Kirketjener. Halvtidsstilling ved Vor Frue kirke i Svendborg.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg


Vor Frue kirke er en aktiv kirke i hjertet af Svendborg. Et helt nyt hus er for kort tid siden blevet taget i brug for sammen med kirkebygningen at danne ramme om sognets forskelligartede aktiviteter. Vi søger snarest muligt en engageret kirketjener, der har lyst til at have disse smukke bygninger som arbejdssted. Stillingen er på 18 timer pr. uge.
Kirketjeneren forventes at varetage følgende opgaver:
• kirketjeneste ved kirkelige handlinger
• praktiske opgaver i forbindelse med arrangementer i kirken og HUSET
• rengøring af kirkens bygninger og lokaler
• pasning af og tilsyn med kirkens udenomsarealer, bygninger og installationer

Dine faglige og personlige kvalifikationer
Vi ønsker en kirketjener, der er kirkeligt engageret og fremtræder venligt og imødekommende over for kirkens brugere. Vi forventer, at du har praktisk håndelag, er omhyggelig og ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt samt er fleksibel og kan indrette din indsats efter skiftende behov. Gode samarbejdsevner er en selvfølge, da opgaverne løses i tæt samarbejde med kirkens præster og øvrige ansatte. Vi forventer derudover loyalitet og respekt for kirkens arbejde, og at du har lyst til at være en del af kirkens ansigt udadtil.

Vi tilbyder
Som kirketjener ved Vor Frue kirke vil du komme til at arbejde sammen med en gruppe af erfarne og imødekommende kolleger: tre præster, to organister, en kordegn, en kirke-og kulturmedarbejder samt en anden kirketjener. Arbejdspladsen er præget af et godt samarbejdsklima, hvor omgangstonen er uformel, og der hersker respekt for hinandens forskellighed. Stillingen byder på en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet og giver mulighed for at arbejde med mange alsidige opgaver.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker ved Vor Frue kirkes menighedsråd beliggende Frue kirkestræde 4, 5700 Svendborg.
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.
Årslønnen aftales indenfor intervallet 277.497,52 kr. – 357.826,66 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 277.497,52 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 26.186,90 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 1.225,77 kr. (nutidskroner) pr. år.
De angivne løntal er baseret på en fuldtidsstilling. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening. Løn OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Praktiske oplysninger
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Peder Rønnow Pedersen på tlf. 2242 4060.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til: [email protected]. Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest søndag den 23. januar 2022. Ansættelsessamtaler forventes at finde torsdag den 27. januar 2022.

Der vil blive indhentet referencer efter aftale.

Læs om Vor Frue kirke på www.vorfruekirke.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Svendborg
  • Søndag den 23. januar 2022

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Odense C

    Stillingen som sognepræst i Rynkeby-Revninge pastorat i [xxxxx] er ledig til besættelse fra den 1. oktober 2024Til stillingen er knyttet forpligtelse som kirkebogsfører og begravelsesmyndig..
    • Kulturmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Svendborg

    Kordegn med daglig leder funktion til Vor Frue Kirke i SvendborgVor Frue Kirke i Svendborg søger en kordegn med daglig leder funktion. Ud over kordegneopgaverne vil du være personaleleder for de .
    • Kulturmedarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Odense

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Kulturmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Odense S

    Stillingen er 37 timer pr. uge.Kirketjeneren skal varetage følgende opgaver: Praktisk kirketjeneste ved højmesser, kirkelige handlinger, særlige arrangementer, herunder større heldags skole-.
    • Kulturmedarbejder
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1