Konsulent til udlejningsboliger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Høgh Administration er i rivende udvikling. Vi søger derfor en kollega til at stå i spidsen for udlejningen af vores mange lejligheder og rækkehuse.

Vi er en professionel organisation, som yder høj service og lægger stor vægt på det gode forhold til både kunder og lejere.

Vi har et nært og godt samarbejde med alle vores kunder, vi er derfor i hyppig kontakt og sørger for at holde dem velorienteret om deres ejendomme – dette vil du også blive en del af. Vi dækker bredt men servicerer primært kunder med større ejendomsporteføljer.

Porteføljen, som vi administrerer, vokser hastigt bl.a. med en del nybyg, så du bliver en vigtig brik i vores administration.

Dine primære arbejdsopgaver bliver annoncering af vores ledige boliger på bl.a. Facebook og BoligPortalen samt fremvisning af boligerne. Desuden vil du fungere som vejleder for interesserede boligsøgende.
Dertil får du bl.a. ansvaret for at udarbejde lejekontrakter samt at afholde indflytningssyn, herunder at stå for alt det praktiske i forbindelse med indflytninger.

Vi ser gerne, at du har kendskab til lejeloven og erfaring med boligudlejning eller lignende beslægtet arbejde, men vigtigst er, at du er en udadvendt og selvstændig person med et kommercielt mind-set.

Du er positiv og serviceminded i din tilgang til kunder, lejere og samarbejdspartnere. Da du er organisationens ansigt udadtil, er det derfor afgørende, at du er stærk til relationer og imødekommende som person.

Du trives i højt tempo og sætter en ære i at løse opgaverne korrekt. Du arbejder primært solo, men din profil er team-orienteret, og det falder dig naturligt at hjælpe til, så vi alle når vores mål.

Dertil er du erfaren it-bruger med styr på sociale medier. Vi forventer desuden, at du har kørekort til alm. personbil.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en sund og veldrevet organisation. Vi har højt til loftet i et uformelt arbejdsmiljø og altid med plads til et godt grin.

Vores team vil bestå af 4 personer til løsningen af de daglige opgaver i administrationen. Derudover deler vi kontor med gode kollegaer fra Høgh Entreprise og Høgh & Rousing. Vi bor i indbydende lokaler i Aarhus C, har frokostordning samt parkering lige ved døren.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv. og vil løbende indkalde til samtale. Ansøgning og spørgsmål rettes til administrator Steffen Christensen på

[email protected] og tlf. 6073 3010.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 13. oktober 2019

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Serviceminded og energisk kundeservicemedarbejder ...

    Brænder du for kundeservice, og har du en naturlig evne til at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at løse kundernes udfordringer og finde de bedste løsninger? Hos OK Energiteknik søger vi .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1