Rekrutteringsfirma

svensktalende kundeservicemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du proaktiv, serviceminded og elsker at tale med kunder? Er du positiv og har et stort drive og engagement?

På vegne af RS Components søger vi nu en svensktalende kundeservicemedarbejder til København. Som en del af RS Components kundeserviceteam er du virksomhedens stemme udadtil, og du leverer høj kvalitet til kunderne og giver dem en god dialog og dermed en god oplevelse. Sammen med dine kolleger i det svenske/norske team er du ansvarlig for at besvare de mange kundehenvendelser og i den forbindelse at yde kunderne på det svenske marked en supergod service.

Der kommer rigtig mange henvendelser fra kunderne i løbet af en dag – både via telefon, e-mail og livechat. Det er derfor vigtigt, at du trives med at have travlt og ikke lader dig forstyrre, når det går stærkt. Du rådgiver og vejleder kunderne om virksomhedens brede produktprogram og e-handelsløsning, ligesom du står for indtastning af ordrer, du modtager telefonisk, via e-mail og fra salgsafdelingen.

Du vil altid være godt hjulpet af dine gode kollegaer i det skandinaviske team, som du arbejder tæt sammen med i det daglige. Gruppen vil samlet set bestå af to nordmænd og to svenskere, og i dagligdagen fungerer I som en selvstyrende gruppe. I er meget selvkørende og planlægger eksempelvis selv frokost og ferier. Gruppens primære opgave er at sikre, at virksomhedens svenske, norske og til dels også danske kunder altid får en god kundeoplevelse, når de henvender sig. Du kommer til at referere til virksomhedens Customer Service team leader.

Om dig:
Som person er du meget energisk, udadvendt og serviceminded. Du arbejder struktureret og er ærekær omkring dit arbejde. Du er god til at arbejde selvstændigt og målrettet, og samtidigt værdsætter du det tætte samarbejde både i teamet og med de øvrige kollegaer i huset. Du sætter en ære i at ”tage fra”, og du tager din del af kundehenvendelserne, samtidig med at du altid yder en god kundeservice. Det vigtigste er din positive indstilling til at yde god kundeservice, men har du god erfaring fra lignende stilling, hvor du har serviceret kunder, er det naturligvis en fordel.
Du er flydende på svensk i skrift og tale, og du kan begå dig på engelsk – det vil sige, at du er i stand til at læse og forstå engelske produktvejledninger og lignende. Du er vant til at arbejde med IT og er naturligvis hurtig på tasterne.

Du tilbydes:
Løn efter kvalifikationer, bonus- og pensionsordning og derudover en sundhedsforsikring.
Du bliver en del af en spændende og dynamisk virksomhed, hvor du kommer til at sidde i et team, der fungerer supergodt både fagligt og socialt. RS Components dyrker en high performance-kultur, hvor anerkendelse og fejring af succeser er en del af hverdagen, og hvor individuelle præstationer bemærkes og belønnes.

Om RS Components:
RS er verdens førende højservicedistributør af elektronik-, automations- og styringskomponenter, værktøj og forbrugsvarer med mere en 1 million kunder globalt. Med virksomheder i 32 lande og et globalt netværk med distributionscentre sender virksomheden mere end 44.000 pakker om dagen.

Virksomhedens kunder har adgang til at vælge fra et stort udvalg af industriprodukter inden for elektromekanik, elektronik, mekaniske produkter samt værktøj, test og måleudstyr, sikkerhedsudstyr og meget mere. Med mere end 500.000 produkter på lager globalt er målet at gøre hverdagen lettere for kunderne. De kan få alt, hvad de behøver, hos én leverandør. Det sparer tid og penge for dem.

RS’ produkter er understøttet af tekniske data, der rådgiver og hjælper kunden til at træffe det bedste valg. Virksomheden har i dag ca. 60 medarbejdere tilknyttet kontoret i København.

Ansøgning og kontakt:
Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af RS Components. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lone Clark på 30173415. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Om Randstad:
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4