Rekrutteringsfirma

Vil du arbejde 15-20t/uge som Service Coordinator i Herlev?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du kommet godt i gang med din bacheloruddannelse og vil du have værdifuld erfaring fra en virksomhed, som i flere år, er blevet udnævnt til en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine? Vi søger nu deltidsansatte til KONE, som er verdensførende inden for elevator- og rulletrappebranchen. Arbejdet er spændende og fleksibelt og det optimale deltidsjob for dig, som ønsker at arbejde 15-20 timer om ugen.

Om stillingen


På vegne af vores kunde KONE, leder Academic Work efter studerende kundeservicemedarbejdere til deres kontor i Herlev. Du kommer til at have 2-3 vagter om ugen, som vil være mandag-fredag indenfor kontortider og du forventes at være fleksibel. Stillingen starter med en uges oplæring.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af KONE. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor ansættes af Academic Work og arbejde som konsulent for KONE. Deres intention er at de konsulenter vi søger, bliver en langsigtet og naturlig del af arbejdsstyrken.

Da KONE er en af verdens største virksomheder globalt, er der gode muligheder for karriereudvikling, hvis du gør et godt arbejde.

Arbejdsopgaver


Som kundeservicemedarbejder kommer du til at være en del af en studenterpool, som skal hjælpe med at bemande virksomhedens kundeservice. Dine arbejdsopgaver består i at modtage fejlmeldinger fra kunder og privatpersoner via telefon. Dette kan også være at modtage elevatoralarmer, hvor du er den første personerne kommer i kontakt med. Sammen med dine kolleger vil du arbejde på at opnå virksomhedens høje servicemål.

Arbejdsopgaver inkluderer:


  • Identificere sikkerhedssituationer og håndtere disse ved at give passende instruktioner
  • Modtage elevatoralarmer
  • Koble kunden til den rigtige person i virksomheden
  • Håndtere og administrere en sag, indtil sagen er accepteret af en tekniker

For at sikre dig optimale forudsætninger for at få succes i denne stilling, vil du få en solid introduktion af din nærmeste manager

Vi søger dig, som


  • Er i gang med en videregående uddannelse (gerne bachelor), med minimum 1,5 år tilbage.
  • Kan arbejde mindst 2 dage om ugen, og er fleksibel i forhold til at komme ind på kontoret med kort varsel ved sygdom.
  • Behersker dansk i tale og skrift og kan gøre dig forståelig på engelsk
  • Har god viden i alle Office-programmer
  • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i kundeservice eller servicejob, men dette er ikke et krav.

For at lykkes i stillingen, som kundeservicemedarbejder hos KONE, skal du fokusere på at hjælpe deres kunder og dine kolleger. Du er en glad og positiv person, der kan lide at arbejde i et miljø, hvor tempoet, til tider, er højt. Du har god arbejdsmoral, og det er vigtigt for dig, at gøre dit arbejde godt. Du vil have meget kontakt med kunder, privatpersoner og serviceteknikere, hvilket kræver gode samarbejdsevner og at du er dygtig til at kommunikere. Du er en udpræget holdspiller, men formår også at præstere individuelt. Desuden ser vi gerne, at du også forstår vigtigheden af god og professionel adfærd på en seriøs arbejdsplads.

ANDEN INFORMATION


  • START: Midt august
  • OMFANG: Deltid, minimum 2 vagter pr. uge
  • LØN: Timeløn
  • STED: Herlev, 10 min. gang fra stationen

Hos Academic Work bestræber vi os på at skabe en ambitiøs og professionel hjemmebane for Young Professionals - studerende og færdiguddannede i starten af karrieren. Som rekrutterings- og bemandingsvirksomhed hjælper vi dermed Young Professionals med at kickstarte karrieren som konsulent på specifikke projekter, tidsbegrænsede stillinger eller fastansættelser hos attraktive virksomheder indenfor alle brancher. Som ansat gennem Academic Work stiller vi din egen dedikerede Consultant Manager til rådighed, som understøtter din karriereudvikling og sikrer dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

PRIVATLIVSPOLITIK: Ved oprettelse af jobprofil samt indsendelse af jobansøgning og andre informationer, giver du automatisk samtykke til, at Academic Work behandler dine informationer i henhold til persondataloven.

Anden information


KONE leverer branchens førende elevatorer, rulletrapper, rullefortove, automatiske døre og porte. De er eksperter i nyinstallation, service og modernisering med over 100 års erfaring. I dag er de over 200 ansatte i Danmark, der servicerer kunder over hele landet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1