Sektionschef til nyetableret kundeserviceteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du erfaring med personaleledelse? Er du i stand til at motivere, engagere og inddrage medarbejderne? Vil du optimere og udvikle driftsopgaver? Så er du den sektionschef, vi leder efter til vores nyetablerede sektion i National Pension. En del af ATP’s Udbetaling Danmark i Holstebro.

Kan du engagere og motivere?
Som sektionschef på National Pension får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 16 dygtige medarbejdere, der arbejder med offentlige velfærdsydelser inden for fleksydelse, delpension, efterlevelses- og begravelseshjælp. Ydelserne samles nu i ét team med henblik på en endnu bedre anvendelse af ressourcerne og her bliver det din opgave at etablere fundamentet for teamet i samarbejde med ledelseskolleger og medarbejdere.

Du videreudvikler en effektiv og driftssikker sagsbehandling, som medvirker til, at teamet når de mål, der er sat. Du optimerer den daglige drift gennem læring og tavlestyring. Du har et helheds- og udviklingsorienteret perspektiv på opgaverne. Og så formår du at sætte dig ind i faglige problemstillinger og arbejdsgange.

Er du optaget af kundeservice?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund og erfaring med personaleledelse fra en kundeservicefunktion, fx. fra en a-kasse eller forsikringsbranchen. Du er ambitiøs og målrettet, ligesom du har en reflekterende og procesorienteret tilgang til opgaveløsningen.

I rollen som personaleleder er du nærværende og motiverende. Du skaber en positiv holdånd i teamet og samarbejder på tværs af organisationen ved at lede til siden i forhold til støttefunktioner og i forhold til nærmeste afdelingschef. Derudover er du den rigtige til jobbet, hvis du:

  • sætter prioriterede mål for dine medarbejdere og skaber sammenhæng mellem mål og strategi
  • sikrer løbende forbedring og effektivisering i opgaveløsningen
  • sikrer åbenhed og godt samarbejde
  • kommunikerer mening og retning klart og tydeligt.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 220 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Vi tilbyder en spændende stilling i en stor organisation, som hele tiden forandrer og fornyer sig. Du bliver en del af et velfungerende og ambitiøst lederteam, hvor vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at være leder.

=dig? Så send en ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest søndag den 17. november 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mads Jacob Holm på telefon 24853590.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 17. november 2019

Lignende jobs

  • Vi søger på vegne af vores kunde DV Lasercut en uf...

    Ufaglært til klargøring og sortering af dele DV LaserCut er stadig i vækst, og vi søger derfor dygtige ufaglærte medarbejdere til vores pladeafdeling. Vi er villige til at uddanne de rigtig..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Spøttrup
    Få mere info
  • Aftersales Support Assistant

    We are seeking a new member to join our Aftersales team. In this role, you will be responsible for managing customer claims and complaints, ensuring that our customers experience a smooth and effic..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Servicemedarbejder - Ringkøbing

    Servicemedarbejder - RingkøbingI Kongsvang søger vi lige nu en dygtig servicemedarbejder til lokation i Ringkøbing med ansættelse hurtigst muligt. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Servicemedarbejdere - Holstebro

    Servicemedarbejdere - HolsebroI Kongsvang søger vi lige nu 2 dygtige servicemedarbejdere til lokation i Holstebro med start 1. oktober. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1