Sct. Mikkels Kirke søger kordegn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Sct. Mikkels Kirke i Slagelse midtby søger en dygtig og engageret kordegn (kordegn, regnskabsfører og sekretær). Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse fra 1. oktober eller snarest derefter. Eventuel med tidligere tiltrædelse.

Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse
Stillingsstørrelse: 37 timer
Ansøgningsfrist: mandag den 9. august 2021

Vi søger en medarbejder, der trives med en afvekslende hverdag med forskelligartede opgaver. En medarbejder, der kan lide at møde mange mennesker, og som kan indgå i et positivt samarbejde med kirkens øvrige personale, præster og menighedsråd. En medarbejder, der har interesse for og lyst til det kirkelige arbejde.

Stillingen er enten på 37 timer eller på deltid afhængig af kvalifikationer og nærmere aftale. Kirkekontoret er åbent mandag-fredag kl. 9-13 og tirsdag tillige 15.30-17.30. Derudover er der menighedsrådsmøde en aften hver måned og et kort forretningsudvalgsmøde en sen eftermiddag hver måned.

Dertil kommer øvrige eftermiddags- og aftenmøder i løbet af året som for eksempel budgetsamråd i provstiet. Liturgisk kirketjeneste på søndage, helligdage og søgnehelligdage deles efter aftale med kirkens deltidsansatte kordegn.

Ansvarsområder

Følgende opgaver indgår i stillingen:

  • Regnskab og løn.
  • Personregistrering.
  • Liturgisk kirketjeneste.
  • Betjening af kirkekontor.
  • Sekretærfunktioner for præster.
  • Sekretæropgaver for menighedsråd, udvalg og funktioner, herunder deltagelse i menighedsrådsmøder og forretningsudvalgsmøder.
  • Kommunikation såsom vedligeholdelse af hjemmeside og Facebook samt udarbejdelse af annoncer og plakater i samarbejde med den anden kordegn.


Kirken, sognet og arbejdet

Der er 10.090 indbyggere i Sct. Mikkels Sogn (Sankt Mikkels), heraf 7.139 folkekirkemedlemmer. Sct. Mikkels Kirke er en købstadskirke, der ligger i midtbyen.

Sct. Mikkels Kirke er først og fremmest en folkekirke, der ud over søndagens gudstjeneste danner ramme om sognets liv fra dåb til vielse og begravelse, men også har en bred vifte af aktiviteter for alle generationer.

Derudover er kirken en aktiv del af byens rige kulturliv – en nærværende og aktiv medspiller, der er med til at brande byen. Udover den fællesskabende rolle for menigheden er kirken også med til at skabe andre fællesskaber som formidler af kultur ved blandt andet foredrag og koncerter.

Kirken en større købstadskirke fra år 1333, hvor den afløste en tidligere kirke med tvillingetårne fra det 11. århundrede. Der er fire sognepræster, hvoraf den ene er korshærspræst. De øvrige ansatte består af en deltidsansat kordegn, to kirketjenere, en organist samt en organistvikar. Der er et kirkekor med 8 sangere.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker ved Sankt Mikkels Sogns Menighedsråd beliggende i 4200 Slagelse. Stillingen er på 37 timer pr. uge eller på deltid. Menighedsrådet overvejer muligheden for et samarbejde med nabosogne i byen, og derfor kan der komme pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i overensstemmelse med de aftaler, som menighedsrådet indgår med disse.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Ansættelsen vil være med 3 måneders prøvetid.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske fem ugers uddannelse for kordegne gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen er placeret i løngruppe 1, men der er mulighed for placering i løngruppe 2.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 276.674,00 kr. – 342.202,00 kr.(nutidskroner). Fikspunktet er 291.236,00 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 34.553,00 kr. (nutidskroner).

Eller stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 291.236,00 kr. – 385.888,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 305.799,00 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årlig 34.553,00 kr. (nutidskroner).

OK-tillæg på 833,27 kr. (nutidskroner) pr. år. Pension i henhold til overenskomst. Løn, OK-tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Du er velkommen til at kontakte formanden for menighedsrådet, Robert Kronberg, på telefon 9153 9523 eller e-mail [email protected] eller at kontakte næstformanden og kontaktpersonen, Ole Winkel, på telefon 4079 2344 eller e-mail [email protected].

Der vil blive indhentet referencer, straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 33 og 34 eller efter nærmere aftale.

Ansøgninger sendes til Sct. Mikkels Menighedsråd, Kirkepladsen, Rosengade 4, 4200 Slagelse eller til e-mail [email protected]. Ansøgere opfordres til at begrænse mængden af vedhæftede filer. Desuden opfordres ansøgere til at skrive navn og kontaktoplysninger i selve e-mailen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Slagelse
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Om jobbet Vi søger både faguddannede, men også ufaglærte som har lyst til at få indblik i ældreområdets meningsfulde arbejde, på vores dejlige plejehjem. Vi hjælper gerne ufaglærte i gang med..
    • Kulturmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Om jobbet Som social- og sundhedshjælper er du en af vores vigtigste aktører i mødet med vores beboere. Du er helt i front hvor kerneopgaven løses. Din indsats har den største betydning for, at..
    • Kulturmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Om jobbet Vi arbejder målrettet med sikring af høj faglighed og som social – og sundhedsassistent får du rig mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer indenfor dit sundhedsfaglige ko..
    • Kulturmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Tølløse

    Soderup-Kr. Eskilstrup Pastorat søger graver - evt. med kirketjenerfunktion - og med lyst til at arbejde med vores smukke kirkegårde, primært i Soderup. Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer pr..
    • Kulturmedarbejder
    • Tølløse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1