Vikarstilling: Børnekulturformidler med fokus på småbørn 0-6 år (barselsvikar)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nordsjælland

Elsker du at være sammen med børn og især at formidle til de mindste børn? Brænder du for biblioteker, leg, sprogstimulering, læsning og kulturformidling til børn? Har du viljen, evnerne og ambitionerne til at drive og skabe verdens bedste bibliotek for Hillerøds børn ud fra principper om leg, læseglæde, kreativitet og samarbejde? Og drømmer du om et job, som har fokus på at formidle kultur, litteratur og viden til de allermindste børn i dagtilbud på fantasifulde, kreative og legende måder?

Pr. 1. oktober søger Hillerød Bibliotekerne en børnekulturformidler 32-33 timer/uge med fokus på småbørn i dagtilbudsalderen. Stillingen er et barselsvikariat frem til 30. april med evt. mulighed for forlængelse. Vi har gennem flere år arbejdet med at udvikle og udbygge børnebibliotekets tilbud til småbørn, blandt andet i samarbejde med Hillerøds dagtilbud. Formålet er at styrke og nytænke bibliotekets kerneopgave med at skabe læseglæde, understøtte børns sprogudvikling og kulturelle oplevelser for, med og af børn, og vi har blandt andet udviklet vores eget ”fortællehus” koncept og løbende interaktive legeudstillinger. Disse bliver en del af dit ansvarsområde.

Du bliver en del af fagteam Børn og Familie, som varetager drift og udvikling af børnebibliotekets opgaver. Dit hovedfokus vil være bibliotekets tilbud til småbørn, og du bliver projektleder for vores igangværende ”Minisproget”, som handler om at udvikle sprogkufferter og forældreposer til vuggestuebørn og understøtte disse med besøg i dagtilbuddene. Det er en forudsætning for stillingen, at du har erfaring med at formidle til småbørn. Vi lægger vægt på, at du er en kreativ person, som kan bidrage med viden og erfaring med at skabe legende, sjov og motiverende formidling til børnene og inspirere deres voksne. Det er også vigtigt, at du har lyst til at indgå i børnebibliotekets daglige arbejde, da du skal være med til at sikre, at børnebiblioteket altid fremstår indbydende og inspirerende for børn og deres voksne. Her kommer især dine kreative evner i spil, da du bliver en tovholder for teamets udstillingsgruppe samt kommer til at indgå i, som blandt andet udvikler fantastiske, interaktive legeudstillinger i vores børnebibliotek.

Dine opgaver


  • Indgå i Fagteam Børn og Familie med løbende drifts- og udviklingsopgaver i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere. Herunder bliver du:
  • Tovholder på projekt Minisproget
  • Tovholder for udstillingsgruppen samt afvikler af forløb i disse udstillinger sammen med dine kolleger. Vi er i øjeblikket ved at udvikle en ny udstilling til ”Fang Fortællingen”, som skal stå færdig 1. januar. Du bliver en vigtig del af dette arbejde
  • Tovholder for Ferieaktiviteter til børn
  • Tovholder for Fortællehuset
  • Indgå i hverdagens biblioteksbetjening med afvikling af arrangementer, workshops, udstillinger, ca. 1-2 ugentlige vagter samt lørdagsvagt hver 4. uge.

Om dig


Vi lægger vægt på følgende faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer:
  • Du er en kreativ tovholder, der samtidig har blik for detaljen. Gerne med erfaring fra procesledelse og kendskab til Canva eller lyst til at lære det
  • Du har erfaring med formidling til småbørn og stærke pædagogiske kompetencer
  • Arbejder struktureret, er meget kreativ og elsker at formidle og afvikle.
  • Har et stærkt kendskab til børnelitteratur og formidler litteratur og bogglæde på nytænkende måder.
  • Har en relevant uddannelse.
  • Er velformuleret skriftligt og mundtligt og kommunikerer i øjenhøjde med alle borgere og kolleger.
  • Får noget fra hånden og dvæler ikke i unødigt mange detaljer.
  • Er en stærk teamplayer, som er fuld af energi og er mødestabil og fleksibel i forhold til arbejdstider og –opgaver.

Yderligere information


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Børn, Unge og Materialer, Christine Dahlgaard Christensen på [email protected], telefon 72 32 58 20. Christine holder ferie i uge 31-33. Her kan du kontakte Børnebibliotekar og TR Pia Nyberg [email protected], telefon 72 32 58 53.

Ansøgning inklusive cv, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser sendes elektronisk via Hillerød Kommunes jobportal.

Ansøgningsfristen


er onsdag den 17. august.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 23. august (1. samtale) og mandag den 29. august (2. samtale).

Løn


aftales efter gældende overenskomst og forhandling med den faglige organisation på dit område. I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest. OBS: alle kandidater modtager svar, når rekrutteringsprocessen er færdig.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Hillerød

    Ullerød, Tjæreby, Alsønderup, Nødebo, og Gadevang Kirkegårde søger en mødestabil gravermedhjælper til at indgå i vores velfungerende graverteam 37 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. september 20..
    • Kulturmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder (studiejob) i Hele Danmark

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kulturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Frederikssund

    Vi søger en ny kirke- og kulturmedarbejder ved Frederikssund Kirke, Frederikssund Sogn til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 20 timer pr. uge med mulighed for forøgelse efter af..
    • Kulturmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Rungsted Kyst

    Vi søger en samarbejdsstærk, fleksibel, løsningsorienteret og positiv person til en 32-timers stilling i et sogn med et rigt og aktivt kirke liv. Stillingen ønskes besat 1. september 2024, eller ef..
    • Kulturmedarbejder
    • Rungsted Kyst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 3
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 12
16. juni 2024 12
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 13
12. juni 2024 14
11. juni 2024 15
10. juni 2024 16
9. juni 2024 16
8. juni 2024 17
7. juni 2024 13
6. juni 2024 16
5. juni 2024 13
4. juni 2024 15
3. juni 2024 16
2. juni 2024 18