Customer Service Admin, KONE Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev



Er du tillidsvækkende, og ønsker at skabe den bedste kundeoplevelse? Så er denne stilling sikkert noget for dig, hvor du bliver en del af en en solid, innovativ og verdensomspændende virksomhed med en stærk kultur.

KONE A/S er inde i en spændende udvikling og ønsker at styrke vores Customer Service & Admin med ansættelse af en medarbejder med et naturligt drive til vores danske kontor i Herlev.<br /Afdelingen, du vil arbejde for, er Ops Maintenance -support, hvor du proaktivt og effektivt vil arbejde med administration, der hjælper vores supervisor og teknikere i deres daglige arbejde. Opgaverne er meget varierede.

For fortsat at være en attraktiv leverandør på markedet, er det vigtigt, at du er med til at differentiere virksomheden fra andre udbydere via god, professionel og troværdig sparring både internt og eksternt. Du får chancen for at arbejde i et stærkt team, der hjælper hinanden. Arbejdsgruppen er skandinavisk, men du vil arbejde med Danmark.Arbejdstid kl 7.00 - 15.00 / 14.30 om fredagen.

Hvad skal der til for at lykkes i rollen?
  • Du har forståelse for, hvordan man opbygger gode kundeforhold både internt og eksternt.
  • Du forstår vigtigheden af god service, og et højt serviceniveau kommer ligeledes naturligt for dig.
  • Har du erfaring fra anden supportfunktioner er det en fordel.
  • Du evner at holde flere bolde i luften ad gangen.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP / Excel og er god til at skrive manualer.
  • Det er en fordel, hvis du har en videregående uddannelse men vi lægger stor vægt på din personlighed.
  • Du taler dansk og engelsk uhindret, og god forståelse for øvrige skandinaviske sprog er et plus. Møder inden for teamet finder sted på skandinavisk.


Som person er du:
  • Troværdig og har et stærkt drive.
  • Selvkørende og ansvarsbevidst.
  • Løsningsorienteret.
  • Teamplayer med højt energiniveau.
  • Struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Sikker i din professionelle rolle og står ved dine beslutninger.


Endelig søger vi dig, som inspirerer og motiverer dine omgivelser. Vores værdier –Care, Customer, Collaboration og Courage – er bare lige dig.

Vi tilbyder
  • Et spændende job med gode muligheder for indflydelse i et uformelt miljø med kompetente og motiverede kollegaer.
  • Faglige og personlige udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø.
  • En fast løn, pensionsordning samt sundhedsforsikring.


Du får muligheden for at blive en del af en markedsledende virksomhed på forkant. KONE leder udviklingen i branchen og er på Forbes liste over de mest innovative virksomheder i verden. KONE er en global virksomhed med en flad organisation præget af fleksibilitet og åbenhed. Der findes gode udviklingsmuligheder i virksomheden såvel i den danske organisation som internationalt.

Du tilbydes en spændende og udviklende rolle, som er præget af frihed under ansvar.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning i form af dit CV og en motiveret ansøgning. Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning". Ansøgningsfristen er den 14. september 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ops maintenance Support Manaer [email protected] eller rekrutteringsspecialist [email protected]

Om os
KONEs mission er at gøre det enkelt at transportere sig i et urbant miljø. KONE er en af verdens ledende virksomheder indenfor elevator- og rulletrappebranchen. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre, såvel som løsninger for vedligeholdelse og modernisering, som tilføjer værdi over hele bygningens livscyklus. Vi hjælper mennesker med at transportere sig sikkert og komfortabelt i højere, smartere bygninger. Det kalder vi People Flow™. I 2019 omsatte KONE for 10 milliarder euro og havde lidt over 60.000 medarbejdere ved årets udgang. KONEs B-aktier er noterede på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Læs mere på www.kone.dk

Hos KONE har vi fokus på at skabe en innovativ arbejdskultur baseret på samarbejde, hvor vi sætter pris på bidraget fra alle vores medarbejdere. For os er medarbejdernes engagement et vigtigt fokusområde, og vi tilskynder deltagelse og delingen af oplysninger og ideer. Levedygtighed er en integreret del af vores kultur og det daglige arbejde. Vi overholder etiske fremgangsmåder for forretningsførelse og vil gerne udvikle en samarbejdsbaseret kultur, hvor kollegerne har tillid til og respekterer hinanden, og hvor en god performance bliver anerkendt. Vi er et rigtigt godt sted at arbejde, og vi kan dermed med stolthed tilbyde en række forskellige oplevelser og muligheder, der vil hjælpe dig med at nå dine karrieremæssige og personlige mål og samtidig sikre, at du kan leve et sundt og afbalanceret liv.

Er du klar over, at KONE flytter over en milliard mennesker hver dag? I 2018 havde vi en årlig omsætning på 9,1 mia EUR. Vi beskæftiger over 57.000 engagerede medarbejdere i over 60 lande i hele verden, som sammen arbejder efter den samme vision. Som førende på verdensmarkedet inden for elevatorer og rulletrapper er det vores mission at forbedre den måde, bylivet flyder på.

Læs mere på www.kone.com/careers
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2399f923)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Herlev
  • Tirsdag den 14. september 2021

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Bring Parcels søger kundeservicemedarbejdere til h...

    For vores kunde, Bring Parcels, søger vi lige nu fleksible medarbejdere til kundesupport-teamet i Parcels afdelingen hen over deres travleste periode! Dine opgaver: Som kundeservicemedarbejde..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Erhvervsassurandør, Aalborg

    Brænder du for at drive opsøgende salg. Brænder du særligt for landbrug og mindre erhverv. Lige nu søger vi en erhvervsassurandør til Midt- og nordjylland, med base i Århus eller Aalborg. Måsk..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Partnerchef (vikariat), Tryg Forsikring, Privat

    Trives du i en hverdag med mange kontaktpunkter, hvor struktur, planlægning og eksekvering er forudsætninger for succes i jobbet? Kan du se dig selv i rollen som en central spiller i et spændende t..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 2
2. september 2024 2