Rekrutteringsfirma

norsk customer service agent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Sætter du en ære i at kunne levere et tårnhøjt og professionelt serviceniveau til de norske kunder og dine norske kolleger? Er du proaktiv, serviceminded og elsker den personlige kontakt? Og kan du samtidig lide at dykke ned og arbejde i detaljen? Hvis du kan svare ja til ovenstående så er det helt sikkert dig vi er på udkig efter!

På vegne af BASF Coatings Services søger Randstad en ambitiøs norsktalende Customer Service Agent til deres kundeserviceafdeling i København. Du bliver en del af et dynamisk team på i alt 13 personer, som har ansvaret for virksomhedens kundeservice til Norden, UK og Irland.

Om BASF Coatings Services:


BASF Coatings Services er en salgsvirksomhed, der opererer på B2B-markedet for billakering og tilbehør til billakeringsværksteder i de nordiske lande, England, Irland, Polen og de baltiske lande. De er en af de største aktører på markedet. BASF skaber kemi for en bæredygtig fremtid, og de kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed.

I BASF Coatings Services kundeserviceteam skal du sammen med din norske kollega supportere det norske marked.

Dine primære opgaver vil være:
• Besvare mails og opkald fra kolleger og eksterne kunder
• Ordrebehandling i SAP
• Supportere 10 kolleger i Norge, herunder country manageren, sælgere og teknikere
• Kontakt til lager og logistikpartnere
• Håndtering af reklamationer og kreditnotaer
• Vedligeholdelse af stamdata i SAP og CRM
• Ad hoc

Om dig:


BASF søger ikke bare en kundeservicemedarbejder. De søger én, som kan løfte et stort ansvar, og som besidder en stor nysgerrighed på at lære nyt og tage sin faglighed til et højere niveau. Som person er du energisk, proaktiv og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Du har smil i stemmen, er dedikeret og sætter en stor ære i at give kunderne den bedste oplevelse og service. Du er stærk i at skabe relationer med både kunder og kollegaer og trives i en travl hverdag, hvor du skal kunne omstille dig. Udover den personlige kontakt skal du også have lyst til at dykke ned i eksempelvis kontrakter og finde de små detaljer, for at kunne hjælpe kunderne bedst muligt. Jobbet kræver derfor, at du er administrativt stærk og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer og områder.

Kvalifikationer:


• Du har min. 3 års erfaring fra en lignende stilling. Branchekendskab er et plus
• Formulerer dig på flydende norsk både mundtligt og skriftligt samt behersker engelsk på højt niveau
• Flair for IT. Erfaring med SAP er en fordel

Du tilbydes:


Du bliver en del af en spændende og international virksomhed, hvor du kommer til at arbejde i en afdeling, der er velfungerende både professionelt og socialt. I stillingen vil du få stor mulighed for løbende at udvikle dig fagligt og bidrage til interne forbedringsprojekter. Sidst men ikke mindst tilbydes en attraktiv lønpakke med bonus- og pensionsordning.

Rekrutteringsprocessen:


Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og sætter en ære i at give dine kollegaer den absolut bedste service, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller processen er du mere end velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Christine Møller på 40245185.

Om Randstad:


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward. Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Sto...

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret kollega til en af deres lokationer i Storkø..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4