Kulturhus medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Spændende stillinger til nyt Mad og Kulturhus på Holmegårdsparken i Ordrup

Holmegårdsparken er en selvejende institution i Ordrup med 120 beboere og ca. 180 medarbejdere, der ud over i køkken og caféen er fordelt på 6 plejeafdelinger med hver 20 beboere.

Vi har i mange år med en høj faglighed sørget for at vores beboere har holdt af at flytte ind og bo på Holmegårdsparken - det er godt og altid vigtigt for os. Men i den seneste trivselsundersøgelse blandt vores beboere har de givet udtryk for at de ønsker mere; de ønsker en mere aktiv hverdag med kontakt til og med andre beboere. Hverdagen skal have meningsfuldt indhold i hyggelige og hjemmelige rammer, hvor relationer skabes og udvikles - og det har vi lyttet til.

Vi ønsker derfor at skabe et MAD og KULTURHUS, hvor kultur og mad er i centrum for at opnå det gode ældreliv. Det skal være et sted, der bidrager til at skabe højere livskvalitet, danne nye relationer og skabe stærke fællesskaber for Holmegårdsparkens beboere.

MAD og KULTURHUSET – er et sted hvor man som beboer altid føler sig velkommen, det er ’DIT’ hus, når du er beboer her. For at opnå denne stemning og følelse så skal vi både arbejde med rummets funktioner og indtryk så man føler sig velkommen og lysten til at blive er større end lysten til at gå igen OG vi får nu brug for flere dygtige medarbejdere, der kan være med til at skabe stemning og rammer for vores beboere.

Kulturhus-medarbejder (ca. 30 timer/uge - dagtimer)

Du bliver en del af Mad og Kulturhusets hverdag, hvor din opgave bliver at sørge for at beboerne føler sig hjemme og godt tilpas. Du har fokus på de beboere, der kommer hver dag og introducerer, støtter og sikrer at nye beboere kommer ind i samværet i kulturhuset

I samarbejde med beboerne finder du ud af hvilke aktiviteter de ønsker, det kan enten være på dagen eller planlægning lidt længere frem i tiden. Da beboerne er forskellige vil tilbuddet sikkert være bredt

– det er kun din og beboernes fantasi, der sætter grænser

Du tager initiativ og hjælper vores beboere og brugere af kulturhuset med at anvende egne ressourcer på en måde, der er relevante og værdige for den enkelte. Det kan f.eks. være at du igangsætter og deltager i samtaler med beboerne. Desuden involverer du dig naturligt og tager ansvar for aktiviteter for beboerne - enten i mindre grupper eller som enkeltpersoner.

Du følger dine ideer og initiativer til dørs ­- også hvis du møder modstand.

Du samarbejder og inddrager desuden pårørende, der kommer i kulturhuset. Det kan enten være ved at interessere sig for den pårørende i samtale eller ved at tilbyde at deltage i det der sker i kulturhuset.

Du samarbejder med medarbejderne fra de øvrige afdelinger på Holmegårdsparken om f.eks. praktiske forhold eller om initiativer der involverer flere medarbejdere og beboere på tværs.

Du er med til at klargøre de forskellige måltider og deltager i dem sammen med beboerne. Når en beboer har brug for hjælp er det naturligt for dig at træde til

Din baggrund og kompetencer

Det er ikke afgørende hvilken uddannelse du har, det vigtigste er, at du er en ildsjæl, er udadvendt og interesserer dig for andre mennesker desuden lægger vi vægt på at

Du sprudler af energi, er positiv og kan lide at underholde andre

Du er spontan og kreativ og alligevel er du god til at strukturere din egen arbejdsindsats

Du er fyldt med gode idéer både til samtaler og til store og små ting man kan gøre sammen eller som enkelt person

Du omgås naturligt alle uanset alder og baggrund ligesom du er god til at skabe relationer og kan huske de mennesker du møder

Du har lyst til at være sammen med beboerne og det er naturligt for dig at sætte dig ned og både starte og holde samtaler i gang

Du er smilende og levende og har en glæde ved at kunne gøre lidt mere

Du er god til at kommunikere og bevare ro og overblik i pressede situationer

Du har humoristisk sans og let til latter.

Lidt mere om at arbejde hos os

Ud over god stemning, gode kolleger, åbenhed og uformel omgangstone tilbyder vi massageordning, træningsrum, yoga-hold og medlemskab af personaleforening.

Det er vigtigt at du kan udføre dit job på en kompetent måde, derfor sørger vi for introduktionsforløb og efterfølgende løbende intern, struktureret undervisning.

Er du blevet interesseret?

Er du blevet nysgerrig kan du læse om os på Holmegaardsparken.dk.

Du er også velkommen til at ringe til Souschef Anette Nielsen på telefon 39 45 18 41 eller Direktør Linn Hovind på telefon 39 45 18 01, hvis du har spørgsmål.

I din ansøgning ser vi frem til at læse om eksempler på, hvad du kunne tilbyde os i vores Mad og Kulturhus

Ansættelsen er fra 1.oktober 2021.

Ansøgningsfrist: 16.august, ansættelsessamtalerne afholdes i uge 34.

Du søger HER

Søg nu

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Charlottenlund
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0