Dansk og engelsktalende kundeservicemedarbejder til webshop!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

KaffeKapslen er Europas største online kaffeforhandler med tusindvis af kunder i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien, Spanien & Irland og Storbritannien.
Vi har oplevet en enorm vækst de seneste år og forventer, at det fortsætter! Derfor har vores kundeserviceafdeling brug for din hjælp til at besvare vores mange dansk og engelsktalende kunder.

Om jobbet
Hos KaffeKapslen løser vores kundeserviceafdeling kundehenvendelser telefonisk og skriftligt. Alle vores henvendelser håndteres nemt gennem et enkelt kundeservicesystem, som du får grundig vejledning i at bruge. Din træning vil blive varetaget af en af dine nye kollegaer – og vil blive gennemført i dit tempo.
Jobbet foregår på KaffeKapslens adresse i Hasselager (Det er IKKE hjemmearbejde), hvor vi har bygget et helt nyt lokale til vores kundeservice.
Jobbet er på 37 timer i tidsrummet mellem 8-17, mandag til fredag, og planlægges med din teamleder. Vi er en fleksibel arbejdsplads, og forventer derfor også, at du er det i travle perioder.
Vi værdsætter vores kundeservice højt og værdsætter den feedback, vi får fra vores kundeservice. Du vil derfor kunne påvirke din hverdag og se, at din feedback bliver brugt til at videreudvikle vores forretning.

Om dine kollegaer
Vores kundeserviceafdeling består af 12 kollegaer af forskellige nationaliteter med en gennemsnitsalder omkring 28 år. I vores kundeserviceafdeling er vi meget uformelle, alle nyder at tale med hinanden og alle hjælper, når der er behov for det. Vi er en team som ved at man kun lykkes som et hold.
Vores kundeservice afholder jævnligt sociale arrangementer såsom fredagsbarer, ligesom mange af vores kolleger hygger sig efter arbejde.
Vi elsker glade medarbejdere, og de fleste af vores medarbejdere har været her siden deres stilling blev oprettet. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor vores kollegaer trives og ønsker at blive meget længe.

Om dig
Det er vigtigt for os, at du taler og skriver flydende og fejlfrit dansk og engelsk.
Da dit primære arbejdsredskab vil være computeren, og da vi er en webshop, er det vigtigt for os, at du er fortrolig med at arbejde med IT og er vant til selv at handle online.
Derudover er det vigtigt, at du nyder at have travlt, er grundig i dit arbejde og er en stabil medarbejder.
Startdato hurtigst muligt - samtaler afholdes løbende efterhånden som ansøgninger modtages. Så svar venligst med det samme!
Vi tilbyder en løn baseret på den enkelte kandidats kvalifikationer.
Har jobbet vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til Carla Bello på [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Højbjerg
  • Tirsdag den 14. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1