Visuel rumlig kulturformidler til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Brænder du for visuel formidling og har du lyst til at arbejde i en organisation hvor resultater skabes gennem tværgående samarbejder og hvor din arbejdsdag veksler mellem at skabe nyt og være producerende på de faste opgaver i driften, så vil du få stor arbejdsglæde på Biblioteket Frederiksberg.

Biblioteket Frederiksberg arbejder med kultur og dannelse. Vores biblioteker inspirerer, involverer og inviterer til læsning, giver litteraturoplevelser og skaber kulturelle mødesteder mellem mennesker. Her er altid noget at hente, uanset om borgerne taler direkte med medarbejderne, færdes i biblioteksrummet i den selvbetjente åbningstid eller bliver inspireret i mødet med bibliotekets forskellige platforme.
Som visuel rumlig kulturformidler spiller du en væsentlig rolle i at sikre, at vores visuelle formidling- og kommunikation samt rummenes scenografi og wayfinding understøtter og inspirerer i mødet mellem borgere og biblioteker. Det sker med nye, overraskende formidlingsgreb og altid i overensstemmelse med rummets æstetik og bibliotekets designmanual.

Opgaven som visuel rumlig kulturformidler:

Du skal skabe en visuel rød tråd mellem bibliotekets formidlingstiltag og ekstern markedsføring, baseret på bibliotekets brand, designmanual og kommunikationspolitik.
Du kommer til at arbejde med bibliotekets formidling ved at styrke og understøtte de visuelle udtryk på blandt andet inspiratorieborde, på tværs af biblioteksrummene, i tematiske litterære udstillinger, installationer og formidling til børn og unge samt den visuelle kommunikation på bibliotekets digitale platforme.

Du skal styrke og understøtte den fortsatte udvikling af bibliotekets visuelle kommunikation og du skal sparre med kommunikationsmedarbejderne om produktion af visuelle aspekter af bibliotekets kommunikation.

Derudover skal du sikre den løbende udvikling og vedligeholdelse af biblioteksrummenes wayfinding og nudging i samarbejde med de øvrige enheder på biblioteket.

Vi forventer, at den visuelle og rumlige kulturformidler opnår følgende resultater:

  • Leverer en stabil og ambitiøs visuel oversættelse af kulturformidlernes ideer over i bibliotekets rum og på digitale platforme
  • Arbejder selvstændigt med opgaveløsning og konkret udførelse af faste driftsopgaver, der ligger i en kulturinstitutions formidling til borgerne


Eksempler på opgaver:

  • Grafisk produktion
  • Scenografi og udstillingsdesign i relation til bibliotekets mange udstillings- og formidlingsaktiviteter
  • Samarbejde med og kvalificere kulturformidlernes arbejde ved at visualisere over i rum og på forskellige platforme
  • Definere formater, der kan genbruges af kollegaer med mindre grafisk erfaring
  • Producere visuelle udtryk i kendte formater, f.eks. flyers, postkort og bogmærker og lignende
  • Lave nye visuelle og grafiske udtryk, f.eks. produktion af grafisk udtryk til digitale skærme, Instagram, Facebook og andre SoMe platforme


Din profil:

  • Du har en stærk grafisk værktøjskasse
  • Du har rumlig forståelse og kan arbejde sammenhængende i det fysiske rum og på digitale platforme
  • Du kan arbejde dig ind i og udvikle eksisterende visuelle formater
  • Du er produktiv og kan være udførende i opgaveløsningen
  • Du er erfaren med opgavekoordinering og tværgående arbejde i en organisation med mange opgaver og fagligheder
  • Du trives med en arbejdsdag der veksler mellem selvstændigt arbejde og tætte samarbejder med kollegaer på tværs af organisationen


Løn- og ansættelsesvilkår:

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med en fleksordning. Arbejdstiden er fordelt på alle ugens hverdage.
Der må påregnes aften- og weekendarbejde enkelte gange om året. Alle arbejdsopgaver uden for normal arbejdstid vil ske efter aftale.

Det er en almindelig biblioteksstilling, hvor løn- og ansættelsesvilkår følger i øvrigt gældende aftaler. Ved ansættelse i Frederiksberg Kommune indhentes rutinemæssigt børneattest.

Du kan læse mere om stillingen her: https://fkb.dk/sites/frederiksberg.ddbcms.dk/files/files/page/visuel_rumlig_kulturformidler_til_biblioteket_frederiksberg_-_jobprofil_endelig.pdf

Har du yderligere spørgsmål til stillingen kan du ringe til faglig leder af biblioteksrummets formidling Frederik Henrik Knap på tlf. 28981848 eller vicebibliotekschef Helle Jensen på tlf. 28981849 (efter den 6. august 2024)

Vi afholder to samtalerunder – begge i uge 34

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 12. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1