Kulturformidler med fokus på litteratur og børn til Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Er du optaget af, hvordan børn og unge bruger medier og ikke mindst litteraturen og fortællinger i alle dens former? - Så har Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse brug for dig. Vi arbejder målrettet med forskellige indsatser, der understøtter læring og læseoplevelser.

Sammen med kolleger skal du arbejde med at videreudvikle, planlægge og gennemføre aktiviteter, der har fokus på oplevelser med litteratur og fortællinger. Du vil primært arbejde med tilbud målrettet børn og unge, deres forældre og andre, der møder børn og unge. Og du vil indgå i den brede palet af opgaver, der kendetegner vores organisation: borgerbetjening, vejledning, undervisning, samarbejde med lokalsamfundet, workshops m.m. Læsning, læringsaktiviteter, teknologiforståelse og bæredygtighed er nogle af nøgleordene fra vores institutionsaftale

Vi vægter, at din faglige og personlige profil matcher de fleste af følgende kvalifikationer

  • Du har faglig viden om børn og unges kulturliv
  • Du har erfaring med at udvikle og gennemføre arrangementer til børn og unge – meget gerne med fokus på læsekulturen
  • Du har en eksperimenterede tilgang - du planlægger, afprøver, evaluerer, forbedrer
  • Du trives i rollen som aktiv formidler og kan begejstre og inspirere børn og unge
  • Du er udadvendt, opsøgende og dialogskabende og har let ved at skabe relationer til eksterne samarbejdsparter
  • Du kan koordinere og følge op på aftaler
  • Du har lyst til at deltage i allround funktioner i biblioteker og kulturhuse, herunder betjene brugere på tværs af alder

Du har en akademisk baggrund; bibliotekar DB, cand.scient.bibl. eller anden relevant videregående uddannelse. Vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet / afslutter din uddannelse i løbet af sommeren 2022. Det er et plus, hvis du har erfaring fra lønnet beskæftigelse i et folkebibliotek.

Vi er klar over, at du muligvis ikke har alle de kompetencer, vi efterspørger, men kan du sætte flueben ved de fleste og har lyst til jobbet, så søg!

Vi tilbyder
En spændende, travl og inspirerende arbejdsplads, hvor alle tager ansvar og arbejder med fælles mål. Vi er omkring 40 medarbejdere med en bred vifte af fagligheder. Vi er organiseret i grupper og samarbejder på tværs i hele organisationen.

Du vil blive en del af "Læring og læselyst"-gruppen. Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse driver 6 fysiske biblioteker og 5 kultur- og medborgerhuse. To af afdelingerne ligger på samme matrikel.

I Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse ser vi os som hverdagslivets højskole, hvor de fysiske rum er borgernes fælles dagligstue – huse med lav dørtærskel, hvor alle har mulighed for at opleve, skabe, deltage og lære.

Vi deltager i en række projekter i samarbejde med eksterne fonde, biblioteker og institutioner bl.a. BOGStart, Sprogsporet, Makerspace, "Kulturarv er for alle" og "Sammen om verdensmål".

Vi arbejder proaktivt med at se muligheder i teknologi og understøtter kommunens vækststrategi herunder styrkelse af borgernes digitale kompetencer. Læs mere om strategien her Sund vækst og vækstplan 2022 samt kommunens indsats for bæredygtighed Aabenraa Kommunes strategi for bæredygtighed 2020-2025

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er som udgangspunkt på 30- 37 timer. Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022 eller snarest derefter. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt principperne om lokal løndannelse.

Arbejdstiden placeres som udgangspunkt mellem kl. 8 -18, og du kan som udgangspunkt forvente en ugentlig arbejdsdag til kl. 18, samt arbejde hver 4. lørdag og 4 – 6 søndage i løbet af et år. Der kan aftales hjemmearbejde max. 1 dag ugentlig alt efter opgaver. Desuden vil du i forbindelse med arrangementer kunne forvente at få aftenarbejde i begrænset omfang.

Dit primære arbejdssted vil være bibliotekerne, men du vil også kunne have opgaver med aktiviteter i kulturhusene.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og at ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Vil du vide mere
Er du velkommen til at kontakte Leder af Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse, Charlotte Stoltenberg på telefon 2495 3015 den 8. august 2022 mellem kl.13 -17.

Ansøgning
I din ansøgning skal du give konkrete eksempler på, hvordan du kan bringe din viden og erfaringer i spil, og hvilke aktiviteter du ønsker at realisere på Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse. Ansøgningen skal være på max. 1,5 A4-side. Send ansøgning, CV, dokumentation fra tidligere ansættelse samt andre relevante bilag senest den 11. august 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 17. august 2022, anden samtalerunde den 22. august 2022. Hvis du kommer til 2. samtalerunde, skal du forvente at forberede en lille opgave.

For tilflyttere
Overvejer du nu at flytte hertil? Aabenraa Kommune hjælper tilflyttere med at skabe netværk. Se mere her Ny i by Vi hjælper en eventuel medflyttende partner med at finde et job, og vi har et aktivt socialt netværk for jobtilflyttere, hvor du hurtigt kan lære andre ny-tilflyttede at kende. Læs mere her: Partner Jobmatch; Netværk for jobtilflyttere; www.aabenraa.dk/tilflytter

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Aabenraa
  • Torsdag den 11. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1