Kundeservicekonsulent som brænder for digitalisering (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Kundeservicekonsulent som brænder for digitalisering (genopslag)


Nukissiorfiit er i konstant udvikling, hvor der skabes innovative løsninger, hvor der er plads til eksperimenter, og hvor slutmålet er værdiskabende og bæredygtige løsninger til gavn for vores kunder og det samfund vi lever i. Vi brænder for en vedvarende energiforsyning og sikring af drikkevandsforsyningen, og arbejder med at digitalisere kundeoplevelsen og administrationen.

Jobbet

Det er netop her hvor du kommer ind i billedet. Vi har i dag et fælles kundecenter placeret på Nukissiorfiits hovedkontoret i Nuuk. Målet med kundecenteret er, at kunderne modtager en åben, smidig og professionel kommunikation. Men ikke alle kunder foretrækker fysisk fremmøde eller telefonisk kontakt. Du skal blandt andet hjælpe os med at digitalisere kundeoplevelsen, så kunden via selvbetjening kan få svar på sine spørgsmål hen over flere platforme. Du skal hjælpe os med at sikre kundens gode oplevelse igennem hjemmeside, Apps, SMS, og alt det som vi endnu ikke har forestillet os endnu.

En del af dine opgaver bliver også, dog i mindre omfang, at servicere og rådgive kunderne over telefonen eller på e-mail, således at I sammen finder den bedst mulige løsning. Dermed får du føling med kunderne, deres behov og en forståelse for hvordan du igennem andre kundeservicekanaler vil kunne hjælpe kunderne på bedre måde.

Som kundeservicekonsulent bliver din fornemste opgave at sætte tempo på vores udvikling inden for alt vedrørende kundeservice, herunder de 78 steder hvor Nukissiorfiit er fysisk tilstede og møder kunderne. Du vil skulle rådgive og sparre med din chef, kundeservicechefen. Du bliver fysisk placeret i Kundeserviceafdelingen, som huser vores Call center og hvor din chef, kundeservicechefen befinder sig.

Jobbets indhold kan opsummeres på følgende punkter:

  • Udvikling af Nukissiorfiits kundeservice
  • Digitalisering af kundeoplevelsen
  • Igangsætter og projektleder af kundeserviceprojekter
  • Projektleder på kundetilfredshedsundersøgelser
  • Sparring med Kundeservicechefen omkring udviklingsprojekter og drift
  • Deltage i call service’ team og i mindre omfang håndtere kundehenvendelser på skrift og telefonisk

Være bannerfører for Grønlands bedste kundeservice

Har du særlige kvalifikationer, så er der bred mulighed for at du får videre jobrammer end ovenfor listet.

Din profil og kvalifikationer

Du har beskæftiget dig med kundeservice og drives af et ønske om at yde kvalitet og god service overfor kunderne. Du er udadvendt og kan kommunikere stærkt på flere niveauer. Da du i høj grad kommer til at forme vigtige kommunikationskanaler til vores kunder, forventes det, at du er velformuleret i tale såvel på skrift. Mange af dine kundeserviceudviklingsopgaver vil have stor bevågenhed fra Nukissiorfiits direktion.

  • Der ud over forventer vi at du er
  • en venlig sparringspartner, som kan give medspil og modspil på en konstruktiv facon,
  • at du er god til at samarbejde, og har et høj servicegen,
  • at du er punktlig, struktureret, leverer i høj kvalitet og kan overholde aftaler,
  • at du er idérig, kreativ, visionær og tør arbejde nye ting som du endnu ikke helt behersker,
  • at du er godt til IT, og er hurtig til at lære nye værktøjer.

Det er en stor fordel hvis du har en videregående uddannelse inden for kundeservice, salg, marketing eller kommunikation, samt har projektledererfaring. Lige så vel er det er markant fordel om du behersker både grønlandsk og dansk i både skrift og tale.

Ansøgningsprocessen

For at komme i betragtning til jobbet forventes det, at du skriver en motiveret ansøgning, derudover stilles der også krav om fremvisning af straffeattest, da man i jobbet håndterer personfølsomme data.

Ansættelsesforhold og nærmere oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til den gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og den pågældende forhandlingsberettigede faglige organisation. Stillingen er med 3 måneders prøvetid.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning.

Der ydes fri til/og fratrædelsesrejse og bohaveflytning ved ansættelsen, og efter 3 års sammenhængende ansættelse betales hjemrejse for husstanden inkl. børn under 18 år. Såfremt en ansøger allerede har anvist personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret bibeholdes retten til personaleboligen.

Vil du vide mere?

Yderligere informationer kan stilles til Kundechef Naja Johnsen Hard på telefon nr.: (+299) 34 96 47. Spørgsmål af mere generel karakter bedes stilet til HR-afdelingen, [email protected] eller Tlf. (+299) 34 95 00.

Venligst oplys hvor du har set annoncen.

Ansøgningsfrist: 6. februar 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Grønland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Grønland over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 8
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10