2 stillinger ved Ringkøbing Kirke

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Begge stillinger er deltidsstillinger på 25-30 timer. Den første stilling kan dog midlertidig blive aftalt opnormeret til 37 timer ugentlig. Arbejdstiden vil blive endelig fastlagt i forbindelse med ansættelsessamtalerne. Der må påregnes weekend og helligdagsarbejde. Der er stor frihed i stillingerne, men der kræves samtidig stor fleksibilitet i opgavevaretagelsen og i arbejdstiden.

1. stilling
Denne stilling vil primært være rettet mod de praktiske funktioner i kirke, kirkehus og kapel. Af hovedfunktioner kan fremhæves rengøring, oprydning, opsyn med bygningerne, kontakt til håndværkere m.m., men der er også tale om deltagelse i kirkelige handlinger såsom gudstjenester, dåb, vielser og begravelser.

2. stilling
Denne stilling vil primært være rettet mod de aktivitetsmæssige ting ved kirken. Det kan f eks være deltagelse i/varetagelse af børnearbejdet, aktiviteter i ældrearbejdet eller koordination af frivillighedsarbejdet., men der er også tale om deltagelse i kirkelige handlinger såsom gudstjenester, dåb, vielser og begravelser Men andre aktiviteter kan også blive relevante. De endelige arbejdsopgaver fastlægges i samarbejde med den ansatte.

Vær venlig at skrive hvilken stilling – evt. begge du søger.

Det er ingen forudsætning, at du har kendskab til opgaverne, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring helt eller delvist indenfor de beskrevne områder.

Vi lægger vægt på følgende:

  • Fleksibilitet, da opgaverne er meget forskellige.
  • Venlig, imødekommende og præsentabel fremtræden, da du vil møde mange forskellige mennesker og kollegaer.
  • Omhyggelighed i opgavevaretagelsen (specielt i stilling 1) da mange er afhængige af din indsats.
  • Kreativitet og erfaring med at arbejde sammen med andre (specielt i stilling 2) fordi du skal løse mange forskelligartede opgaver og få mange til at samarbejde.
  • Interesse for kirkens arbejde, fordi stillingerne er mere end et arbejde.
  • Afklarethed omkring skæve arbejdstider.

Vi kan tilbyde to stillinger med et afvekslende arbejde med stor frihed til at tilrettelægge eget arbejde. Gode muligheder for at forme stillingernes indhold samt gode kollegaer og et lydhør menighedsråd.

Ansøgningsfristen er den 23. marts 2021 kl 12.00. Ansøgningen sendes til [email protected].

Ansættelsessamtaler afholdes fredag d. 26/3 kl. 14-18.00.

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås hos kontaktperson Gert Pilgård Christensen tlf. 2482 4291.

Stillingerne har arbejdssted ved Ringkøbing Kirke (kirke, kirkehus og kapel) Kirkepladsen 2, 6950 Ringkøbing. Sognet er et bysogn og har små 5000 indbyggere og der er ansat følgende personalegrupper: kirketjenere, kordegn, organist, korister, kirkegårdspersonale samt præster. Flere af stillingerne er deltidsstillinger.

Ansættelserne vil ske efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for kirkefunktionærere. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres status ved direkte overgang. Stillingen skal dog klassificeres.

Hvis den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere ikke tidligere er gennemført skal det ske indenfor 2 år efter ansættelsen start. Drøftes i forbindelse med ansættelsen.

Årslønnen aftales inden for intervallet 274.733,00 kr. (nutidskroner) til 354.262 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 274.733 (nutidskroner). Der ydes et rådighedstillæg på 25.926,05 kr. og et overenskomstmæssigt tillæg på 1214,56 kr. årligt (begge beløb i nutidskroner). Hertil kommer pension efter gældende regler. Lønnen kvoteres i overensstemmelse med ansættelsesbrøken. Den endelige løn forhandles mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening. Lønniveauet vil være afhængig af erfaringer og kompetencer generelt og specifikt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Ringkøbing
  • Tirsdag den 23. marts 2021

Lignende jobs

  • Kirketjenerstilling ved [xxxxx]

    Ansøgningsfrist den 18. sept. kl. 12.00.Stillingen er en deltidsstilling på 19 timer. Der må påregnes weekend- og helligdagsarbejde. Der er stor frihed i stillingen, men der kræves samtidig stor .
    • Kulturmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Graver ved Møborg og Nees Kirker

    Stillingen som graver ved Møborg og Nees kirker er ledig til besættelse pr. 15. november 2024 eller snarest derefter.Du skal indgå i et team med gravere og gravermedhjælpere ved Tangsø kirkerne. .
    • Kulturmedarbejder
    • Bøvlingbjerg
    Få mere info
  • Kirketjener ved Gudum Kirke

    Kirketjener til Gudum KirkeGudum menighedsråd søger kirketjener, med tiltrædelse 1. oktober 2024 eller snarest derefter.Stillingen er normeret til 150 timer pr. år.Som kirketjener skal du bl.a. var..
    • Kulturmedarbejder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1