Kordegn til spændende stilling i Valby Søndre Sogn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vi søger en ny kollega til vores kordegne-team i et af landets største sogne. Med ca. 30.000 indbyggere, en interessant demografi og et sogn i rivende udvikling kan vi tilbyde en indholdsmæssigt udfordrende og givende stilling som kordegn 30-37 timer/uge.

Hvis du er selvstændig, serviceminded, tryg ved jævnlig sagsbehandling på engelsk og er en god kollega, tilbyder vi til gengæld særdeles interessante opgaver, hvor du kommer helt rundt i hjørnerne af kordegnefaget i nært samarbejde med kordegnekolleger, den kirkebogsførende præst og en lydhør ledelse.

Vi vil være fleksible ift. om du ønsker 30 t/uge eller fuld tid, og stillingen vil også være fleksibel ift. om du er ny eller garvet kordegn. Vi har mulighed for at sammensætte gruppen og rollerne derefter. Så hvis du er parat til at udfylde en interessant stilling i et spændende sogn, skal du søge dette job.

Stillingen ønskes besat pr. 1/8 2024.

Stillingen omfatter

  • Personregistrering
  • Kirkelig registrering – herunder booking af dåb, bisættelser og vielser i sognets to kirker
  • Betjening af alle typer henvendelser på kirkekontoret fra både borgere, bedemænd og andre sogne
  • Kontakt til eksterne myndigheder
  • Kalenderstyring og kommunikation
  • Aftaler vedrørende kirkelige handlinger, herunder kalenderføring

Derfor skal du vælge os

Vi er et sogn i eksplosiv vækst med nye beboelsesområder på tidligere industrigrunde, aktive frivillige, et stort menighedsråd og en aktuel organisationsproces, der sigter mod at skabe styrket værdibaseret sammenhæng i vores store sogn. Sognet har en vision om at være et åbent og inviterende fællesskab med en mangfoldighed af gudstjenester og aktiviteter og et ønske om, at kirkerne er en ressource for alle gennem hele livet.

Kordegnekontoret ligger i en hyggelig lejlighed tæt på Toftegårds Plads. Vore andre kolleger i sognet er fordelt på flere adresser i nærheden, så personalemødet hver anden tirsdag er et højdepunkt, hvor vi samles.

Du vil blive kollega med:

  • To-tre andre kordegne
  • Fire præster
  • To organister
  • Tre kirkemusikere
  • Fire kirketjenere
  • To kirke-/kulturmedarbejdere
  • Fem søndagskirkesangere
  • En administrationschef

Valby Søndre Sogn ligger i Valby-Vanløse Provsti (Københavns Stift) i Københavns Kommune. Vi er blandt Danmarks fem største sogne, og ca. halvdelen af vores omtrent 30.000 indbyggere er medlemmer af folkekirken. Vi møder borgere fra de fleste lande i verden, og det giver mange spændende og sjove oplevelser. Vi sætter borgeren i centrum og en ære i, at folk går fra vores kontor med den endelige løsning på deres sag, eller at de ved, hvordan den kan afsluttes.

Om dig

Stillingen forudsætter, at du som person er serviceminded, udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Ønskede kvalifikationer:

  • Det er en stor fordel, hvis du allerede er uddannet kordegn
  • Du er helt tryg ved sagsbehandlende dialog på engelsk i både skrift og tale
  • Du er erfaren IT-bruger med indgående kendskab til Office-pakken
  • Hvis du er Excel-haj, er det et stort plus
  • Du trives som del af et team og er samtidig god til selvstændig opgavevaretagelse
  • Du kan holde tungen lige i munden og boldene i luften, når der er travlt
  • Du er grundig, struktureret og pligtopfyldende ift. myndighedsopgaverne
  • Du tager (med-)ansvar for både dine opgaver og dit arbejdsmiljø
  • Som menneske er du fordomsfri, autentisk og åben og interesserer dig for de mennesker, der omgiver dig, og som kommer i sognet

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kirkebogsførende præst Karin Thanning Christensen på tlf.: 40 72 21 10 eller mail: [email protected] eller kordegn Martin Palsmar på tlf.: 21 44 21 10 (torsdag kl. 15 – 18) eller mail: [email protected].

Ansøgning og CV med relevante bilag sendes på mail til: [email protected] senest den 26. maj 2024.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 3. - 5. juni 2024.

Stillingen er i løngruppe 2 med en årlig intervalløn på p.t. kr. 321.915,65– 426.538,37 for en fuldtidsstilling. Fikspunktet er p.t. kr. 338.011,93. Hertil kommer et årligt rådighedstillæg på p.t. kr. 38.192,88 for en fuldtidsstilling og OK18-tillæg på kr. 921,05 årligt. Løn forhandles efter kvalifikationer og opgaver i øvrigt. Løn, OK-tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftale om indplacering af kirkefunktionæren inden for rammen af vedkommende intervalløn indgås i henhold til overenskomstens § 3 stk. 1 mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10-Centralorganisation af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og C10 – Centralorganisation af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

For ikke allerede uddannede kordegne, er det en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Ansættelsen har en prøvetid på 3 måneder. Menighedsrådet kan endvidere oplyse, at der vil blive indhentet referencer, straffe- og børneattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 01.05.2024
  • Kulturmedarbejder
  • Valby
  • Søndag den 26. maj 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1