Kontormedarbejder/Kordegn (25 timer ugentligt)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en medhjælp til Himmelev sogns kirkekontor med virkning gerne fra 1.11.2019 eller snarest muligt. Himmelev kirkekontor er beliggende i Roskilde kommune.

Himmelev sogn står i en spændende og positiv udvikling i forbindelse med åbningen af vores nye kirke i Trekroner. Vi søger en person, som har lyst til at gå med på denne udvikling. Du skal være struktureret og åben for at kunne håndtere nye tiltag. Du har flair og interesse for kontoropgaver samt betjening af borgere. Du bliver en del af et administrationsteam og skal derudover kunne samarbejde med kirkens øvrige personale, frivillige og andre samarbejdspartnere. Hovedopgaven er direkte og telefonisk betjening af borgere og samarbejdspartnere, personregistrering, kalenderstyring samt administrative og praktiske tovholderfunktioner på dele af kirkens arrangementer. Du indgår i et team, der både fungerer som back-up for dig, men hvor du tilsvarende deltager i akutte opgaver hos andre i teamet.

Vi ønsker, at du:

  • har administrativ erfaring
  • har erfaring med personregistrering og opgaver på et kirkekontor eller lyst til at lære det
  • har fortrolighed med IT platforme (Hjemmeside, Microsoft Office pakke, IT-løsninger).
  • har forståelse for det kirkelige arbejde, og er imødekommende overfor frivillige
  • har forståelse for at hjælpe en kollega når det hele ”brænder på”

Hvis du ikke allerede har kordegneuddannelsen, skal du gennemføre den obligatoriske 5 ugers uddannelse inden for de først 2 år af ansættelsen.

Vi tilbyder:

  • et alsidigt job på en arbejdsplads i løbende udvikling
  • et godt samarbejde mellem alle ansatte, frivillige og samarbejdspartnere
  • et godt arbejdsmiljø
  • medansvar for administration og drift af vores kirkekontor
  • frihed under ansvar
  • relevante kurser og kompetenceudvikling
  • 25 timer pr. uge (gennemsnit/årsnorm)

Ansættelse sker ved Himmelev sogn, Fynsvej 69, 4000 Roskilde.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales inden for intervallet 270.170 kr. – 334.158 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er årligt kr. 284.390 (nutidskroner). Lønnen kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk (25/37).

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrationschef Ole P. Nielsen på telefon 46361929 (vælg 0).

Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk til [email protected] og mærkes ”ansøgning kontor”. Ansøgningen skal være Himmelev Sogn i hænde senest den 17. september 2019. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 39.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Roskilde
  • Tirsdag den 17. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 1