Kirketjener søges til Frederiksborg Slotssogn i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

En stilling som kirketjener ved Frederiksborg Slotskirke, Frederiksborg slotssogn i Hillerød er ledig pr. 1. november 2021. Vi forventer ansættelse pr. 1. december 2021.

Der er til Frederiksborg Slotskirke ansat en fuldtids kirketjener udover den opslåede stilling. Opgaverne deles mellem kirketjenerne og vil bestå af tjeneste i Slotskirken hver anden weekend, samt praktisk arbejde i sognegården i den øvrige tid.

Stillingen er på 30 timer pr. uge.

I Slotskirken er der bryllupper, dåb m.m. næsten hver lørdag. Om søndagen er der højmesse om formiddagen og koncerter eller særlige gudstjenester kl. 16 eller 17 om eftermiddagen. Kirketjenerne skiftes til at varetage kirketjenerfunktionen hver anden weekend.

I Slotskirkens hus (sognegården) foregår en lang række aktiviteter med møder, fordrag, læseklub, udflugter m.m. arrangeret af kirke-og kulturmedarbejderen i samarbejde med præster og organister. Desuden øver drenge- og mandskoret i Slotskirkens hus.

Kirketjenernes opgaver er den praktiske del med at rengøre, afstøve og gennemgå mødelokaler, kontorer, køkken, toiletter m.v. og sørge for, at de er i pæn og ordentlig stand. Desuden forestå indretning af mødelokaler til diverse formål, herunder dække borde og rydde af og sætte i opvaskemaskine m.m. Endvidere lave kaffe, ordne post, passe blomster, ordne vasketøj, indkøb og være praktisk hjælp ved en række arrangementer.

Kirketjenerne forestår desuden pasning, lugning og vedligehold af haven omkring Slotskirkens hus, samt renholde forpladser, fjerne affald og blade og slå græs ved sognets 2 præstegårde.

Frederiksborg Slotssogn har ca. 8.000 indbyggere, heraf 5.800 medlemmer af folkekirken,. Der er 4 præster i sognet, 1 kirke- og kulturmedarbejder, 2 organister, 1 drenge- og mandskorleder og 2 kirketjenere, der alle har deres gang i Slotskirkens hus (sognegården).

Sognet er kendetegnet ved høj aktivitet med mange arrangementer og stor tilslutning til disse, samt frivilligt arbejde til gavn for mange. Der er et godt arbejdsmiljø i Slotskirkens hus, og vi forventer, at du kan bidrage til at bevare dette. Du kan se mere om vores aktiviteter på www.frederiksborg-slotskirke.dk og praktiske oplysninger om sognet på www.sogn.dk

Vi lægger derfor stor vægt på din evne og vilje til at samarbejde og indgå i en række praktiske arbejdsfællesskaber med andre medarbejdere og en lang række frivillige, samt ikke mindst din kirketjenerkollega.

Du skal være fleksibel omkring arbejdstider, som tilrettelægges månedsvis, og kirketjenerne skal kunne afløse hinanden ved ferier, sygdom m.m.

Stillingen opslås ledig til besættelse snarest muligt og senest den 1. december 2021.

Ansættelse sker ved Frederiksborg Slotskirkes Menighedsråd beliggende Frederiksværksgade 2B i Hillerød.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 277.497 kr. – 357.827,00 kr. (nutidskroner) ved fuld tid. Fikspunktet er 277.497,00 kr. (nutidskroner) ved fuld tid.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 26.186,90 kr. (nutidskroner) ved fuld tid.

OK tillæg på 1.225,77 kr. (nutidskroner) pr. år ved fuld tid.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Løn OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Susanne Gram Larsen på telefonnummer 2064 0046/mail [email protected] .

Ansøgningen med relevante bilag sendes til [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 20. oktober 2021 kl. 16.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 25. oktober 2021.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Hillerød
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Hillerød

    Ullerød, Tjæreby, Alsønderup, Nødebo, og Gadevang Kirkegårde søger en mødestabil gravermedhjælper til at indgå i vores velfungerende graverteam 37 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. september 20..
    • Kulturmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder (studiejob) i Hele Danmark

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kulturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Frederikssund

    Vi søger en ny kirke- og kulturmedarbejder ved Frederikssund Kirke, Frederikssund Sogn til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 20 timer pr. uge med mulighed for forøgelse efter af..
    • Kulturmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Rungsted Kyst

    Vi søger en samarbejdsstærk, fleksibel, løsningsorienteret og positiv person til en 32-timers stilling i et sogn med et rigt og aktivt kirke liv. Stillingen ønskes besat 1. september 2024, eller ef..
    • Kulturmedarbejder
    • Rungsted Kyst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1