Emdrup Kirke søger kirketjener

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Emdrup Kirke søger kirketjener

En stilling som kirketjener ved Emdrup Kirke er ledig pr. 01-02 2023.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med mulighed for deltid.

Vi søger en imødekommende kollega, som vil være med til at gøre Emdrup Kirke til et indbydende sted for vores mange brugere.

Vi ønsker en person, som vil arbejde med på kirkens visioner (https://www.emdrupkirke.dk/page/71/emdrup-kirkes-visioner). Det er vigtigt, at du har hænderne godt skruet på til de mange praktiske opgaver og kan få lokalerne til at fremstå pæne. Du skal kunne trives i en hverdag med mange jern i ilden, og samtidig være parat til at slippe, hvad du har i hænderne for at tage imod de mennesker, som kommer i kirken – også dem, som har brug for særlig opmærksomhed.

Vi forventer, at du i samarbejde med vores anden kirketjener tilrettelægger din arbejdsdag og indgår i et godt samarbejde med kirkens øvrige medarbejdere.

Kirketjenerne varetager følgende kerneopgaver:

  • Rengøring og lettere vedligeholdelse af kirkens lokaler herunder betjening af tekniske installationer.
  • Deltage i og forestå praktiske opgaver ved gudstjenester og andre kirkelige handlinger.
  • Forberede og servicere menighedsaktiviteter og møder herunder madlavning til én månedlig pastagudstjeneste.
  • Pasning af udendørsarealer (pt. er snerydning og saltning udliciteret til eksternt firma).

Vi er en aktiv menighed med mange aktiviteter for folk i alle aldre. Gudstjenesterne er velbesøgte. Se mere om kirken og aktiviteterne på www.emdrupkirke.dk. Emdrup Kirke har 14 ansatte heraf 2 præster. Sognet har 4.826 indbyggere og er kendetegnet ved naturskønne omgivelser med sin beliggenhed ved Utterslev Mose i udkanten af Københavns Kommune. Der er kun få minutters gang til offentlig transport.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

Ansættelse sker ved Emdrup Sogns Menighedsråd, Ved Vigen 7-9, 2400 København NV.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 283.243,77 kr. – 365.236,32 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 283.243,77 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 26.729,16 kr. (nutidskroner).

OK tillæg på 1.251,15 kr. (nutidskroner) pr. år.

Menighedsrådets forslag til lønniveau er 283.243,77 kr. ved ansættelse på 37 timer (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Løn OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kordegn og daglig leder Christian Riis Bentzen på telefonnummer 39 67 56 18 eller e-mail: [email protected]

Ansøgningen med relevante bilag sendes til på mail til [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 12-12-2022.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted tirsdag den 20-12-2022 fra kl. 16:00.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest. Der er 3 måneders prøvetid ved ansættelsen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • København NV
  • Mandag den 12. december 2022

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i København K

    Vil du arbejde med digitalisering hos en af Danmarks mest distribuerede arbejdspladser? Og synes du, det kunne være spændende at arbejde med forvaltning og digitalisering i By-, Land- og Kirkeminis..
    • Kulturmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København S

    The Faculty of Theology, University of Copenhagen, invites applicants for a vacant PhD position. Job description The PhD position, “Theology and ethics of domesticated animals“is a fixed term..
    • Kulturmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København K

    Vil du arbejde med it-drift hos en af Danmarks mest distribuerede arbejdspladser? Og vil du være med til at sikre, at vores brugere får fuldt udbytte af vores systemer og services ved at optimere i..
    • Kulturmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København

    Har du flere års erfaring med kampagner og andre aktiviteter, der skaber engagement, synlighed og donationer? Er du en erfaren leder, der brænder for at udvikle mennesker og projekter? Drømmer du o..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1