Rekrutteringsfirma

Assistent Kundecenter Toyota Danmark A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du en stærk baggrund inden for kundeservice? Brænder du for at skabe og levere den bedst mulige kundeoplevelse i alle henseender? Har du allerede erfaring med arbejde inden for bilbranchen, eller er det en branche, du har interesse i? Hvis du svarer ja på foregående spørgsmål, er det muligvis dig, vi søger efter.

Virksomheden
Toyota Danmark, eneimportør af Toyota og Lexus i Danmark, søger i øjeblikket en ny kollega til vores nyligt-lancerede Kundecenter. Vi er vanvittigt stolte af at blive udråbt til bilmærket med den bedste kundeservice i Danmark igen i 2021 af AutoIndex – også selvom det er 19. år i streg – og stillingen vi søger til, er derfor utrolig vigtig for os.
Vores globale mission er at skabe mobilitetsløsninger til alle, og udover vores traditionelle bilsalg, har vi også en intens fokus på andre strategier, f.eks. i form af korttidsleje og delebiler, og vi fokuserer indædt på at udvikle ny teknologi, som gør det endnu nemmere for vores kunder at komme fra A til B – uanset om det er i egen bil, eller i en bil der er leaset eller lejet for en kortere eller længere periode.
Toyota står i Danmark stærkt som en af de bedst sælgende bilmærker i 2021, og vi har en målsætning om en yderligere stigning i de kommende år, bl.a. gennem en bred vifte af elektrificerede biler, herunder selv-opladende og plug-in-hybrider, samt brint- og batteri-elektriske-biler.

Afdelingen
Toyota Kundecenter er en del af vores Channel Support-division, hvis fineste opgave er at gøre livet nemmere for vores kunder, forhandlere og værksteder. Det betyder at du kommer til at arbejde side om side med en række teams, herunder bl.a. eftermarked, teknik, garanti og marketing, som hver især har en opgave i at supportere vores kunder og forhandlernetværk. Afdelingen tæller i dag ca. 12 medarbejdere.

Stillingen
Som Assistent i vores Kundecenter vil du være det primære bindeled mellem Toyota Danmark og vores kunder og forhandlere. Du gør brug af dit kæmpe servicegen til at være problemløser – uanset om det er en forhandler, som skal bruge information om en specifik reservedel eller en ordre på en bil, eller om det er en kunde som gerne vil høre mere om en specifik model inden de bestiller via en forhandler, står du på mål for at få besvaret spørgsmål og løse eventuelle problemstillinger, og efterlade forhandleren eller kunden med en fantastisk oplevelse. Du kommer til at arbejde side om side med 2 kollegaer med samme opgaver.

Vi besvarer i dag henvendelser fra slutkunder bl.a. omkring:

  • Specifikationer på biler og information om Toyotas services
  • Service og garanti-bestemmelser
  • Leveringstider på biler og reservedele
  • Behandling af klager omkring salg, reparation og service
  • Toyota Online Services

Derudover behandler vi også henvendelser fra vores netværk, bl.a. omkring følgende emner:
  • Identificering af reservedele
  • Leveringstider på biler og reservedele
  • Administration af lagerbeholdning
  • Oprettelse og ændring af bestillinger på biler og reservedele
  • Spørgsmål til faktura og kreditnota
  • Reklamationer på reservedele

Toyota Kundecenter er stadig under udvikling, og vi satser på at arbejdsopgaverne bliver bredere i fremtiden, så Kundecenter i endnu højere grad vil eje kommunikationen med kunder og forhandlere. Du vil selvfølgelig få backup og støtte fra andre stakeholdere, hvor specialistviden er nødvendig.
Vi modtager i dag henvendelser via vores support-portal, e-mail, telefon og live chat.

Hvem er du?
Som kandidat til stillingen, forventer vi at du allerede har arbejdet med kundeservice, og specifikt forventer vi, at du har erfaring med svære problemstillinger, klage- og indvendingsbehandling. Vi forventer også at du har et stærkt Customer First mindset, og at du kan tænke innovativt og kritisk, for at finde en løsning på hver enkelt problemstilling du bliver præsenteret for.
Som person arbejder du både effektivt selv, såvel som i et team, og du arbejder effektivt på tværs af virksomheden med andre stakeholdere på alle niveauer. Du er bruger af Microsoft Office-pakken, primært Word og Excel, og er ellers generelt god til at lære brugen af nye programmer og hjælpe-værktøjer.
Du er en stærk kommunikator på dansk i både skrift og tale, og derudover behersker du også engelsk på et rimeligt forretningsniveau.
Erfaring fra bilbranchen, f.eks. som service- eller salgsrådgiver er et bonus, men ikke et krav, så længe at du ellers har en interesse i biler og i bilbranchen generelt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Customer Advisor til landsdækkende kundecenter hos...

    Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Kan du lide at tale med kunder o..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Teamleder til OiSTER Kundeservice

    Drive og engagement Som teamleder i kundeservice, vil du have ansvaret for et team på ca. 10 medarbejdere med henblik på at skabe engagement, glæde og motivation i teamet. Du bliver en del af e..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Pensionskundechef til Tryg Pension | Midtjylland, ...

    Vil du være en del af vores dygtige team af Pensionskundechefer i Jylland, der skaber opsøgende salg ud fra en eksisterende portefølje, såvel som egen indsats? Brænder du for at give firmakunde..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1