Rekrutteringsfirma

SUPPORTER til softwareløsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

SUPPORTER til softwareløsninger

Til at yde god kundeservice inden for tekniske softwareløsninger

Stillingsbeskrivelse:
Du brænder for at yde en god kundeservice og for at arbejde med tekniske softwareløsninger. Du motiveres af en tilfreds kunde, som er glad, netop fordi du har ydet en god service og har guidet kunden til den helt rigtige løsning. Det er god kundeservice og teknisk problemløsning, der skal være din motivationsfaktor i hverdagen i dette job, som er nyoprettet.

Du bliver tilknyttet hotline supporten, hvor I sidder 3 personer og yder teknisk support til virksomhedens kunder.

Du vil få en grundig produkttræning baseret på sidemandsoplæring fra dine kollegaer i afdelingen samt mulighed for deltagelse på virksomhedens egne online og fysiske kurser.

Da der altid er rimeligt travlt ved telefonerne og mailen, vil du relativt hurtigt bliver sat til selvstændigt at besvare kundehenvendelser og supporte kunderne. Der er tale om meget forskellige typer forespørgsler og opgaver fra kunderne, som kan tage alt fra 5 minutter til flere timer. Dialogen eller mailen kan nemlig omhandle alt lige fra banale fejl 40 problemer til udredning af komplicerede it-problemer, udarbejdelse af dokumentationen for en virksomhed m.v.

Virksomheden markedsfører og sælger sine unikke software-løsninger til en bred skare af kunder, som spænder lige fra den lille el-installatør til nogle af de største virksomheder i Danmark.

Du vil derfor være i dialog med rigtigt mange forskellige typer mennesker i løbet af din dag både telefonisk og i møder på Teams.

Du får med andre ord en meget alsidig support stilling med mange forskellige typer udfordringer i en moderne virksomhed med en god teamspirit.

Du tilbydes:
At blive en del af en meget dynamisk og flad organisation, hvor sammenhold og fleksibilitet præger hverdagen. Du bliver en del af en virksomhed, som er på en spændende vækstrejse, og som ønsker at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

En spændende og selvstændig stilling i en solid og dynamisk virksomhed med et godt brand. I virksomheden hersker en professionel, men afslappet tone, og du får en høj grad af indflydelse på din egen hverdag.

Løn:
Du vil få en lønpakke bestående af en fast løn, som modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring, mobil m.v.

Egenskaber:
Du er en serviceminded og åben person med teknisk flair og interesse, der er god til at kommunikere og videreformidle din viden til andre. Du er en engageret og meget vedholdende person, der sætter en ære i at yde et godt stykke arbejde, og som både er i stand til at arbejde meget selvstændigt og som en del af et team.

Erhvervserfaring:
Der kan være mange forskellige indgangsvinkler til jobbet, vigtigst er det, at du har en god teknisk viden.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige indgangsvinkler til stillingen. Det kan være en baggrund som IT-supporter, elektriker eller andet relevant. Alternativt er du autodidakt og bare superskarp.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til engelsk og dansk i skrift og tale og er en habil bruger af IT.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Birkerød

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Kongens Lyngby

    Are you a good strong team player with a lot of knowledge about software integrations and customizations, then we are looking for you.At Appvestor we are a multinational team of tech and marketing .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kvistgård

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i 3490 Kvistgård
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Frederiksværk

    Servicemedarbejder - FrederiksværkI Kongsvang søger vi lige nu en dygtig servicemedarbejder til en lokation i Frederiksværk. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Helsinge

    I Kongsvang søger vi lige nu en dygtig servicemedarbejder til en lokation i Helsinge. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig rengøring af eget område og egenkontr..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Helsinge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0