Erhvervskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Hos HTH Glostrup søger vi netop nu, en erhvervskonsulent til vores Ejendomsafdeling

Vil du arbejde med et af landets mest anerkendte produkter i Europas største køkkenvirksomhed? Så har du chancen her. Hvis du har sans for design, livsstil og boligindretning kan du komme til at sælge vores køkkenløsninger til vores kunder i den almene boligsektor.
Har du den rigtige tilgang, som gør vores kunder trygge i deres beslutninger? Så er du måske vores nye erhvervskonsulent!

Hvem er du?

  • Du arbejder professionelt og forstår at gøre kunderne trygge fra den første kontakt og til køkkenerne står klar til brug
  • Det er en fordel hvis du har kendskab til køkkenbranchen og en viden om byggeprocessen så du kan sætte dig ind eksempelvis VVS, el og snedkerarbejdet bag køkkenet. Dette er dog ikke et krav.
  • Du formår at sætte dig i kundens sted og lytte til deres ønsker og økonomiske rammer og dette kombineret med kreativitet og et godt købmandskab
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i forskellige IT systemer, og du er altid på jagt efter det næste gode salg
  • Du skal være ambitiøs og have den nødvendige energi og vedholdenhed til at sætte og nå mål i topklasse

Hvem er vi?
Hos HTH Glostrup er vi mange under samme tag, vi servicerer både privatkunder, erhvervskunder og typehuse. Du kommer til at sidde i et stærkt team, her kommer du til at sælge køkkener til kunder i den almene boligsektor i form af lejere, samt du kommer til at skulle håndtere flyttekøkkener, hvor du har kontakt til ejendomskontoret. Vi er et stærkt team på 16 kollegaer, der sidder klar til at tage imod dig og opbygge et tæt samarbejde.

Du styrer processen fra første kontakt til endelig levering
Du vil i denne stilling møde mange forskellige mennesker, med mange forskellige behov, herunder beboere og ejendomsmestre. Vi forventer at du er dygtig til at aflæse og kommunikere med andre mennesker, og at du har flair for at opbygge en relation til kunderne.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med kundemøder, gennemgang af økonomi, tilbudsgivning og ordreopfølgning. Du rådgiver og inspirerer kunderne om indretning af køkken, bad og garderobe, samt afdækker deres ønsker og behov. Du kommer til at skulle tegne, præsentere løsninger, lave opmålinger og styre leverancer i samarbejde med montagelederen. Derudover kommer du til at have mange opgaver, hvorfor det er vigtigt at du kan håndtere at have mange bolde i luften på samme tid.

Du vil bruge en del af din tid ved computeren, hvor du blandt andet udarbejder tilbud, laver tegninger og i det hele taget følger salget tæt. Derudover kommer du også til at afholde kundemøder for at sikre dig, at alle kundernes ønsker, til indretningen og funktionaliteten af deres nye køkken, bliver drøftet og imødekommet.

Branchens bedste oplæring og arbejdsplads

Du kan se frem til at udvikle dig fra første dag blandt andet via vores eget træningsakademi. Samtidig bliver du en del af et stærkt team i Glostrup, som du kan trække på og lære af. Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job, hvor to dage sjældent er helt ens. Du får mange kontaktflader og engagerede kollegaer, som løfter i flok.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte os på kontaktoplysningerne, som er angivet til højre for annoncen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så send din ansøgning, CV, billede samt relevante bilag via ”Søg her” til højre for annoncen. Vi afholder samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Kundeservicemedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    We’re looking for a new colleague to join our Customer Success Manager team at our offices in Sydhavn, Copenhagen. You will be part of a small team that is tasked with retaining and growing existin..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Dette vikariat byder ikke kun på spændende opgaver, men også muligheden for at tjene gode penge i dit sabbatår! Stillingen er på fuldtid med skiftende vagtskemaer, 24/7/365. Der er desuden mulighed..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. juli 2024 8
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 7
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7