Serviceminded medarbejder til Receptionen i Eurofins VBM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabybro

Er du serviceminded af natur og elsker du at sætte kunden i fokus? Vil du være med til at sikre kvaliteten af de resultater vi sender ud til kunderne? Så har vi brug for dig.

Eurofins er en international laboratoriegruppe, der tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter samt agro-science CRO services. Eurofins er globalt markedsledende og tilbyder specifikke analyser og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO og avanceret materialevidenskab samt yder support i forbindelse med kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostik.

Jobbeskrivelse

Vi søger dig som ønsker, at bruge dit servicegen, knowhow og professionelle tilgang til kundehåndtering inden for miljøområdet.

I rollen som receptionist vil du være i kontakt med vores kunder via telefon og mail. Du vil arbejde med en bred vifte af opgaver inden for kundehåndtering. Dette betyder at du vil hjælpe kunderne med booking afhentning af prøver, bestilling af emballage og problemløsninger, hvor du sammen med resten af teamet bidrager til en topklasse kundeservice. Da der er tale om et produktionslaboratorium, er hverdagen præget af deadlines og mange bolde i luften. Så det er vigtigt at du trives med tempo og mange opgaver, uden at miste overblikket og dit gode humør .
I denne stilling bliver du det vigtige led i mellem laboratoriet og kunden, som sikrer at kunden får den bedst mulige støtte. Og du får i jobbet en unik mulighed for selv at være med til at forme din faglige udvikling inden for miljøanalyser!

Opgaverne vil indebære:

  • At passe reception, telefon og tage imod gæster
  • Håndtering af Kundecenter-mail og telefon
  • Hjælpefunktion i form af Kundecenter-godkendelse og kundehenvendelser
  • Hjælpe med at bevare overblik over antallet af indkomne prøver ift. den kapacitet der er tilgængelig
  • Diverse administrative ad hoc opgaver.

Vi sørger for en grundig oplæringsplan i vores systemer, så du hurtigt kan få brugt din viden og praktiske erfaring, til at hjælpe med at yde den bedste service.

Kvalifikationer

Indgangsvinklerne til stillingen er mange, da vi er åbne for at høre fra alle interesserede kandidater. Vigtigst er din interesse foret serviceorienteret job, og en evt. interesse for det naturvidenskabelige område. Du kan have en baggrund som kontorassistent og lignende. Det vigtigste er din motivation og dit gåpåmod.

Du skriver service med stort ”S” og sætter kunderne i fokus. På det personlige plan er du grundig, struktureret og effektiv. Du forstår, hvad god kundeservice er og du kan lide at hjælpe andre mennesker. Du nyder udviklingsopgaver, men trives også med rutineopgaver i løbet af din dag. Du har gode formidlingsevner og formår at skabe overblik samt bevare roen - også når der er travlt. Sagt med andre ord du er en servicemindet og ansvarsbevidst person, med masser af gåpåmod.

Derudover er du i stand til at sætte dig ind i nye IT-systemer, og du kan betjene kunderne på dansk og engelsk i skrift og tale.

Yderligere informationer

Arbejdstid

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, mandag – fredag mellem 8:00-16:30

Arbejdssted
Industrivej 1, 9440 Aabybro, Denmark

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Lyder jobbet som noget for dig?
Så send os dit CV og motiverede ansøgning med relevante bilag, ved at klikke på "Jeg er interesseret". Ansøgning online er den eneste måde. Ansøgninger sendt på mail tages ikke i betragtning til stillingen.
Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Salgs- og Kundecenterchef, Aviaja Elisabeth Lund per e-mail: [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 59 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Aabybro
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Aalborg Øst

    Gå tilbage til ledige stillinger Service Manager, Denmark & Norway Do you want to play a central role and be responsible for managing the service organisation in Denmark and Norway wit..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Nordjylland

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Kundeservicemedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Vodskov

    Customer Care deltidCustomer Care Assistant, 8 timer ugentligtFår du ild i øjnene af at kunne udleve dit stærke service gen? Og vil du være med til at sætte barren højere og levere verdens bedste k..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vodskov
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Nordjylland

    I stillingen som Customer Service Advisor i [xxxxx] er du omdrejningspunktet for den gode service - hver dag. Hos os lander du nemlig et job, hvor du giver den bedst mulige kundeoplevelse ved hve..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Aabybro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Aabybro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Aabybro over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0