Diakoni- og kommunikationsmedarbejder med særligt fokus på unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at udvikle og koordinere diakonalt arbejde, med særligt fokus på unge? Og er du samtidig en haj til kommunikation, der kan give liv til historier om kirkens liv og vækst, samt skabe engagerende indhold på sociale medier? Kan du både arbejde på et praktisk og et strategisk niveau? Så har vi måske den helt rigtige stilling for dig!

I Christianskirken vil vi styrke kirkens diakonale arbejde og ønsker at opnormere den diakonale indsats med en medarbejder, der skal have særligt fokus på sognets unge.

Samtidig ønsker vi at styrke og udvikle kirkens kommunikation i forhold til hele sognet, og ønsker derfor at opnormere den eksisterende stilling som kommunikationsmedarbejder ved Christianskirken,

I praksis har vi et ønske om at samle de to arbejdsområder i én stilling, svarende til ca.30 timer, eller efter aftale.

Som diakoni- og kommunikationsmedarbejder ved Christianskirken, skal du overordnet set være med til at udleve kirkens vision:

Christianskirken - et livstræ med mange grene, der

          • rækker synligt ud i sognet
          • peger opad og inspirerer til at søge Gud
          • styrker og engagerer den enkelte og menigheden





for at gøre evangeliet kendt, troet og levet.

Arbejdsopgaver

Som diakonimedarbejder skal du være med til at udvikle den diakonale indsats i forhold til sognets unge. Du skal – i samarbejde med kirkens præster, den daglige leder, samt vores engagerede og dygtige frivillige – være med engagere unge i diakonalt arbejde, samt række aktivt ud til unge i sognet.

Du kommer bl.a. til at fungere som koordinator for en række forskellige diakonale indsatser, der for en stor dels vedkommende drives af frivillige.

Som kommunikationsmedarbejder bliver en vigtig del af dit arbejde at udarbejde indhold til forskellige sociale kanaler, samt stå for vores generelle kommunikation. Du vil også få en opgave i forhold til at udvikle og implementere vores kommunikationsstrategi. Vi ønsker bl.a. at udvikle vores kommunikation, så den – udover at informere – også engagerer, forkynder og interagerer med lokalområdet.

Fag- og personprofil

I Christianskirken lægger vi både vægt på hvad du kan og hvem du er. Du skal kunne identificere dig med kirkens vision, samt kirkens samspilsværdier – åbenhed, respekt, omsorg og engagementog evne at omsætte begge dele i praksis.

Derudover forventes det at du:

  • Har stærke personlige kompetencer i forhold til relationer og samarbejde
  • Aktivt kan understøtte og facilitere samarbejdet med frivillige på en måde, der får dem til at føle sig påskønnede og en aktiv del af kirkens liv
  • Er en holdspiller, der lægger vægt på positive samarbejdsrelationer, i medarbejdergruppen og i kontakten med menigheden og andre interessenter.
  • Trives i omskiftelige arbejdsopgaver og kan skifte mellem opgaver af praktisk og strategisk karakter.
  • Er god til at skabe kontakt med de mennesker og god til at skabe netværk.
  • Kan arbejde struktureret, samt være med til at udvikle ideer og omsætte disse til konkret praksis.

Du kan se det unikke og værdifulde i ethvert menneske og har en tro på, at alle har noget at bidrage med. Du er rummelig og evner at se og gribe muligheder.

Du har blik for det hele menneske og har gerne erfaring med diakoni- eller socialt arbejde, evt. fra en frivillig kontekst

Du kan hurtigt og sikkert omsætte forskellige former for information til engagerende indhold rettet mod vores forskellige målgrupper og følger en opgave til dørs fra den første ide til det sidste punktum. Du kan bl.a. skrive inspirerende tekster, samt producere små videoer og andre visuelle kommunikationsprodukter.

Du er god til at tage initiativ og kan spille aktivt ind med ideer til indhold og formidling.

Du har værktøjskassen i orden, kan anvende de gængse programmer og kan navigere mellem målgrupper, budskaber, formater og produkter.

Christianskirken er en aktiv kirke i Aarhus Nord. Christianskirken er bl.a. kendetegnet ved en engageret menighed og har bl.a. en række forskellige netværksgrupper, frivillige og aktiviteter er tilknyttet. Kirkens arbejde præges af mere end 400 frivillige. En del af disse medvirker ved søndagens gudstjenester, og er derudover engageret i forskellige former for diakonal tjeneste.

Christianskirken har hver søndag to formiddagsgudstjenesterne og afholder derudover bl.a. rytmiske gudstjenester og internationale gudstjenester.

Christians Sogn er et sogn, hvor 50 % af sognets beboere er i aldersgruppen 18 til 34 år.

Som medarbejder i Christianskirken vil du blive en del af en dygtig og engageret medarbejdergruppe, der bl.a. lægger vægt på både at støtte og stimulere hinanden til såvel personlig som faglig udvikling. Du vil som medarbejder ved Christianskirken bl.a. få mulighed for at få regelmæssig individuel sparring i forhold til bl.a. dine arbejdsopgaver og samarbejdsrelationer.

Ansøgningssted: Ansøgning, samt kopi af eksamensbevis, anbefalinger og referencer sendes via sikker mail til kirkekontoret, att. daglig leder Vibeke Dahmen. (Link findes på kirkens hjemmeside).

Ansøgningsfrist: 24. november 2022 kl. 12.

Samtaler: Forventes afholdt mandag d. 28. november.

Ansættelsesudvalg:

  • Marianne Holst Nielsen, menighedsrådsmedlem og kontaktperson
  • Carsten Haugaard Nielsen, præst
  • Lasse Iversen, præst
  • Janni Frøkjær-Jensen, diakonimedarbejder
  • Vibeke Dahmen, daglig leder

Løn og ansættelsesvilkår

Vil blive fastlagt på baggrund af en individuel forhandling, der tager udgangspunkt i de gældende overenskomster på området. Da samarbejde med frivillige, samt aktiviteter med og for unge vil indgå som en væsentlig del af stilling, må aftenarbejde påregnes i et vist omfang, fx i forbindelse med aktiviteter med og for unge, rytmiske gudstjenester og møder med frivillige.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Århus N
  • Torsdag den 24. november 2022

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Århus

    Vi søger en erfaren og innovativ tekniker med speciale i CTS-anlæg. Den ideelle kandidat bliver ansvarlig for drift og styring af vores CTS-anlæg, med et skarpt fokus på bæredygtighed og effektivit..
    • Kulturmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Århus

    Vil du stå i spidsen for Aarhus Stadsarkiv herunder at sætte retningen for etableringen af et helt nyt fysisk magasin og arkivets rolle i fremtiden? Vil du arbejde med nye formater for at fortælle .
    • Kulturmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Århus

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kulturmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Brabrand

    En stilling som kirke- og kulturmedarbejder ved [xxxxx], Gellerup Sogn er ledig pr. 1. september 2024. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Ansættelse sker ved Gellerup Sogns Menigh..
    • Kulturmedarbejder
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0