Kundeservice koordinator til dansk multibrand designhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Brænder du for at arbejde med service, er du en mester i at møde kunderne smilende i telefonen – og sætter du en ære i at yde god support til både vores kunder og kolleger?

Vi tilbyder lige nu en stilling i vores danske kundeservice-team til ansættelse hurtigst muligt.

Jobbet: Kundeservice og salgssupport
Som medarbejder i vores danske kundeservice-team har du sammen med dine kolleger ansvaret for ordrehåndtering og kundeservice i bred forstand og i forhold til det danske marked.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Kundeservice, rådgivning og support over telefonen til vores danske kunder
  • Sagshåndtering og besvarelse af diverse skriftlige henvendelser
  • Intern support til vores kolleger i det danske salgsteam
  • Ordrebehandling i Microsoft Dynamics AX

Du bliver en del af det danske kundeservice-team på 4 medarbejdere, der er en del af vores samlede Customer Service afdeling på i alt 10 kollegaer. Du får reference til vores Head of Customer Service.

Din profil: Serviceorienteret teamplayer med sans for problemløsning
Vi søger en kollega, der brænder for at yde den gode kundeservice, og som sætter en ære i at gå de ekstra skridt for at efterlade vores kunder med den gode oplevelse.

Det er et krav, at du har praktisk erfaring fra en lignende stilling, og har erfaring med Dynamics AX eller et tilsvarende ERP-system. Ligeledes forventer vi, at du er en erfaren bruger af MS Office og taler og skriver både dansk og engelsk.

Du har en positiv og serviceminded indstilling. Du er udadvendt, og du er en dygtig kommunikator – både mundtligt og skriftligt.

Som person arbejder du selvstændigt, detaljeorienteret og har en praktisk og løsningsorienteret indstilling. Du er en udpræget teamplayer og trives med et godt kollegialt tværgående samarbejde.

Vi tilbyder
En spændende og alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde med store danske design brands sammen med stærkt engagerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i højt tempo i et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm.

Vi tilbyder en lønpakke, der forhandles individuelt, og som inkluderer pension og sundhedssikring.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til HR-partner Anna Maria Skourup, mobilnr. 2516 0741.

Om Rosendahl Design Group
Vi er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Se mere på Rosendahl Design Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Kongens Lyngby

    Are you a good strong team player with a lot of knowledge about software integrations and customizations, then we are looking for you.At Appvestor we are a multinational team of tech and marketing .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kvistgård

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i 3490 Kvistgård
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Frederiksværk

    Servicemedarbejder - FrederiksværkI Kongsvang søger vi lige nu en dygtig servicemedarbejder til en lokation i Frederiksværk. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Helsinge

    I Kongsvang søger vi lige nu en dygtig servicemedarbejder til en lokation i Helsinge. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig rengøring af eget område og egenkontr..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Helsinge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1