Rekrutteringsfirma

Kundesupporter med IT-support erfaring søges til [xxxxx] i Bøvlingbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bøvlingbjerg

Kundesupporter med IT-support erfaring søges til BEAS i Bøvlingbjerg


Er du serviceminded, og har du erfaring med IT-support? Drives du af at hjælpe kunder med deres tekniske udfordringer, og er du god til at kommunikere med kunder i øjenhøjde? Vil du være med til at give kompetent support på selvbetjeningsløsninger og betalingsterminaler? Så er du måske BEAS nye kundesupporter.


Jobbet
BEAS er én af Nordens førende leverandører af selvbetjeningsløsninger og betalingsterminaler til havne, marinaer og campingpladser.

Som kundesupporter får du ansvar for den daglige support af BEAS’ kunder og opsætning af nye betalingsløsninger. Et job, hvor du kommer til at kende kunderne godt. Du bliver en del af et samlet team på i alt 19 medarbejdere, hvor samarbejde, sparring og vidensdeling vægtes højt. Dine opgaver spænder fra teknisk og IT-relateret kundesupport samt udarbejdelse af manualer og dokumentation i samarbejde med din kollega i support teamet.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Daglig support på telefon og mail via remote adgang og evt. on-site service
  • Opsætninger af nye betalingsløsninger og undervisning af kunder pr. telefon
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af manualer og dokumentation

Herudover deltager du i vagttelefon ordning hjemmefra, ved ferie ca. fire weekender om året, hvor du hjælper kunder der har behov for akut support.

Kvalifikationer
Du har en IT-relateret baggrund og et indgående kendskab til IT, og du er vant til at servicere brugere. Du har erfaring fra en lignende stilling og behersker engelsk i skrift og tale og forstår gerne svensk. Det er en fordel, hvis du har kendskab til tysk eller er villig til at tilegne dig det.

Som person er du serviceminded, tålmodig, pligtopfyldende og en god formidler. Du er empatisk og lyttende, og du har evnen til at sætte dig i kundens sted og tilpasse din rådgivning til den enkelte kundes behov. Derudover er du omstillingsparat og trives i en uforudsigelig hverdag.

BEAS tilbyder
En selvstændig og alsidig stilling i en virksomhed i udvikling med en flad struktur, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Vi har fokus på medarbejdertrivsel, og arbejdspladsen er kendetegnet ved en uhøjtidelig omgangstone og holdånd. Vi arrangerer årligt aktiviteter for virksomhedens 19 medarbejdere. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pension samt sundhedsforsikring.

På grund af persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgninger på mail.

Career varetager rekrutteringsprocessen. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Margit Storm på tlf. 30 85 12 99.

Om BEAS
BEAS A/S har mere end 40 års erfaring i at udvikle, producere og levere betalingssystemer til kreditkort, kontanter, poletter og kort til adgangskontrolsystemer, billetautomater, loading systemer og forsyningsstandere.

Vi leverer vores løsninger til virksomheder, der ønsker at optimere forbrug af interne ressourcer og samtidig øge servicen. Vi samarbejder således med marinaer, lystbådehavne, campingpladser, turistattraktioner m.fl. Udover at levere til det danske marked, har vi i årenes løb oparbejdet en stigende eksport til bl.a. Sverige, Norge og Tyskland og beskæftiger i dag 19 medarbejdere på vores lokation i Bøvlingbjerg.

Du kan læse mere om BEAS her: www.BEAS.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Bøvlingbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Bøvlingbjerg
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

  • Client Manager

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Customer Service Specialist

    Vi søger en engageret og serviceminded medarbejder til en tidsbegrænset stilling som Customer Service Specialist. Stillingen har en varighed på 6 måneder med en gennemsnitlig arbejdstid på 10-15 ti..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Webshop/SOME/kundeservice-medarbejder søges

    Vi søger en kollega, der kan assistere vores kundeservice online og i vores fysiske butik. Vi mangler dig der er udadvendt, har gåpåmod, og som brænder for at give kunderne en god oplevelse..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Nørre Nebel
    Få mere info
  • Vi søger på vegne af vores kunde DV Lasercut en uf...

    Ufaglært til klargøring og sortering af dele DV LaserCut er stadig i vækst, og vi søger derfor dygtige ufaglærte medarbejdere til vores pladeafdeling. Vi er villige til at uddanne de rigtig..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Spøttrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Bøvlingbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Bøvlingbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Bøvlingbjerg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0