Fængselspræst til Enner Mark Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

En fuldtidsstilling som overenskomstansat præst på Enner Mark Fængsel er ledig til besættelse fra den 1. august 2020.

Enner Mark Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland, der omfatter 6 institutioner bestående af et lukket fængsel, åbne fængsler, arresthuse, 3 KiF afdelinger, 2 pensioner og Områdekontoret i Hobro. Se www.kriminalforsorgen.dk for yderligere information.

Enner Mark Fængsel er et lukket, moderne og topsikret fængsel med plads til 236 indsatte, der afsoner i 5 separate bygninger. Fængslet er pt opdelt i 2 arrestafsnit i hver sin bygning, 2 fællesskabsafsnit i hver sin bygning, hvoraf det ene tillige rummer et behandlingsafsnit, 2 afsnit i hver sin bygning for rocker- og banderelaterede indsatte, 1 særligt sikret afsnit og 1 isolationsafsnit.

Fængslet har omkring 280 medarbejdere fordelt på mange faggrupper. Du indgår i et tæt samarbejde med fængslets øvrige personale. Det tillægges afgørende vægt, at du vil indgå i og udvikle det tværfaglige samarbejde i hele fængslet.

Dine kvalifikationer:
Du skal opfylde betingelserne for ansættelse som præst i folkekirken og have erfaring med præstearbejdet og kunne lide at arbejde med udsatte grupper i samfundet.

Du skal kunne favne bredt og være rummelig. Du skal have gode samarbejdsevner og besidde ro og myndighed. Yderligere skal du have et godt overblik og evnen til at se de store linjer. Du skal kunne skabe tillid og humoristisk sans er heller ikke uvæsentligt. Dine opgaver indebærer, at du også kan arbejde selvstændigt og vise initiativ, og at du er dig bevidst om at være medarbejder i en politisk styret offentlig drifts- og administrationsmyndighed.

Dine arbejdsopgaver:
Stillingen som fængselspræst adskiller sig på en række områder fra det almindelige arbejde som præst i Den Danske Folkekirke. Dine præstekolleger vil primært være at finde blandt medlemmerne af Foreningen af Fængsels- og Arresthuspræster. I det daglige arbejde skal du kunne begå dig i et lukket system, hvor sikkerheden spiller en meget væsentlig rolle. Du skal gøre dig klart, at alle ansatte på fængslet arbejder under samme sikkerhedsmæssige ansvar og forhold, herunder begrænsninger i forhold til indsattes frihedsgrader.

Dine primære arbejdsopgaver består i at varetage den gejstlige betjening af indsatte først og fremmest gennem sjælesorg og afholdelse af gudstjenester, andagter og kirkelige handlinger. Du skal også stå for at arrangere bryllupper under medvirken af den borgerlige vielsesmyndighed. Du skal endvidere sikre, at indsatte fra andre trossamfund tilgodeses gennem samarbejde med andre trosretninger. Embedsfunktioner omkring attestudskrivning og navneændring m.v. foregår i samarbejde med kordegnen i Tamdrup Sogn, hvor fængslet er beliggende. Det forventes, at du udadtil bibringer viden om fængslet til det omgivende samfund f.eks. gennem foredrag.

Ud over Johanneskirken rummer fængslets kulturhus bl.a. et muslimsk bederum, bibliotek, musikrum og sportshal. Kulturhuset tilbyder således et eksistentielt og åndeligt frirum af stor betydning for de indsatte. Der er ansat en fuldtids musik- og kulturmedarbejder, som du dagligt arbejder tæt sammen med.

Løn- og ansættelsesforhold:
Stillingen er til tiltrædelse den 1. august 2020. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Arbejdsstedet er: Institution Enner Mark, Enner Mark Fængsel, Frodesdalsvej 3, 8700 Horsens.

Ansættelsen og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med tilhørende protokollat og efter principperne om Ny Løn.

Der vil til stillingen kunne ydes et rådighedstillæg på årligt kr. 43.000,00 (marts 2012 niveau).

Der ydes et særligt tillæg på årligt kr. 11.100,00 (marts 2012 niveau).

Ansættelsesmyndigheden er Kirkeministeriet. Ansættelsesområdet for fængselspræster er Kriminalforsorgen. Den gejstlige tilsyn varetages af biskoppen over Aarhus Stift, mens den daglige ledelse hører under Kriminalforsorgen, der også foretager lønindplacering- og udbetaling.

Du inviteres med til konventer i Horsens Provsti, men er ikke en del af rådighedsordningen. Ligeledes vil du blive inviteret til præstestævner og lignende i Aarhus Stift.

For ikke ordinerede ansøgere bedes kopi af eksamenspapirer og attest fra Pastoralseminariet vedlagt.

Ansøgninger stiles til Kirkeministeriet og indsendes til Biskoppen over Aarhus Stift, Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C, e-post: [email protected]

Ansøgning:
Ansøgningen skal være biskoppen i hænde senest den 9. marts 2020 kl. 15.00.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med indkaldelse til en samtale om stillingen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Derudover er det en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation i form af f.eks. pas eller kørekort. Samtalerne afholdes på Enner Mark Fængsel.

Ønsker du nærmere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionschef Anette Bækgaard Jakobsen, tlf. 7255 5601 eller mail [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Horsens
  • Mandag den 09. marts 2020

Lignende jobs

  • Kirketjener til Åby Sogn, Åbyhøj

    Ønsker du et spændende og aktivt arbejdsliv, hvor godt samarbejde vægter højt? Vi søger en ny, fastansat kirketjener på fuld tid. Hvis du har lyst til praktiske opgaver med et meningsfuldt formål, .
    • Kulturmedarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sognepræst i Fredens Pastorat i Aarhus Søndre Prov...

    Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Fredens Pastorat, Aarhus Søndre Provsti er ledig til besættelse den 1. december 2024 eller snarest derefter.Stillingen er en fuldtidsstilling.Som .
    • Kulturmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Kirketjener ved Langenæs kirken

    Kirketjener ved Langenæs kirken Langenæskirken søger en kirketjener 1. november 2024 eller snarest herefter. Stillingen er 37 timer i ugentligt gennemsnit, men med mulighed for 32 timer i ugent..
    • Kulturmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Organist til Voldby og Lading kirker

    Voldby Menighedsråd søger en dygtig og engageret organist, der i samarbejde med præster, kolleger og menighedsråd ønsker at være med til at skabe gode og vedkommende gudstjenester, kirkelige handli..
    • Kulturmedarbejder
    • Hammel
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1