Associated Customer Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Hos e-Boks oplever vi kraftig vækst og øget efterspørgsel på vores digitaliseringsydelser, både hos vores eksisterende kunder og hos nye internationale kunder. Som led i at understøtte denne vækst søger vi nu en ny medarbejder til vores Service Leverance-team.
Vi er lige nu på en spændende rejse mod internationale mål, imens vi samtidig skal tage os godt af vores eksisterende brugere og kunder samt deres værdifulde dokumenter. Vi har brug for nye, gode kræfter for at lykkes med det hele, så hvis du finder et højdynamisk, teknisk og kundeorienteret miljø interessant, brænder for at skabe en god kunde- og brugeroplevelse og gerne vil udvikle dig både fagligt og menneskeligt, er e-Boks og denne stilling noget for dig.
Vi vil gerne invitere dig med på denne rejse, hvis du vil være med til at sikre gode kunde- og brugeroplevelser.

Velkommen til teamet
Vores Service Leverance-team består af 9 dygtige medarbejdere, der har stor erfaring med de services, vi leverer i de nordiske lande. Lige nu er vi i gang med at omsætte denne erfaring til at understøtte en hel ny teknisk platform, der passer til de internationale markeder, e-Boks er på vej ind i. Du bliver et værdsat medlem i vores enhed, der står for at servicere vores kunder og brugere, så de så nemt som muligt kan forsætte med at kommunikere sikkert - ligesom de har gjort de sidste 20 år. For at lykkes med dette, arbejder vi tæt sammen, både i Service Leverance enheden, men også med resten af virksomheden hvorfor du hurtigt vil opleve at få en bred berøringsflade med hele virksomheden. Sagt på en anden måde så vil du ikke være alene om at løfte dine opgaver, da vi i vores team sætter en stor ære i at hjælpe hinanden og sikre at vores kunder og brugere får den bedste serviceoplevelse. Du vil derfor opleve, at vi fagligt sparrer og vidensdeler på tværs af teamet, da vi alle byder ind med forskellige kompetencer, og det har vist sig et utal af gange at løsningerne bedst findes i fællesskab. Humøret i teamet er højt, og der altid er plads til sjov, hvilket har gjort teamet til et socialt samlingspunkt for resten af e-Boks. Derudover sikrer e-Boks’ flade organisationsstruktur, at det er muligt at gå til alle for at få hjælp, råd og vejledning.

Arbejdsopgaver
Da e-Boks er i konstant udvikling, kommer du ligeledes til at opleve dette, hvorfor du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver. Dit ansvarsområde vil løbende forandre sig som nye opgaver kommer til, og dine evner udvikler sig, men kernen af det du arbejder med, vil hele tiden være centreret om at levere den gode kunde- og brugeroplevelse på vores platform.
Til en start vil du komme til at varetage 3rd level support-opgaver for vores store nationale og internationale kunder og i denne forbindelse får du rig mulighed for at benytte dine tekniske og kommunikative evner til at hjælpe vores kunder med at benytte e-Boks-platformen så effektivt som muligt. Dette indebærer bl.a. at forstå kundernes problemer at finde den bedste løsning på de problemer, kunderne oplever samt, om nødvendigt, at sikre de rette personer i e-Boks hjælper til.

Om dig
Der kan være flere indgange til stillingen som Associated Customer Supporter, men vi ser gerne, at du har en længere videregående uddannelse og har omkring 2 års erfaring fra en stilling, hvor kundekontakt har fyldt meget. Da du kommer til at bygge bro imellem vores kunder og resten af organisation, forventer vi du har gode kommunikative evner, evner at omsætte en kundes forklaring på et problem til noget som resten af organisation kan arbejde videre med og at du med dine tekniske evner kan gennemskue hvad en evt. fejl kommer af eller hvor, du med stor sandsynlighed kan finde løsningen.

Interesseret?
Synes du, at ovenstående lyder interessant og har det givet anledning til yderligere spørgsmål så kontakt HR Partner hos e-Boks, Tine Hjorth-Trolle på 2727 1803 eller [email protected].
Du søger stillingen ved at sende dit CV via ”ansøg”-knappen i annoncen, og da vi løbende indkalder til samtale, opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt.
Ansættelse er snarest muligt, men vi venter på den rettet kandidat.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hellerup
  • Mandag den 06. december 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kastrup

    Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som et bindeled mellem kunden og vores værksted samt salgsafdeling? Så er du måske vores nye kundemodtager, der er klar til at leve..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Om ISH:ISH Spirits er en dansk producent af prisvindende alkoholfri cocktails, vin og spiritus. De udvikler disse prisvindende alkoholfri produkter med det formål at gøre det nemt at være mindful..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0