Gravermedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mørke

Gravermedhjælper søges til Ådalens kirker

Elsker du at være i det fri, og nyder du at arbejde i det grønne fag? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som gravermedhjælper ved Ådalens Kirker, med start hurtigst muligt.

I Ådalen finder du seks kirker og syv kirkegårde, hvor vores graverteam sammen varetager driften af alle udearealerne. Som gravermedhjælper indgår du i teamets arbejde med at holde vores kirkegårde og udenomsarealer flotte og præsentable året rundt.

Vi tilbyder en inspirerende arbejdsplads med alsidige opgaver – og masser af frisk luft. Graveren har det overordnede ansvar for kirken og kirkegårdene, men som gravermedhjælper vil du få rig mulighed for at få indflydelse på, den praktiske del af arbejdet, i samarbejde med graveren, graverteamet og menighedsrådet.

Vi vægter et godt samarbejde højt, og du vil møde engagerede kolleger i form af præst, organist, kirkesanger, en kirke- og kulturmedarbejder og ikke mindst et driftigt menighedsråd.
Du vil blive en del af vores graverteam på fire personer.

Som ansat ved Ådalskirkerne har du ligeledes mulighed for at deltage i kurser og efteruddanne dig, da vi vægter din faglige udvikling højt.

Vi søger:

  • En imødekommende og venlig kollega, der kan samarbejde bredt og har lyst til at indgå i et team.
  • En kollega, der har forståelse for folkekirkens opgaver og traditioner
  • En kollega, der trives i og har erfaring med det grønne fag
  • En kollega, der kan betjene og vedligeholde kirkegårdens maskiner (f.eks. vores minilæsser og vores græsslåmaskiner)

Som en del af vores graverteam skal du være indstillet på skiftende arbejdstider, ligesom der også kan forekomme weekendarbejde. Vi forventer, at du har kørekort til alm. bil, kategori B.

Ansættelsen sker ved Ådalens Sognes Menighedsråd.
Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F).
Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Den årlige løn udgør for gravermedhjælpere uden gartnerisk uddannelse kr. 283.607,34 (trin 1) og kr. 291.525,92 (trin 2) (nutidskroner).
Den årlige løn udgør for gravermedhjælpere med gartnerisk uddannelse i kr. 325.618,28 (trin 1) og kr. 335.367,91 (trin 2) (nutidskroner).
Der sker aflønning på timeløn.

Har du spørgsmål til stillingen kan du henvende dig til Karen Tvedegaard, kontaktperson i menighedsrådet på tlf. 3024 5348 eller til Jens Scheel, formand for menighedsrådet på 2729 9675.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest søndag den 4. august 2024.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 33, og du skal forvente, at vi indhenter referencer før eventuel ansættelse.

Se desuden https://www.ådalskirkerne.dk/

Ansøgning sendes via https://syddjursprovsti.career.emply.com/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Mørke.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 27.06.2024
  • Kulturmedarbejder
  • Mørke
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Århus

    Vi søger en erfaren og innovativ tekniker med speciale i CTS-anlæg. Den ideelle kandidat bliver ansvarlig for drift og styring af vores CTS-anlæg, med et skarpt fokus på bæredygtighed og effektivit..
    • Kulturmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Århus C

    Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Tvede-Linde-Mellerup Pastorat, Randers Nordre Provsti er ledig til besættelse den 1. september 2024 eller snarest derefter.Til stillingen er knyttet..
    • Kulturmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Randers C

    Vores nuværende deltidsansatte organist har fået ny stilling tættere på sit hjem i det nordjyske.Derfor søger vi nu en ny organist til en stilling på 20 timer ved Sct. Peders Kirke i Randers til .
    • Kulturmedarbejder
    • Randers C
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Østjylland

    Hjertevarme og engagerede social-/diakonpædagoger, nyuddannede og erfarne, søges til Landsbyen Sølund Boenhed 18 Vil du være med til at give de fantastiske beboere i Boenhed 18 gode og betydnin..
    • Kulturmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Mørke

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Mørke over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Mørke over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2