Salgs- og kundeservicekoordinator til dansk salgsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

  • Brænder du for at give kunderne den bedste oplevelse?


  • Ønsker du at blive en del af et inspirerende salgsteam, der leverer resultater ud over det sædvanlige?


  • Er du hands-on i din tilgang, og trives du med arbejdet ved en computer?


Så er mulighederne for arbejdsglæde og succes store hos Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Trelleborg Sealing Solutions (TSS) er en af tre divisioner i Trelleborg-koncernen, en industrigruppe med 24.000 medarbejdere i 40 lande og en årlig omsætning på cirka 25 mia. kroner. I TSS udvikler, fremstiller og markedsfører vi pakninger, tætninger og føringer, men produktprogrammet fra vores 29 fabrikker rækker langt udover det.

TSS Denmark A/S er det danske salgs- og marketingselskab med kontor i det centrale København – pr. 2022 flytter vi til Espergærde i helt nybyggede faciliteter sammen med en af TSS’s produktionssites.

De danske kunder spænder fra små og mellemstore virksomheder til store internationale koncerner. Læs mere om virksomheden på www.tss.trelleborg.com/dk

Kunderne får verdensklasseservice – også fra dig
Som salgs- og kundeservicekoordinator behandler du indkommende ordrer samt forespørgsler om leveringsstatus pr. mail og telefon. Du følger op på ordrerne, og er derfor i tæt dialog med vores centrale indkøb og lager f.eks. om hastesager eller lagerstatus. Du er opretter og behandler kredit- og debitnotaer. Alle processerne foregår primært via vores centrale ERP-system, som du hurtigt bliver ekspertbruger af.

Skulle det ske, at kunden reklamerer over leveringsstatus, behandler du reklamationen hurtigt og effektivt via vores etablerede procedurer. Er reklamationen af kommerciel art, vil du oftest selv håndtere den, hvorimod de tekniske reklamationer inddrager du straks vores tekniske eksperter i. Uanset hvad, så oplever kunderne, at de bliver taget seriøst og håndteret effektivt.

Du er en god teamplayer, der aktivt involverer dine kollegaer i det daglige arbejde. Da vi er en lille, men dynamisk arbejdsplads med 9 medarbejdere, er du også med til at få tingene til at fungere i det daglige på kontoret.

Du vil blive grundigt oplært i vores produkter, serviceydelser og metoder. Du kommer jævnligt med ud til vores kunder, dels for at forstå deres forretning, dels for at møde deres indkøbere ansigt til ansigt. Vis initiativ – så vil du få gode udviklingsmuligheder i et af verdens førende firmaer på sit felt.

Teknik, salg og stærk kommunikation
Vejen ind til stillingen kan komme fra flere retninger – men vi forestiller os, at du har stærk teoretisk baggrund indenfor handel, kontor, logistik og/eller service evt. kombineret med en HD eller en anden diplom-uddannelse. Vigtigst er din erfaring fra et lignende job med business to business og allerhelst inden for teknisk salg og support. Dit CV afspejler, hvordan du holder dig opdateret på forskellige områder.

Du har en rigtig god forretningsforståelse og erfaring med teknisk salg, og ikke mindst elsker du det ”kick” det giver, når svære ting lykkes, og kunden bliver begejstret for din og kollegaernes gode service. Du er god til at skabe relationer, og du kommunikerer tydeligt og troværdigt. Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i skrift og tale.

Du er rutineret bruger af Office pakken, CRM, og ERP. Vores CRM-system er nu SAP baseret. SAP vil også snart erstatte vores gamle ERP-system, så din nysgerrighed og evne til at sætte sig ind i nyt stof vil være et stort plus.

Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S tilbyder

  • En nøgleposition for både kunder og kollegaer
  • Løbende uddannelse indenfor salg, logistik og diverse IT-redskaber
  • Gode ansættelsesforhold med bl.a. pensions-, og bonusordning samt sundhedsforsikring

Du bliver en del af et dygtigt og rutineret team, der løser opgaverne i et tæt samarbejde. Vi gør hinanden bedre og bruger vores forskelligheder konstruktivt og udviklende.

Det vil glæde os at modtage din ansøgning og CV senest den 14. januar via linket her på siden. Vi holder samtaler løbende, så du behøver ikke vente til i sidste øjeblik.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Helsingør

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1