Rekrutteringsfirma

customer servicedesk koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Om stillingen


Som Customer Servicedesk koordinator hos DLL Finans Danmark vil du være en del af en global virksomhed med en stærk position på markedet. Du vil være med til at supportere samarbejdspartnere og kunder dagligt og sikre en optimal kundeservice.

Nogle af dine primære arbejdsopgaver vil være:
- Besvarelse af indgående telefoner
- Besvarelse af mails fra kunder og partnere
- Diverse administrative opgaver såsom håndtering af dobbeltindbetalinger fra kunder, placering af indbetalinger, registrering af indbetalinger og oplysning om indfrielsesbeløb, forsikringsspørgsmål m.m.
- Håndtering af kundeklager

Kompetencer og erfaringer


Det forventes, at du har et højt serviceniveau og forstår at følge en opgave til dørs samt graver et spadestik dybere, når det er nødvendigt, er en positiv holdspiller, evner en tydelig kommunikation og altid har virksomhedens partnere og kunder i fokus. Derudover er du i stand at være på en arbejdsplads, hvor der ofte er travlt, og du kan have mange bolde i luften, samtidig med at du kan strukturere din arbejdsdag. Du skal både ønske og evne at forstå forretningen, interne og eksterne snitflader og processer.

Ud over dette er det vigtigt, at du har følgende kvalifikationer:
- Du har erfaring fra bank, leasing eller finansiering (den finansielle branche)
- Du har erfaring med kundeservice
- Du taler og skriver engelsk på et højt niveau
- Du forstår norsk/svensk

Du tilbydes


DLL Finans Danmark tilbyder et attraktivt arbejdsklima, hvor der er mulighed for at udvikles, både professionelt og personligt, i et udfordrende arbejde sammen med gode kolleger. DLL Finans Danmark har en del både sociale og professionelle events, som det forventes, at du deltager i.

Om DLL Finans Danmark


DLL Financial Solutions er et globalt finansieringsselskab for forhandlere inden for flere industrisegmenter og har mere end 30 milliarder euro i aktiver. DLL blev grundlagt i 1969 med hovedkvarter i Eindhoven, Holland, og leverer aktivbaserede, finansielle løsninger inden for landbrug, fødevarer, sundhed, miljøvenlig teknologi, bygge og anlæg, transport, industri, dokumentdigitalisering og teknologi. DLL samarbejder med udstyrsproducenter, forhandlere og distributører i mere end 30 lande. DLL er et helejet datterselskab i Rabobank-gruppen.
For yderligere information se www.dllgroup.com

Ansøgning og kontakt


Randstad varetager denne proces på vegne af DLL Nordic business. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Gitte Ostenfeld på tlf.nr. 2325 4895. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4