Customer Success Agent – nytænkt kunderådgivning i pension

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Customer Success Agent – nytænkt kunderådgivning i pension

Vil du være med til at gøre pension nemt og tilgængeligt med en helt ny tilgang?

Har du erfaring med kundeservice inden for pension eller forsikring, og har du derfor fundet ud af, hvor fedt det er at hjælpe andre mennesker? Har du samtidig oplevet, at produkter, services m.m. traditionelt bliver lidt for bøvlede og svære at forstå for kunderne?

Hvis ja, er du sikkert klar til at tage din karriere til et nyt niveau. I Heap gør vi nemlig op med forestillingen om, at pension er komplekst, ufleksibelt og kedeligt, og du spiller en helt afgørende rolle i den mission. Du kan se frem til at blive del af et start-up team med en solid ejer i ryggen, så du kan få al den gode energi, muligheden for reel indflydelse etc. – og alle fordelene ved at være en del af én af de mest anerkendte forsikrings og pensionsselskaber i Danmark som fx pensionsordning, gode barselsvilkår, lækker kantine, osv.

Bred og alsidig rolle med fokus på at give kunderne topklasse hjælp

Hvordan kan vi give kunderne en helt ekstraordinær oplevelse af at blive taget i hånden og nemt få svar på alle de mange spørgsmål, der altid opstår, når emnet er pension? Det er lige netop det, dit job handler om som vores ansigt udadtil.

Du arbejder ikke bare med reaktiv kundeservice. Du rækker også proaktivt ud og hjælper kunder ombord på platformen, og så har du en tæt og direkte dialog med dine produktansvarlige kolleger, udviklerne og vores marketing-team. Det er dig, der er tættest på kunderne, og din viden om deres ønsker og behov, skal vi selvfølgelig have bragt i spil hele vejen rundt. Dine primære opgaver bliver at:

  • Besvare private kundehenvendelser på tværs af platforme – primært chat, telefon og mail
  • Gennemføre private online rådgivningsmøder med selvstændige, freelancere og ansatte i små virksomheder (de mere enkle spørgsmål)
  • Gennemføre online salgsmøder med virksomhedsledere, som er interesserede i privatordninger til deres medarbejdere
  • Kontakte personer, der er gået i stå under udfyldelsen af vores onboarding skemaer på hjemmesiden
  • Formidle kundeindsigter til resten af Heap-teamet – hvad skal/kan vi gøre bedre…
  • Håndtere kundedialog på SoMe inkl. Trustpilot
  • Rapportere månedligt på customer success performance – er vi så gode, som vi selv tror…

Erfaring med kundeservice i pension og kæmpe lyst til at skabe noget nyt

Skal du have succes i denne rolle og i vores team, er der mere end noget andet to ting, du skal have som naturlig del af din væremåde. I den kundevendte del skal du selvfølgelig elske at hjælpe andre mennesker. Du skal samtidig have den nødvendige tålmodighed og formå at kunne forklare det svære stof på en forståelig måde.

På teamdelen skal du både have stor lyst til at dele din viden, turde udfordre og ikke være bange for at kaste dig ud i nye ting. Vi er en lille enhed, og vi kan kun lykkes, hvis alle tænker som ét hold og hjælper, hvor det er nødvendigt. Derudover rummer dit CV:

  • Erfaring med pensions- eller forsikringsrådgivning fra en kundeservicefunktion med direkte kundedialog (firma- eller privatkunder)
  • Kendskab til pension – minimum niveau 3 fra Forsikringsakademiet og eller tilsvarende
  • Erfaring med digitale CRM-platforme, fx Intercom, Hubspot eller lignende

Dit nye team

Du får 10 gode og kompetente kolleger i Heap teamet. Vi bor hos vores ejer Topdanmark i Ballerup. Sammen dækker vi hele vejen rundt fra produktudvikling over teknologi og IT-udvikling til marketing og kundedialog. Stemningen er helt i top og klassisk start-up med masser af entusiasme og tro på fremtiden. Vi har så bare via vores prisvindende platform bevist, at vi har noget at have optimismen i. Det er vi i øvrigt heller ikke bange for at fejre via alt fra fredagsbarer til alle mulige sociale arrangementer.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 13. juni, 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Heap, Jeppe Winther Christensen på 6037 6486. Vi glæder os til at høre fra dig.

Pension, bare mindre kedeligt og uforståeligt

I Heap gør vi op med forestillingen om, at pension er komplekst, ufleksibelt og kedeligt. Vi hjælper danskerne i gang med en pension, som kan tilpasses individuelle behov, og hvor man selv kan være i kontrol. Både dem som aldrig er kommet i gang med en pension, og dem som gerne vil samle og få bedre styr på deres småpensioner. Vi har ganske enkelt fjernet alle minimumskrav, papirarbejde og manuelt arbejde. Vores team kommer med mange års dansk og international erfaring fra pension, finansielle servicer og start ups. Vi er en del af Topdanmark Livsforsikring. Læs mere på heap.dk

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 13. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. oktober 2024 17
3. oktober 2024 16
2. oktober 2024 15
1. oktober 2024 12
30. september 2024 13
29. september 2024 13
28. september 2024 13
27. september 2024 14
26. september 2024 9
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 8
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 8
4. september 2024 8