lokationer endda egen kok), og det er afgørende for os, at du som medarbejder trives og udvikles. Vi holder fede fester et par gange om året og afholder derudover jævnligt forskellige faglige og sociale arrangementer – små vitaminpiller, der bringer os tættere sammen.

Hvad kan du se ind i som eventkoordinator hos os?


  • Du får ansvaret for at planlægge, koordinere og eksekvere seminarer, webinarer og kunde-arrangementer – selve idégenereringen og oplægget hjælper vi dig med i teamet. Men med tiden kan du sikkert også selv håndtere den del.
  • Det bliver dig, der rækker ud til både interne og eksterne oplægsholdere, der kan være med til at bidrage til det helt rigtige programindhold.
  • Med din nysgerrighed og engagement får du samlet viden ind, og du motiveres af, at få enderne til at nå sammen og skabe et professionelt set-up omkring eventet.
  • Med din gode energi og dit ønske om, at vi lykkes som team, bidrager du i øvrigt også til de mange andre opgaver, vi varetager i marketingteamet.

Hvad tilbyder vi

  • Ganske enkelt et karriere-boost! Du bliver en del af en fremadstormende og ambitiøs IT-koncern med klare vækstplaner, hvis DNA er kendetegnet ved entreprenørånd, højt til loftet, korte beslutningsveje og en keep-it-simpel tilgang.
  • Du bliver en del af marketingteamet, der befinder sig i en opbygningsfase, hvor vi værdsætter initiativ, hold-ånd og stor passion for at lykkes med det, vi laver.
  • Konkurrencedygtig løn, god pensionsordning, gode og fleksible arbejdsvilkår og en masse skønne og dygtige itm8 kolleger.

Hvem er det, vi leder efter?


  • Du har erfaring med at lede og koordinere events mellem eksterne og interne samarbejdspartnere. Du trives lige så godt med den sociale del af opgaven som den praktiske. Din personlighed og tilgang til opgaven er derfor vigtig – evnen til at se muligheder og finde løsninger bliver nøglen til succes.
  • Service ligger naturligt for dig, og uanset hvor hektisk dagen bliver, styrer du alle detaljer med sikker hånd, glimt i øjet og smil på læben.
  • Du vil typisk arbejde med flere events ad gangen, hvilket kræver struktur og overblik. Der kommer løbende opgaver ind i afdelingen, og derfor er det vigtigt, at du er proaktiv og byder ind.
  • Du har meget gerne en velassorteret værktøjskasse inden for B2B marketing, som du gerne gør brug af. Bare du er indstillet på, at ikke alle værktøjerne nødvendigvis kommer i spil.

Hvis ovennævnte lyder som en spændende udfordring, så send os gerne dit opdaterede cv og et kort skriv om, hvorfor du har lyst til at blive en del af itm8 og vores marketingteam - vi glæder os oprigtigt til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtaler løbende.

Arbejdssted: Marketingteamet har base i Aarhus ved Viby Torv, men du kan sagtens arbejde fra en af vores lokationer i enten Herning eller København.

Opstart – hurtigst muligt.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Yderligere informationer og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Marketing Director, Charlott Holdorf på mobilnummer 51519892.

Du er meget velkommen til at læse mere om os på www.itm8.com

Itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.200 medarbejdere med aktiviteter i 10 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 10 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cloud Teams og Me’ning. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0