EM Supporter Purification Plants in Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Manufacturing
  • Kalundborg

Hos Novo Nordisk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. For at styrke vores produktionssupport, der sikrer et produktionsmiljø i kontrol i vores fabrikker i Kalundborg, har vi derfor behov for en ny kollega til vores Environmental Monitoring (EM) Support. Hvis du er ambitiøs og har en positiv ’can do’ tilgang, vil du passe godt ind hos os. I Novo Nordisk er din udvikling vores fælles opgave! Gennem træning og uddannelse rustes du til rollen som EM Supporter.

Om afdelingen
Du bliver en del af vores EM Support team, der har ansvar for det interne miljø i fire finrensningsfabrikker. I fabrikkerne produceres det aktive stof til insulin samt andre diabetes lægemidler til hele verden. Ved at sikre et godt miljø i fabrikkerne er du med til at sikre en god leverance af et produkt af høj kvalitet til verdens diabetikere.

Teamet består af 15 medarbejdere. Vi er et team, der er kendetegnet ved et højt kvalitetsniveau i vores arbejde. Vi har en åben og positiv omgangstone og behandler hinanden med respekt. Samtidig er vi ambitiøse og holder vores aftaler.

Purification Plants (PP) fabrikkerne er kendetegnet ved ,at vi står sammen og hjælper hinanden.

Jobbet
Som miljømonitoreringssupporter er du ansvarlig for, at sikre compliance og håndtere afvigelser og optimeringer. Du er ansvarlig for dokumentation og for at drive processerne samt mindre projekter, som involverer flere i organisationen. Du vil arbejde metodisk med dine opgaver, da vi har fokus på at optimere både LEAN adfærd og anvendelse af LEAN metoder. Lige nu er vi i gang med flere optimeringsprojekter i fabrikkerne, hvilket åbner op for en række spændende muligheder.

Vi tilbyder en spændende stilling med rig mulighed for at påvirke arbejdsgange og procedurer samt deltagelse i faggrupper på tværs af organisationen.

Vi kan love dig en hverdag med mangeartede opgaver i forhold til at sikre produktion under forhold, der lever op til myndighedernes krav til hygiejne. Arbejdsdagen og opgaverne er fordelt ved skrivebordet og i produktionsområderne, hvor du kan være tovholder på flere sideløbende opgaver og/eller projekter.

Du lykkes ved at være synlig og ved at have en 'go-look-see' tilgang i din support til produktionen. For at lykkes kræver det ligeledes, at du forstår processerne og har gode relationer til vores interessenter, som kan være QA, QC, Regulatory Affairs, leverandører og ikke mindst alle kolleger i produktionen.

Stillingen er begrænset til 2 år.

Kvalifikationer
Vi søger en kollega med en interesse for hygiejne og miljømonitorering, der tager initiativ, er handlingsorienteret, målrettet og som har en udpræget faglig nysgerrighed. Du kan for eksempel være mikrobiolog, farmaceut eller dyrlæge med erfaring indenfor produktionshygiejne eller have en tilsvarende akademisk uddannelse med god viden og erfaring indenfor mikrobiologi og hygiejne- og miljømonitorering.

Du er velargumenteret i tale og skrift, både på dansk og engelsk. Du er glad for data og statistik og evner at danne overblik over processer. Vejen til succes og faglig udvikling i jobbet vil især vise sig i evnen til at tænke teori og praktiske løsninger sammen i logiske forløb.

Dit erfaringsniveau påvirker opgavernes kompleksitet og kan dermed tilpasses dig, hvad enten du er nyuddannet eller erfaren. Du har evt. erfaring fra jobs med team-arbejde, hvor du har været vant til at arbejde med fælles mål. I de jobs du har haft, har du vist, at du er dygtig til at bygge relationer og er i stand til at engagere dine kolleger, når du har ansvaret for en opgave. Du har også vist, at du går ind til selv svære udfordringer med en positiv og optimistisk tilgang og med en vilje til at få tingene til at lykkes.

Novo Nordisk i Kalundborg, godt en times kørsel fra København eller Odense, har et areal, der svarer til 156 fodboldbaner og er verdens største insulin produktions-site. Det er arbejdsplads for mere end 2.600 dedikerede Novo Nordisk medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst og rivende udvikling med masser af udfordringer. Dem løser vi ved at være på forkant med udvikling indenfor teknologi, systemer, metoder og processer, og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk skaber vi værdi ved at sætte patienterne først. Hvert tiende sekund bliver to personer diagnosticeret med diabetes, og næsten 371 millioner mennesker i hele verden har brug for os. At arbejde her handler ikke bare om at tjene til føden.

Kontakt
Vil du vide mere, kan du fra 20. juli kontakte Jan Drehn på tlf. +45 3075 1861.

Ansøgningsfrist
16. august 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0