Kirke- og familiemedarbejder
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Aalborg
Ansgars Kirken er placeret mellem Aalborg Kongres og Kulturcenter og Aalborgtårnet. Som lokal sognekirke vil vi være en åben kirke for alle, dér hvor mennesker er. Vi ønsker at række ud til vores tid og kultur, så vi i ord og handling efterlever Jesu befaling: “Gå ud i alverden og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem og lærer dem.” (fra kirkens værdigrundlag www.ansgarskirken.dk)
Ansgars Kirken har i dag mange fællesskaber for børn, unge, voksne og ældre både til hverdag og i weekenden. Kirkerummet er lyst og åbent og danner en flot ramme om sognets gudstjenester, bryllupper, begravelser og koncerter. Det nybyggede sognehus og lokalerne i kirkens underetage rummer det mangfoldige menighedsliv i løbet af ugen. Ansgars Kirken har også tradition for et aktivt og genremæssigt alsidigt musikliv.
Vi søger en kirke- og familiemedarbejder, der besidder to primære egenskaber: at være glad for Jesus og glad for mennesker. Vi søger en medarbejder, som er god til at danne relationer til børn og familier, og som kan koordinere og lede frivillige. En medarbejder, som kan videreføre eksisterende fællesskaber, men som også kan nytænke og gå nye veje. Derudover vægter vi højt evnen til at arbejde selvstændigt og samtidig indgå i team med kirkens tre præster samt kirkens øvrige ansatte, således at de forskellige ressourcer udnyttes bedst muligt.
Din profil
Vi forventer af den rette kandidat:
- Uddannelse der er relevant for arbejdet (fx 3-K uddannelsen, diakonuddannelse, lærer, pædagog)
- Villighed til at tage den obligatoriske grunduddannelse for Kirke – og Kulturmedarbejdere, hvis kompetencekravet ikke allerede opfyldes
- Erfaring fra kirkeligt børne og ungdomsarbejde.
- Et afklaret forhold til kristendom og det at arbejde med forkyndelse, bøn og undervisning, dåbs- og trosoplæring.
- Evne og lyst til at lede Babysalmesang
- Evne og kompetence til at arbejde med koordinering, ledelse og opmuntring af frivillige
- Evne og kreativitet til at udvikle kirkens børne- og familieområde
- Ønske om at være en naturlig del af kirkens menighedsliv og øvrige fællesskaber i kirken.
- Kan identificere sig med kirkens profil og værdigrundlag – se mere på www.ansgarskirken.dk
Vi tilbyder:
- En velfungerende arbejdsplads med fokus på samarbejde, sparring og både menneskeligt og åndeligt fællesskab.
- En stilling med stor frihed til at tilrettelægge arbejde og arbejdstid. Der må dog forventes skiftende arbejdstider, hvor aften og weekendarbejde vil forekomme.
- En stilling med gode muligheder for at nytænke og selv sætte sit præg på arbejdsopgaver m.v.
- En engageret kollegaflok kendetegnet ved en humoristisk tone og en afslappet omgangsform.
- Frivillige og ansatte der med forskellige kompetencer arbejder sammen for at realisere et fælles mål
- Et engageret og støttende Menighedsråd, der er en aktiv del af det gudstjenestelige og menighedsmæssige fællesskab
- Mulighed for at vælge en arbejdstid på 30 timer
Beskrivelse af Ansgars Kirken
Ansgars Sogn har godt 8400 indbyggere heraf er lidt over 6300 medlemmer af folkekirken. Sognet er vokset med mere end 1000 indbyggere over de senere år, og der kommer mere end 25.000 besøgende i kirken pr. år. Menighedsrådet tæller 11 medlemmer.
Ansgars Kirken er fra 1929 og vi ser således frem mod et snarligt 100-års jubilæum. Der er siddeplads til ca. 450 personer i kirken. I sognehus og lokalerne under kirken findes kontor for de ansatte samt menigheds- og konfirmandlokaler.
Kirkens liv er præget af en stor og engageret menighed med bla. mange unge og børnefamilier, og der er en meget god og stabil kirkegang om søndagen med et gennemsnit på over 200 pr. gudstjeneste i 2023.
Ved højmessen inddrages mange af kirkens frivillige til forskellige opgaver: mini-, børne- og juniorkirke under prædiken, liturghjælpere, tekniske hjælpere, lovsangsgrupper, oversættelse til engelsk, kirkevært mv. Ud over højmesserne afholdes der også korte morgengudstjenester, rytmiske musikgudstjenester, spaghettigudstjenester samt gudstjenester for unge. Desuden holdes der gudstjenester på sognets to plejehjem, ligesom der holdes gudstjenester for børnehaver, skoler mv. i forbindelse med jul og påske.
Menighedslivet i Ansgars Kirken består også af mange andre fællesskaber og aktiviteter: Babysalmesang, Legestue, Børneklub, Minikonfirmander, Ansgars aftener med kulturelle foredrag, Koncerter, Bibelskoleaftener og temadage, Morgensang, Kvindefællesskab, Fredagsfamilie-fællesskab, Smågrupper, Strikkeklub/dåbsklude, Kristendomskurser, Danskundervisning/fællesskab for nydanskere (Elsk Aalborg International), Musikgrupper, Menighedslejr, Sogneudflugt, Besøgstjeneste mm.
Kirkens Korshærs skurby og herberg er beliggende i sognet, og i samarbejde med andre menigheder i Aalborg deltager Ansgars Kirken i maduddeling i form af ”Foodbank”. Desuden er der samarbejde med FDF i sognet.
Kirkens ansatte medarbejdere udgøres i det daglige af to kordegne, hvoraf den ene også varetager funktionen som daglig leder, fire kirketjenere, tre præster, to organister, en kirkesanger, en gruppe korsangere samt en kirke- og familiemedarbejder.
Ansættelsesvilkår og lønforhold
Ansættelse sker ved Ansgars Sogns Menighedsråd, Aalborg.
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere.
Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.
Der er uddannelseskrav til stillingen. Se § 14 og 15 i Cirkulære nr. 10001 af 12/11 2019.
Det er en betingelse, at den obligatoriske grunduddannelse for sognemedhjælpere / kirke- og kulturmedarbejdere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start, medmindre du i kraft af din hidtidige uddannelse opfylder uddannelseskravet.
Medarbejdere, der ikke opfylder uddannelseskrav og ikke har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 303.863,00 kr. – 402.618,00 kr.(nutidskroner). Fikspunktet er 319.056,00 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 33.384,87 kr. (nutidskroner).
Medarbejdere, der opfylder uddannelseskrav eller har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 319.056,00 kr. – 455.794,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 334.249,00 kr.(nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 33.384,87 kr. (nutidskroner).
OK tillæg på 927,36 kr. (nutidskroner) pr. år.
Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.
Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Kirkekultur.nu.
Kontaktoplysninger og ansøgning
Yderligere oplysninger ved henvendelse til:
Daglig leder Charlotte Buus Pedersen, 98 12 32 66
Menighedsrådets kontaktperson Erik Dencker Andersen, 25 33 98 66
Det er også muligt at tage kontakt til kirkens sognepræster:
Anders Jensen: 29 33 06 86. Uffe Kronborg: 50 40 54 08. Andreas Bøge: 21 60 40 52
Ansøgningen med relevante bilag stiles til Ansgars Sogns Menighedsråd og sendes på mail til [email protected].
Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest d. 28-11-2023 kl. 12:00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 05-12-2023.
Menighedsrådet kan oplyse, at der i forbindelse med ansættelse vil blive indhentet referencer, samt at der vil blive tale om en prøvetid på 3 måneder.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".
Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg
Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
- Kulturmedarbejder
- Aalborg
- Tirsdag den 28. november 2023
Lignende jobs
-
Genopslag - Sognepræst i Als-Øster Hurup Pastorat ...
Stillingen som overenskomstansat sognepræst i Als-Øster Hurup Pastorat og Skelund-Visborg Pastorat, Hadsund Provsti er ledig til besættelse.Stillingen er en fuldtidsstilling.Som ny sognepræst f..- Kulturmedarbejder
- Aalborg
-
Sognepræst i Sønder Kongerslev-Nørre Kongerslev-Ko...
Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Sønder Kongerslev-Nørre Kongerslev-Komdrup Pastorat, Aalborg Østre Provsti er ledig til besættelse den 1. januar 2025 eller snarest derefter.Til sti..- Kulturmedarbejder
- Aalborg
-
Sognepræst i Nykøbing Mors-Tødsø Pastorat, Morsø P...
Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Nykøbing Mors-Tødsø Pastorat, Morsø Provsti er ledig til besættelse fra den 1. februar 2025 eller snarest derefter.Stillingen er en fuldtidsstilling..- Kulturmedarbejder
- Aalborg
-
Sognepræst i Lindholm Pastorat, Aalborg Nordre Pro...
Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Lindholm Pastorat, Aalborg Nordre Provsti er ledig til besættelse.Stillingen er en fuldtidsstilling.Som ny sognepræst får du et introduktionsforlø..- Kulturmedarbejder
- Aalborg
Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Aalborg
Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere i Aalborg.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Aalborg over tid
Dato | Alle jobs som kulturmedarbejdere |
---|---|
7. november 2024 | 11 |
6. november 2024 | 13 |
5. november 2024 | 12 |
4. november 2024 | 11 |
3. november 2024 | 11 |
2. november 2024 | 12 |
1. november 2024 | 12 |
31. oktober 2024 | 12 |
30. oktober 2024 | 12 |
29. oktober 2024 | 13 |
28. oktober 2024 | 15 |
27. oktober 2024 | 14 |
26. oktober 2024 | 14 |
25. oktober 2024 | 11 |
24. oktober 2024 | 14 |
23. oktober 2024 | 40 |
22. oktober 2024 | 45 |
21. oktober 2024 | 40 |
20. oktober 2024 | 37 |
19. oktober 2024 | 31 |
18. oktober 2024 | 38 |
17. oktober 2024 | 28 |
16. oktober 2024 | 26 |
15. oktober 2024 | 9 |
14. oktober 2024 | 5 |
13. oktober 2024 | 5 |
12. oktober 2024 | 6 |
11. oktober 2024 | 5 |
10. oktober 2024 | 8 |
9. oktober 2024 | 7 |
8. oktober 2024 | 9 |
Værd at vide når du søger job som kulturmedarbejder i Aalborg
Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":
Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.
At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.
Bydele i Aalborg
Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:
Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.
Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.
Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.
Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.
Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.
Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.
Mere information om Aalborg
Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!