Kirkemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Kirkemedarbejder med sekretæropgaver

Til Græse og Sigerslevvester sogne nord for Frederikssund søges en kirke- / kulturmedarbejder med sekretæropgaver. Ansættelsen er på 15 - 20 timer ugentligt. Tiltrædelse snarest muligt. Der er tale om en nyoprettet stilling

Vi er en kirke i udvikling og menighedsrådet ønsker, at vores nye kirkemedarbejder skal være med til at udvikle kirkens udadvendte arbejde, herunder kirkens børne- og ungdomsarbejde, samt tage initiativ til nye målgrupper og være fleksibel i forhold til øvrige arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på et konstruktivt og imødekommende samarbejde både fagligt og praktisk.

Arbejdsopgaverne kan omfatte: - Medvirke ved børnekor. - Deltage i konfirmand-weekend fredag til søndag en gang årligt samt undervise konfirmander i øvrigt efter aftale med præsten. - Deltage i / evt. forestå mindst én konfirmand-hverdagsaften månedligt samt én månedlig særlig ungdomskirke, f.eks. søndag aften. - Medvirke ved det månedlige sognemøde for sognets ældre beboere, og evt. udbygge med fællesspisning én gang halvårligt. - Etablere og arrangere et antal fælles sangaftener på hverdagsaftener hen over året. - Vedligehold og opdatering af kirkens hjemmeside, anmeldelse til KultuNaut og Sogn.dk - Udarbejde kirkeblad til uddeling i kirkerne, brochurer til sognemøder m.v. - Udarbejde gudstjeneste-programmer i både digital og analog udgave. - Tilse at AV-løsninger i kirke og kirkelade er i orden. - Forefaldende administrative opgaver for præst og menighedsråd.

Vores ønsker til dig er: - at du brænder for kirkens liv og vækst. - at du har erfaring med at arbejde selvstændigt, struktureret og ansvarligt. - at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. - at du har lyst til at arbejde med mennesker i alle aldre. - at du er idéudvikler og samtidig kan stå for den praktiske gennemførelse.. - at du er fortrolig med digitale platforme og værktøjer.

Ansættelse sker ved Græse og Sigerslevvester Sognes Menighedsråd beliggende Græse Bygade 25, 3600 Frederikssund.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som hhv.
kordegn, sognemedhjælper / kirke og kulturmedarbejder eller kirkemusikere med det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere. Forinden ansættelse skal der ske en ækvivalering af ansøgerens kompetenceniveau, hvis den valgte ansøger ikke tidligere har haft ansættelse som sognemedhjælper, jf. cirkulære om kompetencekrav for kirkefunktionærer med sognemedhjælperfunktioner. Formålet med ækvivaleringen er at fastslå, om der er behov for supplering af den valgte ansøgers kompetenceniveau. Medarbejdere, der ikke opfylder kompetencekravet for stillingen og derfor skal supplere sit kompetenceniveau, aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 284.389,89 kr.- 376.816,71 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 298.609,82 kr. (nutidskroner) Medarbejdere, der opfylder kompetencekravet for den pågældende stilling, aflønnes i løn- gruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 298.609,82 kr. - 426.584,84 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 312.828,66 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 867,93 kr. (nutidskroner)

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk Løn samt tillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Maja Kofoed, personaleansvarlig, tlf. 4731 6693, Grethe Madsen, menighedsrådsformand, tlf. 4731 6756 eller Signe Voldby, sognepræst, tlf. 4731 3046.

Ansøgning med relevante bilag sendes til: Græse og Sigerslevvester Sogne, Menighedsrådsformand Grethe Bahne Madsen via mail på [email protected]. (Fortrolig mailpostkasse)

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest d. 6. september

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted d. 19. september

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer, børneattest samt at ansættelse sker med 3 måneders prøvetid.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Frederikssund
  • Fredag den 06. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
22. august 2024 1
21. august 2024 1