Dispatcher til disponering af ambulancer og akutlægebiler i Akutberedskabet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være en del af Vagtcentralens tværfaglige hold der løser en helt central opgave i sundhedsvæsnet? så læs med her.

Er du samtidig den der kan holde styr på mange informationer og træffe rette beslutninger når borgerne i Region Hovedstaden har brug for en akut ambulance eller akutlægebil?

Så er det dig vi søger som ny kollega i vores dispatch team i Region Hovedstadens Vagtcentral.

Hvem er vi?

I Vagtcentralen betjener vi Region Hovedstadens 1,8 mio. borgere når de ringer 1-1-2 eller 1813 og har behov for hjælp i forbindelse med akut skade eller sygdom.

Vi varetager alt fra den livstruende situation hvor hvert sekund tæller til borgere der skal have et godt råd. Vi har årligt kontakt med mere end 1,2 mio. borgere i Region Hovedstaden.

Vi har ansvaret for at koordinere regionens præhospitale indsats døgnets 24 timer året rundt og vi er også klar hvis en større beredskabshændelse indtræffer. Alt dette i tæt samarbejde med både hospitaler, kommuner, brandvæsen og politi.

Vi er 350 medarbejdere i Vagtcentralen, og du bliver en del af et stærkt tværfagligt hold med både paramedicinere, behandlere, sygeplejersker, læger og en række koordinerende funktioner.

Ledelsen varetages af et ledelsesteam på 11, som samarbejder tæt på tværs for at sikre medarbejderne et godt arbejdsmiljø og den gode opgaveløsning.

Dine opgaver som dispatcher

Du bliver ansat i Vagtcentralen, hvor din primære opgave vil være at disponere vores ca. 80 kørende enheder til regionens borgere i et tæt samarbejde med det øvrige team.

Vi kører dagligt ca. 400 ambulancetransporter med regionens borgere til, fra og imellem regionens hospitaler.

Din helt centrale opgave bliver at sikre, at vi anvender vores beredskaber optimalt 24/7 og sikrer optimale responstider der lever op til vores krav hertil. Derfor arbejder vi også målrettet med at udvikle og styrke vores disponeringspraksis fagligt såvel som digitalt.

Du skal kunne lide et varierende tempo i opgavevaretagelsen og trives med travle perioder, når borgerne har brug for os. Omdrejningspunktet er hele tiden at træffe de rigtige beslutninger ud fra en fastlagt ramme, så vi bringer hjælpen frem til rette tid og sted.

Vi arbejder i 12 timers dag- og nattevagter og du skal forvente lige fordeling af dag- og nattevagter og derfor er det vigtigt at du trives med skiftende vagtrul.

Oplæring i funktionen foregår i Vagtcentralen efter et fast program. Tæt supervision og kollegastøtte er nogle af omdrejningspunkterne, men vi arbejder også med en øget standardisering af vores disponering.

En profil der sætter borgerne i centrum – er det dig?

  • Vi søger dig, der har erfaring med logistik eller vagtcentralarbejde. Du har solid erfaring med brug af IT og tilegner dig nemt viden indenfor det digitale område
  • Du mestrer de svære og hurtige beslutninger med en udpræget ro, og du trives i et miljø hvor temposkift er et vilkår og hvor vi sætter borgerne først
  • Du er mentalt robust og kan håndtere at være på en arbejdsplads, hvor vi hjælper borgere i nød og hvor tragiske hændelser også er en del af hverdagen
  • Som person er du særligt dygtig til at holde styr på mange informationer og har et godt overblik. Et overblik, som du anvender til at både at følge de retningslinjer der er for disponering af kørsler, men som også bidrager til du kan søge rette løsning i fællesskab med andre
  • Du tænker logisk, og trives med, at dit arbejde er rammesat af en række retningslinjer for disponering, men aldrig er monotont
  • Du er udpræget teamplayer, der hjælper dine kollegaer, når de har behov for det og bidrager til det fælles samlede overblik
  • Du interesserer dig for beredskab og har evt. en relevant uddannelse – f.eks. Katastrofe og Risikomanager

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med rummelighed og hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø højt.

Vi har stort fokus på det psykiske arbejdsmiljø, og har fast supervision for medarbejderne i Vagtcentralen.

Du vil også lære virksomheden at kende gennem observatørvagter med vores kørende enheder, ligesom du vil få kendskab til den sundhedsfaglige visitation på 1-1-2 og 1813.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. august 2022.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sektionsleder Rasmus Lefmann på tlf. 21 43 62 71.

Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet.

Du kan også se disse to videoer fra hhv. Akutberedskabet og HK Hovedstaden:

Facebook: https://fb.watch/cUA2ZxZTz-/

Youtube: https://youtu.be/gJMacTsXKnU

Vi gør opmærksom på, at der indgår test i ansættelsesforløbet.

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag senest onsdag den 8. juni 2022.

Relevante bilag kan uploades under "øvrige dokumenter". Der afholdes 1. samtale mandag d. 13. eller onsdag d. 15. juni og test d. 16. juni og 2. samtale i uge 24.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Pensionskundechef til Tryg Pension | Midtjylland, ...

    Vil du være en del af vores dygtige team af Pensionskundechefer i Jylland, der skaber opsøgende salg ud fra en eksisterende portefølje, såvel som egen indsats? Brænder du for at give firmakunde..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Medarbejder til Kundeservice

    Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank, og er du energisk, god til at kommunikere, og brænder du for at give vores kunder den bedste service? Så har du har du muligheden f..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Toldafdeling – til det m...

    Kundeservicemedarbejder i Toldafdeling – til det mest internationale firma i verden! Kan du svare JA til disse spørgsmål? Brænder du for at levere en fantastisk kunde- og løsningsorienteret servic..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. oktober 2024 16
6. oktober 2024 17
5. oktober 2024 17
4. oktober 2024 17
3. oktober 2024 16
2. oktober 2024 15
1. oktober 2024 12
30. september 2024 13
29. september 2024 13
28. september 2024 13
27. september 2024 14
26. september 2024 9
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 8
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 7