Area træningssupporter til ny automatiseret pakkefacilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Human Resource Management
  • Kalundborg

Er du vores nye specialist når det gælder træning og træningskoncepter? Er du en dygtig projektleder, igangsætter og formidler, og brænder du for at arbejde på tværs af en levende og travl organisation? Så er du muligvis vores nye dygtige kollega.

Novo Nordisk investerer nu DKK 150 millioner i en ny produktionslinje i Kalundborg, hvor vi skal pakke tabletter – Novo Nordisk seneste satsning indenfor diabetescare. Med udvidelsen får vi endnu en vigtig rolle i fremstillingen af fremtidens produkter - og du får mulighed for at være med.

Stillingen er i udgangspunktet på 24 måneder.

Om afdelingen

Du bliver en del af Novo Nordisk diabetescare færdigvareproduktion, der tæller mere end 6,000 medarbejdere på tværs af 7 produktionssites og 5 lande. Vi er det sidste, men meget vigtige led i værdikæden, før de færdige produkter kan sendes til patienter over hele verden. I færdigvareproduktionen i Kalundborg er vi 250 medarbejdere, der har ansvar for at montere og pakke diabetesprodukter på vores fuldautomatiske produktionslinjer.

Her vil du blive en del af træning, uddannelse og EHS under Product Support. Sammen vil vi sørge for, at du hurtigt vil føle dig velkommen blandt dine dedikerede kolleger, der holder af at dele deres viden og altid står klar med en hånd, når der er pres på – vi kan lide at gå på arbejde, og vi er gode til at tage os af hinanden.

Jobbet

Dit job vil primært bestå i at implementere og drive Novo Nordisk træningsstandarder på tværs af vores organisation og i tæt samarbejde med support og produktion. Du har fokus på den smidige og enkle facilitering og du løber gerne den ekstra mil for at projektet lykkes. Dine projektdeltagere oplever en engageret og kompetent faglig organisator, som ikke er bange for at sætte retning for at opnå et fælles mål. Du kommunikerer tydeligt effekten af dit projekt og formår at motivere dine deltagere. Stakeholder management er en selvfølge og du kan begå dig i en travl organisation. Det er også dig der tager et ansvar, udfordre og supportere afdelingens ledere i koordinering og planlægningen af træning.

Som Area Training Supporter vil du sidde med i procesgrupper på tværs af DFP, hvor du også spiller en aktiv rolle og formidler erfaring og læring fra dit daglige arbejde. Du skal indhente viden og løbende holde dig orienteret om de træningskoncepter der rulles ud fra centralt hold, således at vi kan tilpasse koncepterne til at give ønskede effekt for vores forretning i DFP Kalundborg.

Overordnet set er dit ansvar at optimere træningen med størst mulig effekt for vores medarbejdere og produktionen.

Kvalifikationer

Din udannelsesbaggrund kan være bred. Du kan både have en akademisk uddannelse men ligeledes en anden relevant faglig profil i forhold til jobindholdet. Det væsentligste er, at du har erfaring med den farmaceutiske industri og gerne kendskab til projektledelse i trænings-/undervisningssammenhæng - gerne fra produktionsvirksomhed. Du har et godt kendskab til Excel, der er et væsentligt værktøj i din arbejdsdag. Sprogligt er du velformuleret på dansk både skriftligt og mundtligt – og du kan bruge engelsk i arbejdsmæssige situationer. Det er en fordel, at du har kendskab til LEAN og/eller GMP fra din uddannelse eller fra din erhvervserfaring. Ud over det har du en stor interesse for kompetencestyring samt træningsaktiviteter, både metodisk og som udførende træner.

Du motiveres af at lede forandringer og drive processer, gerne i et produktionsmiljø med mange interessenter, og du får energi af at skabe relationer på tværs af fagområder og hierarki. Dine kolleger og ledere vil beskrive dig som robust og som en selvstarter med et højt energiniveau. Vi forventer at du er systematisk og kan skabe ensartethed og overblik, både når du arbejder med at implementere et nyt koncept, men også når du vedligeholder de systemer vi allerede har. Du er den i afdelingen, der sikrer struktur på træningen og er vores kvalitetskontrol, så vi er i compliance.

Kontakt

For mere information kan du kontakte Camilla Langholm +45 3075 5625.

Ansøgningsfrist

14. juni 2020 – vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din snarest.

Bliv en del af Novo Nordisk i Kalundborg

Bliv en del af Novo Nordisk manufacturing i Kalundborg og få en udviklende karriere blandt kompetence fagfolk i en succesfuld virksomhed. Sammen gør vi hver dag en konkret forskel for mere end 30 millioner mennesker, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme.

Vi har 50 års ekspertise i bioteknologisk produktion på Novo Nordisk i Kalundborg. Generationer af medarbejdere har udviklet deres faglige kvalifikationer, personlige kompetencer og karriere hos os og har samtidig været med til at udvikle produktionsanlægget, så det i dag udgør verdens største insulinproduktion.

I dag fremstiller vores 3.000 medarbejdere halvdelen af verdens insulin samt en række biofarmaceutiske produkter. Derudover monterer og pakker vores færdigvareområder diabetesprodukter samt biofarmaceutiske produkter.

Du mærker hurtigt, hvorfor Novo Nordisk Kalundborg er et helt unikt sted, og hvorfor vi brænder for at arbejde her. Du bliver mødt med tillid og ansvar af imødekommende og engagerede kolleger. Novo Nordisk i Kalundborg er en arbejdsplads hvor medindflydelse, udvikling og tværfaglighed er i fokus.

Interesseret i en life-changing career?

Læs mere om mulighederne hos Novo Nordisk Kalundborg på novonordisk.com/kalundborg-careers

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0